Banner Image
22.1. Valioliiga: Southampton – Manchester City | Sarjakärjellä vakuuttavaa menoa

Manchester City & ottelussa yli 2.5 maalia

@1.730

Panos
2.5/5

Lauantain viimeisessä Valioliigan kamppailussa Southampton kohtaa sarjakärki Manchester Cityn klo 19.30 alkaen.

Southampton löytänyt maalijyvän

Southampton on pääsyt mukavaan vireeseen, vaikkakin joukkues taipu Wolverhamptonille 1-3 edellisellä kierroksella. Kuuden ottelun saldo on kuitenkin 3-2-1 ja joukkue on nostanut itsensä sarjataulukon sijalle 12. Aikaisemmin yskähdellyt hyökkäyspeli on saanut lihaa luiden ympärille ja Southampton onkin heilutellut maaliverkkoja viime kierroksilla oikein mallikkaasti. Puolustuspäässä kauden alussa tulleet muutokset näkyvät edelleen, eikä puolustus ole millään mittarilla Valioliigan tiiveimpiä. Peruspaketti joukkueessa on kuitenkin kunnossa ja sarjapaikan suhteen joukkueen sisällä ei tarvinne olla huolissaan.

James Ward Prowse on noussut kauden edetessä odotetun isoon roolin hyökkäyspäässä, keskikenttäpelaajalla on iso vastuu erikoistilanteissa ja kasassa on jo kuusi osumaa, joista kolme on tullut rangaistuspotkuista. Armando Broja on myös tuonut vaarallisuutta hyökkäykseen, kasassa on jo viisi osumaa. Southampton on joukkueita joka on pysynyt nostamaan tasoaan ja paikka kymmenen parhaan joukkoon ei ole aivan utopistinen tavoite. Mikäli puolustuspään pelaaminen kehittyy vielä tiiviimmäksi, alkaa joukkue olla jo vaikeasti kaadettava. Sivussa jatkavat Livramento, Smallbone, Djenepo sekä Elyounoussi.

Cityn etumatka kärjessä kasvaa

Manchester City paahtaa Valioliigan kärkipaikalla kohti toista peräkkäistä Valioliigan mestaruutta. Joukkue on upeassa kahdeksan ottelun voittoputkessa ja eroa takana olevaan Liverpooliin on jo 11 pistettä. Cityn ehdoton tavoite on pärjätä tällä kaudella myös Mestarien liigassa, mutta Valioliigan mestaruus on hyvällä mallilla tällä hetkellä. City pyörittää laajaa ja laadukasta materiaalia, eikä joukkueen kone yskähdellyt edes joulukuun otteluruuhkassa. Valioliigassa City on tehnyt toiseksi eniten maaleja ja päästänyt vähiten, joten sarjan kärkipaikka on oikeutetusti joukkueen hallussa.

Kyle Walker palasi Cityn kokoonpanoon sairastelujen jälkeen ja City nollasi Chelsean kärkikamppailussa vakuuttavan esityksen jälkeen 1-0. City osaa puolustamisen todella hyvin, mutta hyökkäyspeli ei tästä kärsi. Kärjessä on useita eri vaihtoehtoja, Gabriel Jesus pelaa enemmän laidalla ja Phil Foden tai Raheem Sterling keskellä. Jack Grealish on ollut pienoinen pettymys toisella laidalla, mutta tehot 2+2 ovat kohtuullinen alku uralle Cityssä. City osaa murtautua hyvin joukkueen puolustuslinjojen väliin ja on vaarallinen erikoistilanteissa, kilpailuaetua on paljon erilaisten pelaajatyypien ansiosta. Zinchenko, Mahrez ja Delap jatkavat sivussa, mutta muuten kasassa on jälleen kivikova joukkue.

Vierasvoitto todennäköisin lopputulos

Southampton nollasi Cityn syyskauden ottelussaan kun ottelu päättyi 0-0, mutta City on ollut muuten niskan päälle joukkueiden välisissä kohtaamisissa. Isäntien maalinteko on kehittynyt kauden mittaan ja osumia on syntynyt mukavaan tahtiin. Nyt vastassa on kivikova puolustus, ja yhdenkin maalin tekeminen voi olla kovan työn alla. Cityn hyökkäys on niin laadukas, että normitilanteessa joukkue löytää keinot voittoon, ja vieraissakin joukkueen saldo on komea 9-1-1, maaliero 22-7. Vierasvoitto toteutuu yli 60% todennäköisyydellä, ja vierasjoukkue pystyy onnistuessaan iskemään useammankin maalin hieman epävarmaa puolustusta vastaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!