Banner Image
5.11. Valioliiga: Southampton – Aston Villa | Vierasjoukkue karmeassa vireessä

2021-11-05 22:00:00

Vierasvoitto ei vetoa

Panos
2.5/5

Perjantaina pelataan jälleen Valioliigaa. Southampton kohtaa Aston Villan klo 22.00 alkaen.

Southampton oppinut voittamaan

Southampton on noussut askel askeleelta kohti keskikastia ja onnistunut tässä kohtalaisen mukavasti. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3 ja sarjasijoitus on neljästoista. Southamptonin peli ei ole missään vaiheessa ollut vielä tasapainoista, vaikka joukkueella on erilaisia vaihtoehtoja monille eri pelipaikoilla. Neljään viime otteluun mahtuu kuitenkin kauden avausvoitot, kun joukkue kaatoi Leedsin ja Watfordin 1-0-lukemin.

Southampton on kärsinyt koko alkukauden tehottomuudesta, sillä joukkue on onnistunut viimeistelemään yhdeksän maalia kymmeneen otteluun. Danny Ings ei ole enää joukkueen riveissä ja se näkyy, Che Adams ja Adam Armstrong eivät ole onnistuneet halutulla tavalla ja tehot ovat olleet kateissa. Puolustuspää toimii kohalaisen mukavasti ja pelissä on hyviä aihioita, mutta Southampton on hiukan hajuton ja mauton joukkue juuri nyt. Perustaso ja mm. James Ward-Prowsen erikoistilanneosaaminen pitävät joukkueen kuitenkin selkeällä marginaalilla Valioliigassa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Villa loukkaantumisten runtelema

Aston VIlla on ajautunut todelliseen kurimukseen. Kuudesta viime ottelustaan peräti viisi hävinnyt Villa romahti West Hamia vastaan kotikentällään häviten 1-4. Aston Villan peli on ollut enemmän tai vähemmän jumissa koko alkukauden ja vasta nyt on näkynyt karulla tavalla kuinka paljon joukkue oli Jack Grealishin varassa. Aston Villan verkkoon on tehty neljään viimeiseen otteluun 12 maalia, eikä joukkueen puolustuspeli vakuuta millään muotoa, ainoastaan umpisurkeat Norwich ja Newcastle ovat päästäneet enemmän maaleja.

Aston Villa on onnistunut hyökkäyspäässä kohtuu mukavasti mutta välillä joukkue hyökkää puolustamisen kustannuksella, ja se on näkynyt karulla tavalla pallonmenetysten jälkeen. Ollie Watkins ja Danny Ings ovat hyvä kärkipari ja tuovat joukkueelle vielä paljon sarjapisteitä, mutta mikäli joukkueen yhteispeli ei parane ja puolustus epäonnistuu raskaasti jatkossakin, ei joukkue tule nousemaan montaa sijaa nykyisen sijoituksen (15) yläpuolelle. Lisähuolta tuovat useat poissaolot, kun sivussa ovat ykköskärki Ings, sekä Konsa, Luiz, Traore ja Trezeguet.

Kotijoukkueella etu puolellaan

Southampton on vierasjoukkuetta paremmassa vireessä, ja isännät saavat jalkeilla kilpailukykyisemmän kokoonpanon. Southampton jauhaa omaa peliään ja mikäli joukkue pelaa kärsivällisesti, on joukkueella hyvä sauma jatkaa pisteputkessa. Aston Villan peli ei vakuuta ollenkaan, ja isojen poissaolojen toteutuessa joukkue jää heti takamatkalle isäntiin verrattuna. Vierasvoitto jätetään tällä kertaa pois pelivalinnoista.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!