Banner Image
30.12. Valioliiga: Manchester United – Burnley | Isäntien puolustus kunnossa

2021-12-30 22:15:00

Manchester United voittaa ilman päästettyä maalia

Panos
2/5

Torstai-iltana Valioliigassa pelataan ottelusiirron vuoksi vain yksi ottelu. Manchester United kohtaa Burnleyn klo 22.15 alkaen.

Unitedin peli hakee edelleen uomiaan

Manchester United pelasi heikoimman ottelun uuden valmennuksen alla, kun Newcastlea vastaan tuloksena oli 1-1-tasapeli. Vaikka Rangnick on saanut Unitedin pelaamiseen selkeän rakenteen ja tulokset ovat parantuneet, on tekemistä vielä paljon. United on pystynyt kuitenkin pelaamaan seitsemän viimeisintä otteluaan ilman tappiota, ja kuusi viimeisintä kamppailua ovat sujuneet saldolla 3-3-0. Puolustuspeli Unitedilla on suht hyvin kunnossa, nyt myös Raphael Varane on pelikunnossa ja muodostanee vahvan toppariparin yhdessä Harry Maguiren kanssa.

Hyökkäystehot Unitedissa ovat jääneet viime aikoina kateisiin, ja tämä on selkeä kehityskohta jatkoa ajatellen. Cristiano Ronaldo ei yksin riitä, vaikka portugalilainen onkin iskenyt Valioliigassa seitsemän osumaa. Marcus Rashford väläyttelee, mutta tasaisuutta pitäisi löytyä enemmän, kuten myös koko joukkueelta. Puolustuspelin päälle on hyvä rakentaa, United pitää palloa ja hakee kärsivällisesti murtautumisia vastustajien linjojen taakse. Lindelöf ja Pogba jatkavast sivussa, Martialin tilanne on vielä epävarma.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Burnley ei ole pelannut hetkeen

Burnley on joutunut ottelusiirtojen keskelle, sillä viimeksi joukkue on pelannut 12.12. Kausi on ollut vaikea ja saldon 1-8-6 turvin joukkue on sijalla 18, eli ensimmäisen putoajan paikalla. Viime aikoina pelit ovat sujuneet tuttuun tahtiin, kun kuuden viime ottelun otanta näyttää saldoa 1-4-1. Joukkue ei hevillä taivu ja häviä, mutta myös voittaminen on ollut ylivoimaisen vaikeaa, kuten vain yhden sarjavoiton saldosta voi päätellä.

Burnley on onnistunut maalinteossa alle maalin per peli-tahdilla, joka on kuin toisinto edellisistä kausista. Pitkään yhdessä pelannut joukkue on normaalisti vahvuus, mutta nyt näyttää että joukkue kaipaisi jonkinlaisen piristysruiskeen. Maxwel Cornet on ollut kauden piristys viidellä maalillaan yhdeksässä ottelussa, mutta yhtä lailla Chris Wood on tärkeä target-pelaaja boksissa ja edelleen isossa roolissa hyökkäyspäässä. Joukkueella on kaikki mahdollisuudet säilyttää jälleen kerran sarjapaikka, mutta isoja loukkaantumisia Burnley ei kestä, ja vastustajien maaliverkkojen pitäisi pöllytä nykyistä useammin. Ashley Barnes ja Roberts ovat sivussa, maalitykke Cornet on todennäköisesti sivussa, kuten myös Stephens.

Unitedin vahva puolustus kestää

United on ailahtelevista otteistaan huolimatta suursuosikki Burnleyä vastaan. Kotijoukkueen puolustus on parhaimmillaan todella vahva, ja Burnleyn heikohko vire, varovainen tahti maalinteossa ja vierasottelu kääntävät vaakaa vahvasti Unitedin suuntaan. Kotijoukkueen haasteeksi tulee murtaa Burnleyn puolustus, mutta tässä ottelussa yksikin maali voi jo riittää voittoon ja tärkeisiin kolmeen pisteeseen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!