Banner Image
14.8. Valioliiga: Manchester United – Leeds | Red Devils vahvoilla lauantain sarja-avauksessa

2021-08-14 14:30:00

Manchester United -0.5

Panos
2.5/5

Valioliiga-kausi käynnistyy tulevana viikonloppuna myös Old Traffordilla, kun Leeds saapuu Manchester Unitedin vieraaksi 14:30 alkavaan otteluun.

United vahvistunut viime kaudesta

Manchester United sijoittui Valioliigassa viime kaudella toiseksi. Ole Gunnar Solskjaerin suojatit jäivät 12 pisteen päähän mestaruuden näytöstyyliin voittaneesta Citystä, mutta eroa kolmanneksi sijoittuneeseen Liverpooliin kertyi viisi pistettä.

Kesän aikana Man Utd on tehnyt paljon peliliikkeitä sitä varten, että ero Cityyn kaventuisi. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Red Devils vahvisti päässeensä Borussia Dortmundin kanssa sopuun Jadon Sanchon siirtokorvauksesta, joka päätti yli vuoden kestäneen siirtosaagan. Sanchon lisäksi Man Utd hankki heinäkuussa riveinsä Raphael Varanen, mutta lauantain Leeds-ottelussa ranskalaistähteä tuskin vielä nähdään.

Harjoituskaudella Man Utd on esiintynyt varsin vakuuttavasti, voittaen kaksi pelaamastaan neljästä ottelusta. Derby Countin lisäksi Red Devilsin jyrän alle jäi Everton, mutta Queens Park Rangersia vastaan Solskjaerin suojatit kärsivät niukan tappion. Brentfordia vastaan ManU jäi tasapeliin, mutta kyseisessä ottelussa punapaidat joutuivat tulemaan toimeen ilman liutaa runkopelaajiaan EM-kisojen vuoksi.

Leeds aktiivinen siirtomarkkinoilla

Viime kaudeksi Valioliigaan noussut pelasi väkevän kauden Englannin pääsarjassa. Joukkue sijoittui sarjataulukossa puolivälin paremmalle puoliskolle, jonka lisäksi se valloitti futisfanien sydämet aktiivisella pelitavallaan. Eurosijoista Leeds jäi lopulta vain kolme pistettä, joten Marcelo Bielsan ryhmän avauskausi maailman arvostetuimmassa jalkapallosarjassa sujui erinomaisesti.

Leeds on vahvistanut rosteriaan tekemällä kesän aikana kuusi pelaajahankintaa. Merkittävimmät kiinnitykset olivat espanjalaispuolustaja Junior Firpon osto Barcelonasta sekä viime kaudella Leedsissä lainalla pelanneen Jack Harrisonin pysyvä kiinnittäminen seuraan Man Citystä 12,80 miljoonan euron siirtosummalla.

Harjoitusottelut eivät ole sujuneet Leedsiltä tuloksellisesti yhtä hyvin kuin lauantain vastustajilta. Joukkue pelasi kesän aikana kuusi ottelua, joista saldona oli yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Harjoituskauden tuloksia ei tietenkään liikaa kannata tuijotella, mutta pientä osviittaa ne Leedsin nykykunnosta antavat.

Isännät vahvoilla

Man Utd lähtee lauantain otteluun selvänä suosikkina, eikä syyttä. Isäntien materiaali on yksi sarjan parhaista, ja vaikka myös Leeds on onnistunut vahvistamaan pelaajistoaan, kalpenee Bielsan miehistö illan isäntien rinnalla melkoisella tavalla.

Solskajerin suojatit pelasivat keväällä erinomaista jalkapalloa, ja kun sama tekeminen on jatkunut myös kesän harjoitusotteluissa, ovat odotukset Red Devilsien harteilla korkeat.

Uskomme isäntien nappaavan ottelusta rutiinivoiton Leedsin aggressiivisesta pelitavasta huolimatta, jonka vuoksi pelilapulle napataan Manchester Unitedin voittoa ottelusta herkullisella kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!