Banner Image
17.10. Valioliiga: Newcastle – Tottenham | Kotijoukkue kituuttaa tammikuulle saakka

2021-10-17 18:30:00

Tottenham

Panos
2.5/5

Sunnuntain jälkimmäisessä Valioliigakamppailussa Saudi-omistukseen siirtynyt Newcastle kohtaa Tottenhamin klo 18.30 alkaen.

Ykköskärki palaa kokoonpanoon

Newcastle on jämähtänyt Valioliigan pohjakolmikkoon. Seitsemästä ottelusta joukkue ei ole voittanut yhtään, vaan saldo 0-3-4 on tiputtanut joukkueen suoraan mukaan putoamiskamppailuun. Putoamisesta tuskin on uhkaa, sillä Newcastle siirtyi hiljattain Saudi-Arabian sheikki Bin Salmanin omistukseen ja sitä kautta isojen poikien clubiin. Tammikuun siirtoikkunassa varmasti sattuu ja tapahtuu, uusia miehiä lappaa sisään ja muutama ehkä uloskin.

Iso asia tämänhetkiselle Newcastlelle on ykköskärki Callum Wilsonin kuntoutuminen loukkaantumisestaan ja palaaminen pelikuntoon. Wilson on iso osa joukkueen hyökkäyspeliä, kolmeen otteluun hyökkääjä onnistui kahdesti. Saint-Maximin on onnistunut myös mukavasti kärjessä, mutta kärkikaksikon jälkeen taso joukkueessa tippuu rajusti. Matt Ritchie on jakanut vasemmalla laidalla wingbackin roolissa useita avainsyöttöjä ja pyrkii edelleen tarjoilemaan kärkiparille laadukkaita palloja. Suurin huoli on joukkueen heikko puolustaminen, Newcastle on päästänyt yhdessä Norwichin kanssa eniten maaleja Valioliigassa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tottenham kaipaa Kanen tehoja

Tottenham aloitti kauden kolmella 1-0-voitolla Valioliigassa, mutta tämän jälkeen kone on yskähdellyt. Saldo on seitsemän ottelun jälkeen 4-0-3 ja sarjasijoitus kahdeksannen sijan tienoilla. Harry Kane ei ole vieläkään avannut maalitiliään Valioliigassa ja kehonkieli huokuu hyökkääjän odottavan seuraavaa siirtoikkunaa. Son Heung-Min on kantanut vastuuta hyökkäyspäässä kolmella maalillaan, mutta kokonaisuutena Tottenhamin hyökkäyspeli on ollut tehotonta.

Puolustuspeli Hugo Llorisin johdolla on ollut toimivaa ja joukkue on pystynyt heikkoa Arsenal-ottelua lukuunottamatta tilkitsemään puolustuslinjat hyvin. Royal Emerson on alkanut saada vastuuta ja Tottenhamin osalta peliesitysten pitäisi parantua kauden mittaan ja samalla sarjasijoituksen pitäisi nousta muutaman pykälän ylöspäin. Newcastlea vastaan Tottenham joutuu tulemaan toimeen ilman montaa luottopelaajaan, kun maajoukkuekomennusten jälkeen epävarmojen listalla ovat mm. Emerson, Sanchez, Lo Celso, Romero, sekä kolhujen vuoksi mm. Doherty ja Bergwijn.

Tottenham kotijoukkuetta edellä

Newcastlella sivussa jatkaa edelleen ykkösvahti Dubravka. Tottenhamilla on omat kokoonpanohuolensa, mutta vierasjoukkue on kaikkinensa napsun isäntiä edellä. Tottenhamin kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, mutta joukkueen perusrunko on sen verran vahva, että joukkue pystyy myös vieraissa kaatamaan heikon Newcastlen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!