Banner Image
15.1. Valioliiga: Newcastle – Watford | Sarjapaikan kannalta iso kamppailu

Newcastle

@2.060

Panos
1.5/5

Lauantaina Valioliigassa pelataan sarjassa säilymisestä, kun Newcastle kohtaa Watfordin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Newcastle tehnyt hankintoja

Newcastle on mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä joukkue on yksi maailman rikkaimmista seuroista, mutta samaan aikaan joukkue taistelee kaikin keinoin Valioliigasta tippumista vastaan. Koko kaudella vain yhden ottelun Valioliigassa voittanut joukkue on sijalla 19, kahden pisteen päässä Watfordista joka on ensimmäisen säilyjän paikalla. Newcastlen vire ei ole osoittanut parantumisen merkkejä, kuuden viime ottelun saldo on 1-1-4, joukkue tippui jatkosta FA Cupissa häviten Ykkösliigassa pelaavalle Cambridge Unitedille 0-1.

Newcastle on tehnyt jo hankintoja tammikuun siirtoikkunass,a kun Kieran Trippier saapui vahvistamaan joukkueen puolustusta Espanjasta ja Chris Wood siirtyi Burnleystä Newcastlen riveihin. Hankinnat ovat täsmävahvistuksia joukkueen riveihin, mutta nähtäväksi jää miten korkealle Newcastle pystyy nousemaan loppukauden aikana. Puolustus on ollut repaleinen koko kauden ajan eikä hyökkäyspää ole pystynyt kuin vaivoin maali per peli -tahtiin. Poissaolojakin Newcastlella on, Callum Wilson jatkaa sivussa hyökkäyksestä, kuten myös Lewis, Hayden ja mahdollisesti Clark ja Darlow.

Watford surkeassa jamassa

Watfordin vire on vielä kotijoukkuettakin surkeampi. Otteet kentällä ovat olleet todella heikkoja eikä edes Claudio Ranieri ole saanut Watfordin puolustuspeliä kuntoon. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on pelkkiä tappioita saldolla 0-0-6 ja taistelu sarjapaikasta on todellista joukkueelle. Tappiopeleissäkin Watford on onnistunut maalinteossa kohtuullisen hyvin, mutta oman pään pelaaminen on todella huonolla tasolla ja vastustaja kuin vastustaja onnistuu murtamaan joukkueen niin kutsutun puolustuslinjan.

Watfordissa seurajohdon kärsivällisyys on tunnetusti lyhyt, ja nykyisen tilanteen myötä paniikkinappula lienee painettu jo pohjaan. Joukkueen pelillinen tila on todella sekava, ongelmia on pelinrakentelussa ja puolustuksessa, eivätkä massiiviset poissaolot helpota joukkueen tilannetta. Useampi pelaaja on maajoukkuetehtävissä Afrikan turnauksessa, muita poissaoloja on mm. Baah, Etebo sekä mahdollisesti Foster, Kiko ja Kabasele. Pahimmillaan Watfordista on sivussa kymmenen pelaajaa.

Kotijoukkueella iskun paikka

Newcastlella on nyt sauma nousta jopa pudotusviivan yläpuolelle. Mahdollisuuksia voittoihin on tarjottu kauden aikana aikaisemminkin, mutta joukkue ei ole pystynyt hyödyntämään näitä. Watfordin vire on surkea, poissaolot riivaavat ja aiheuttavat omat ongelmansa, eikä vieraissa joukkue ole pystynyt ihmetekoihin. Newcastlella on tuoreiden hankintojen vahvistamana oiva sauma napata elintärkeä voitto, ja kertoimien puolesta tätä voikin hyvällä mielelle kohteessa pelata.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!