Banner Image
11.12. Valioliiga: Norwich – Manchester United | Unitedin prosessi etenee

2021-12-11 19:30:00

Manchester United voittaa päästämättä maalia

Panos
2/5

Norwich ja Manchester United kohtaavat toisensa lauantaina klo 19.30 alkaen.

Norwich noussut taistelemaan

Norwich on kokenut piristyksen Dean Smithin alaisuudessa ja noussut vahvemmin taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Kuuden viime ottelun saldo on 2-2-2 ja Norwich on kymmenessä pisteessä yhdessä Newcastlen ja Burnleyn kanssa. Norwichin materiaali on edelleen todella köykäinen Valioliigaan, mutta hyvin ohjattuna joukkue pystyy taistelemaan pisteistä jatkossakin. Tottenhamia vastaan Norwich taipui viime kierroksella 0-3, mutta Norwichin päävastustajat ovatkin aivan eri joukkueita kuin Tottenham.

Norwich on edelleen aivan liikaa Teemu Pukin tehojen varassa. Pukki on viimeistellyt viisi osumaa koko joukkueen kahdeksasta, joten Norwichissa Pukin loukkaantuminen olisi isomman luokan katastrofi. Maaleja joukkue on päästänyt eniten Valioliigassa (31), mutta viime kierroksilla on nähty viitteitä hieman paremmin organisoidusta puolustuspään pelaamisesta. Rashica ja Zimmermann jatkavat sivussa, mutta muuten Norwich saa jalkeille parhaan mahdollisen joukkueen.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

United ottanut jo harppauksen eteenpäin

Manchester Unitedin kauteen on mahtunut paljon kaikenlaista, viimeisimpänä Ralf Rangnick otti joukkueen haltuun kauden loppuun kestävällä sopimuksella. United kaatoi tiukan taistelun jälkeen Crystal Palacen viime viikonloppuna 1-0, ja Mestarien liigassa United pelasi varsin reservipitoisella joukkueella 1-1-tasapelin Young Boysia vastaan. Mestarien liigassa United otti lohkovoiton, ja Valioliigassa joukkue on hyvissä asemissa kuudentena. Selviytyminen neljän parhaan joukkoon on oltava Unitedin vähimmäistavoite Valioliigan puolella.

Rangnick laittaa takuuvarmasti Unitedin puolustuspään kuntoon, ja viitteitä tästä on nähty jo lyhyellä aikavälillä. Tuoreella managerilla on selkeitä, pelitapaan liittyviä ajatuksia, ja pelaajisto onkin jo kiitellyt että valmentajan ajatuksiin on helppo tarttua. Hyökkyspäässä Ronaldo ja Rashford kantavat isoa vastuuta, keskikentällä Fred nosti heti tasoaan uudessa valmennuksessa. Cavani, Pogba ja Varane jatkavat edelleen sivussa, mutta kauttaaltaan United saa jalkeille vahvan joukkueen. Young Boysia vastaan moni pelaaja sai lepovuoron ja lauantaina kentällä nähtäneen useampi virtaa täynnä oleva pelaaja.

Norwich kuuluu Valioliigan pienimpiin

Norwich on piristyneistä otteistaan huolimatta edelleen yksi vahvimmista kandidaateista vaihtamaan sarjatasoa alemmaksi. Joukkueen materiaali on hyvin kevyt raskaaseen Valioliigan ja joulukuun ruuhkaviikot antavat osviittaa kauden kulusta. Joukkue on myös liikaa yhden miehen tehojen varassa, ja hyvin organisoidut vastustajat osaavat pelata Norwichin vaarattomaksi. Unitedin pelillinen prosessi on kehittynyt ja kehittyy edelleen, joukkue nostaa tasoaan vielä nähdystä lisää. Parhaimmillaan Unitedin hyökkäyspää tekee tuhojaan ja puolustus osaa pitää joukkueen kuin joukkueen nollilla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!