Banner Image
11.1. Valioliiga: Southampton – Brentford | Kaksi ailahtelevaa joukkuetta vastakkain

BTTS

@1.830

Panos
2/5

Viikolla pelataan Valioliigan rästiotteluita. Tiistaina Southampton kohtaa Brentfordin klo 21.45 alkaen.

Southampton oppinut voittamaan

Southampton on alkanut löytämään virettään heikon alkukauden jälkeen ja joukkue on tehnyt hidasta nousua ylempään keskikastiin. Kuuden viime ottelun saldo on 2-3-1 ja joukkue kaatoi FA Cupissa Swansean rangaistuslaukauskisan jälkeen lauantaina. Southampton on tuskaillut etenkin maalinteon tehokkuuden kanssa, Danny Ingsin lähtö jätti ison aukon joukkueen hyökkäykseen, mutta Armando Broja ja James Ward Prowse ovat alkaneet osua omalle joukkueelleen.

Southampton päästää vielä aivan liikaa maaleja noustakseen kymmenen parhaan joukkoon, mutta pelko putoamistaisteluun joutumisesta on koko ajan pienempi. Erikoistilanteissa Ward Prowse on oiva erikoisase, mutta muuten Southampton on hieman hajuton ja mauton. Poissaoloja joukkueella on ottelun alla koronasta ja loukkaantumisista johtuen, nimekkäimmät poissaolijat olvat Walker-Peters, Smallbone, McCarthy ja Livramento.

Brentfordin peli ailahtelee

Brentford on tuskaillut jo pidemmän ajan oman pelinsä kanssa, mutta Valioliigassa joukkue onnistui kaatamaan Aston Villan ja piti paikkansa sarjataulukossa sijalla 12. Myös FA Cupissa Brentford oli voitollinen, kun se kaatoi mm. Marcus Forssin maalilla Port Valen 4-1. Hyökkäyspäähän pelatessa Brentford osaa olla vaarallinen ja tehokas, mutta oman pään pelaaminen ei kestä kasassa vielä täyttä 90-minuuttista.

Ivan Toneyn sihti on ollut hieman hukassa Valioliigan puolella, mutta kasassa on kuitenkin neljä maalia ja kaksi syöttöä. Mikäli ykköskärki pystyy välttämään isot loukkaantumiset, voi hyökkääjä hivutella jopa kymmenen liigamaalin rajaa tällä kaudella. Kuuden viime ottelun saldo Brentfordilla on 3-0-3, joka kertoo omaa kieltään ailahtelusta. Erittäin tiivis alakerta syksyltä on pelkkä muisto vain, mikä on huolestuttava asia joukkueen kannalta. Myös Brentfordilla on poissaoloja, sivussa ovat mm. Dasilva, Raya, Jeanvier ja Onyeka.

Maaliton ottelu ei ole todennäköinen

Southampton on parantanut virettään, mutta poissaolot syövät joukkueesta isoja nimiä pois, joka vaikeuttaa ottelun arviointia ennakkoon. Brentford on myös joukkue joka parhaimmillaan pystyy huimiin suorituksiin, mutta on esityksiltään epätasainen. Molemmilla joukkueilla on poissaoloja puolustuslinjassa ja maalivahteja myöden, joka voi nostaa ottelun maaliodottamaa. Kotivoitolle tarjotaan oikein pelattavaa yli kakkosen kerrointa, mutta myös molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa on oikein kiinnostava vaihtoehto.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!