Banner Image
26.9 Valioliiga: Southampton – Wolverhampton | Maalinteon tuska

2021-09-26 16:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Sunnuntaina klo 16.00 alkavassa kamppailussa kohtaavat alempaan keskikastiin jumiutuneet Southampton ja Wolverhampton.

Southampton edelleen ilman voittoa

Southampton on edelleen ilman voittoa Valioliigassa viiden pelatun kierroksen jälkeen. Saldo on 0-4-1, joten aivan katastrofaalinen kauden aloitus ei ole ollut. Joukkue koki isoja muutoksia kauden alla, kun mm. Danny Ings lähti hyökkäyksestä ja Vestergaard puolustuksesta. Southampton on alkukaudella onnistunut viimeistelemään alle maalin per peli-tahdilla, ja jos lukemat eivät jatkossa parane, luvassa on ongelmia.

Parhaimmillaan Southampton puolustaa edelleen todella tiiviisti, mistä nähtin viitteitä edellisellä Valioliiga-kierroksella, kun joukkue nollasi vieraskentällä Manchester Cityn. Hyökkääjä Armstrong jatkaa sivussa, kuten myös keskikentän konkaripelaaja Theo Walcott, joten hyökkäyssuuntaan ongelmia lienee odotettavissa edelleen.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Wolvesin maalit kortilla

Wolverhampton on sekin ollut ongelmissa Valioliigassa alkukaudella. Saldo näyttää lukemia 1-0-3 ja maaliero on 2-5. Tehottomuus on jo kroonista luokkaa, eikä nopeaa apua ole näköpiirissä. Raul JImenezin ruuti on valitettavasti ollut märkää, ja huimalla nopeudella hurmannut Adama Traore ei pysty tehoihin vaikka tekee useita ohituksia ja harhautuksia ottelua kohden. Kauden ainoa voitto on tullut sarjanousija Watfordia vastaan, muissa Valioliigan otteluissa Wolves on jäänyt ilman ainuttakaan tehtyä maalia.

Nunon lähtö valmentajan paikalta on tehnyt kipeää Wolvesille, eikä joukkuee peli ole vielä balansissa. Ainakin viisi pelaajaa jatkavat sivussa kokoonpanosta, ja kun niminä poissaolijat ovat luokkaa Pedro Neto, Jonny, Alt Nouri jne. on kuudennen kierroksen ottelusta odotettavissa vaikeuksia. Wolvesin ase on sen tiivis puolustus, mutta tällä kaudella joukkueen puolustus on onnistuttu murtamaan välillä turhankin helposti.

Maalijuhlat peruttu

Southamptonilla on elämänsä tilaisuus napata kauden avausvoitto, mutta kuten Wolvesin, täytyy kotijoukkueen onnistua murtamaan vastustajansa puolustus edes kertaalleen. Viime kauden kohtaamiset menivät voittojen puolesta tasan 1-1, ja joukkueiden väliset kohtaamiset ovat enemmän olleet vähämaalisia, tarkkoja kamppailuja. Kotivoitolle tarjotaan lähemmäs kolmen kerrointa, mutta alle 2.5 maalia on myös pelikohteeksi kelpaava.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!