Banner Image
2.12. Valioliiga: Tottenham – Brentford | Kotijoukkue tuoreilla jaloilla Brentfordin kimppuun

2021-12-02 21:30:00

Tottenham

Panos
3/5

Torstaina Valioliigassa pelataan kaksi ottelua. Tottenham kohtaa Brentfordin klo 21.30 alkaen.

Tottenhamin prosessi vasta alussa

Tottenham pääsee tuoreilla jaloilla Brentfordin kimppuun, sillä joukkueen ottelu Burnleyä vastaan peruttiin lumen valtaaman kentän vuoksi. Tätä ennen Tottenham taipui Konferenssi-liigassa Muralle 1-2. Antonio Conte on ottanut joukkueen haltuunsa, mutta Tottenhamissa on varmasti tulossa muutoksia jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Kuuden viime ottelun saldo on 3-1-2 ja ongelmista huolimatta potentiaalia joukkueessa on.

Harry Kane on ollut Valioliigassa haluttoman oloinen ja tehoton. Hyökkäyspää on ollut pitkälti Son Heung-Minin varassa, mutta tehoja tarvittaisiin lisää. Keskikentältä löytyy laadukkaita pelaajia, kuten myös puolustuspäästä, mm. Eric Dier sopii loistavasti kolmen topparin taktiikkaan. Tottenham on Valioliigassa tehtaillut maaleja alle maalin per peli-tahdilla, ja tehottomuus on joukkueen suurin kompastuskivi yrityksessä nousta sarjassa ylöspäin. Kokoonpanotilanne on hyvä, Romero, Lo Celso ja Scarlett ovat ainoina sivussa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Brentfordin pelissä edelleen puutteita

Brentford sai lohtua tuskaansa, kun joukkue kaatoi tappioputkessa taapertavan Evertonin 1-0. Brentfordin kauden alku oli loistava, mutta hiljalleen materiaalin rajat ovat tulleet vastaan ja joukkue on valunut sarjataulukossa alaspäin. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3 ja vaihtelevista otteista huolimatta Brentfordilla on parhaat mahdollisuudet sarjanousijoista säilyttää sarjapaikkansa. Brentford on alkukaudesta ollut tehokas hyökkäyspäässä ja puolustuspää on toiminut hyvin, mutta loukkaantumiset ovat syöneet joukkueen parhaan terän pois.

Ivan Toney ratkaisi Everton-ottelun ja kärkihyökkääjä on nyt osunut neljästi joukkueelleen. Brentfordin kärkiosasto on kapea, ja joukkue antaa tasoitusta valtaosalle Valioliigajoukkueista. Poissaolohuolet jatkuvat edelleen, sillä sivussa ovat maalivahti Raya, sekä Ajer, Dasilva ja Jeanver. Joukkueen peli on kulkenut tasaisen hyvin sekä koti – että vieraskentällä, mutta edellinen vierasvoitto Valioliigan puolelta on lokakuun alusta West Hamia vastaan.

Tottenham on kotonaan nyt vaarallinen

Tottenham on käymistilassa ja isoja muutoksia on luvassa. Kanen kohtalo on mielenkiintoinen, mutta joukkue tarvitsee jo nyt voittoja ja pisteitä. Kotiyleisön edessä Conte ei suvaitse heikkoja otteita, vaan johtaa intohimoisella otteella parhaan mahdollisen kokoonpanon Brentfordin kimppuun. Brentford on ollut edellisillä kierroksilla vaisu, eikä yksi voitto yhtä heikkoa Evertonia vastaan muuta isoa kuvaa. Tottenham ottaa tärken kotivoiton Kanen avulla tai ilman.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!