Banner Image
31.10. Valioliiga: Norwich – Leeds | Isoja maalinteko-ongelmia molemmilla

2021-10-31 16:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi kamppailua. Klo 16.00 alkavassa ottelussa Norwich kohtaa Leedsin.

Norwichilla surkea kauden alku

Norwichin kauden alku on ollut todella vaikea. Joukkueen rekordi näyttää lukemia 0-2-7 ja maaliero on murheellinen -21. Joukkue on ollut koko kauden sarjan viimeisenä, mutta muidenkin joukkeuiden ongelmien vuoksi eroa sarjassa säilymiseen ei ole kuin viisi pistettä. Peliotteet eivät anna aihetta juurikaan iloon, vaikkakin joukkue pystyi ennen nöyryyttävää 0-7-tappiota Chelsealle pitämään maalinsa puhtaana Brightonia ja Burnleyä vastaan.

Norwichin hyökkäyspään pelaaminen on ollut todella vaisua koko alkukauden ajan. Joukkue on viimeistellyt vain kaksi maalia koko kaudella, joista molemmat ovat Teemu Pukin tekemiä ja vain toinen on pelitilannemaali. Emiliano Buendian myynti näkyy nyt isona virheenä, sillä Buendian kanssa Pukilla oli hyvä yhteys monen kauden ajan. Norwich on kauttaaltaa yksi heikoimmista joukkueista Valioliigan historiassa, mutta joukkueen onneksi se on löytänyt puolustuspäässä jotain järkeä tekemiseensä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Leeds ei enää osu paikoistaan

Leedsin kausi on ollut myös vaikea. Viime kaudella otteillaan hurmannut Leeds on kolmanneksi viimeisenä Valioliigassa saldolla 1-4-4. Joukkueen peli on ollut heti kauden alusta alkaen vaikean näköistä ja vain kerran voittoa juhlinut joukkue on kärsinyt tehottomuudesta hyökkäyspäässä. Viime kaudella Leedsin pelissä sattui ja tapahtui molemmissa kenttäpäädyissä, nyt joukkue on onnistunut viimeistelemään alle tehdyn maalin per peli- tahdilla, joka ei millään riitä menestymiseen.

Leeds koki viikolla myös tappion EFL Cupissa 2-0-lukemin Arsenalille. Joukkue on pysynyt kasassa hyvin loistokkaan viime kauden jälkeen mutta jostain syystä peliesitykset eivät nouse samalle tasolle. Lisähuolta tuo loukkaantumishuolet, sillä ykköskärki Patrick Bamford on edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi, ja tämä syventää joukkueen maalinteko-ongelmia. Lisäksi sivussa ovat Ayling ja Koch ja mahdollisesti Rapinha, joten Leeds joutuu tulemaan toimeen kohtalaisen kapealla joukkueella.

Tehottomuus jatkuu

Norwich ei ole vakuuttanut tällä kaudella missään vaiheessa, mutta heikossa vireessä olevaa Leedsiä vastaan sillä on mahdollisuutensa kotikentällä. Leeds pelaa myös heikkoa alkukautta ja maalinteko on tällä hetkellä todellista tervanjuontia. Vierasjoukkueen ykköskärjen poissaolosta johtuen myös vierasjoukkueen maalihanat voivat olla edelleen jumissa, ja alle 2.5 maalia ottelussa kuulostaa mukavalta kohteelta hieman yli kakkosen kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!