Banner Image
30.10. Valioliiga: Tottenham – Manchester United | Kaksi alisuorittajaa vastakkain

2021-10-30 19:30:00

Manchester United

Panos
1.5/5

Lauantain viimeisessä Valioliigan kamppailussa nähdään kaksi peliään hakevee joukkuetta, kun Tottenham kohtaa Manchester Unitedin klo 19.30 alkaen.

Tottenhamin tehot kateissa

Tottenhamin alkukausi on ollut todella vaihteleva. Alkuakusi sujui voitosta voittoon ilman Harry Kanen tehojakin, mutta kauden edetessä joukkuetta riivaavat ongelmat ovat paljastuneet. Tottenham on aivan liikaa kärkiparinsa Harry Kanen ja etenkin Son Heung-Minin varassa, muuten joukkueen hyökkäyspeli on hajutonta ja mautonta. Tottenham hävisi Valioliigassa viimeksi Wet Hamille 0-1, mutta voitti viikolla samoin lukemin Burnleyn EFL Cupissa.

Tottenham on Valioliigassa kuudentena saldolla 5-0-4. Peliotteet vaihtelevat raskaasti ottelusta toiseen ja joukkueen peliesitysten ennakointi on ollut haastavaa. Harry Kane ei ole ollut aivan oma itsensä kesän siirtosaagan jälkeen ja Valioliigassa kasassa onkin ainoastaan yksi maali. Tottenham puolustaa edelleen hyvin, mutta hyökkäyksiin lähdössä ja niiden päättämisessä on edelleen suuria haasteita. Isoja poissaoloja joukkueella ei ole lauantain otteluun, Sessegnon jatkaa varmana poissa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

United romahti Liverpoolia vastaan

Manchester United koki häpäisevän tappion Liverpoolia vastaan kotikentällään, kun joukkue murskattiin 0-5-lukemin. United oli alusta alkaen alakynnessä eikä se saanut tulikuumaa Mo Salahia kuriin millään. Unitedin kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3 ja Valioliigassa sijoitus on seitsemäs. Joukkuetta vahvistettiin isolla rahalla kauden alla, mutta suurin ongelma tällä hetkellä tuntuu olevan penkin päässä, Ole Gunnar Solskjaer valmentaa nyt isojen paineiden alla ja tuloskunnon on muututtava, nopeasti.

Unitedin pelaajat ovat tulleet julkisuuteen ja pyytäneet anteeksi surkeaa peliesitystään. Ongelmat joukkueen pelissä ovat olleet koko ajan näkyvillä, eikä kehitystä ole tapahtanut. Parhaimmillaan United on todella hyvä hyökkäyspäässä, mutta ongelmat alkavat pallonmenetysten jälkeen, jolloin joukkueen keskikenttä ja puolustus ei organisoidu riittävän nopeasti. Puolustava kenkikenttäpelaaja on varmasti joukkueella vielä hakusessa, mutta nykyjoukkueella tulosten täytyy parantua, sen verran kova nippu Unitedilla on. Pogba on sivussa viime ottelun punaisen kortin vuoksi, mutta Raphael Varane palannee tai on lähellä paluuta toisen topparin paikalle.

Ärsytetty vierasjoukkue

Tottenhamin peli ei ole kehittynyt alkukauden aikana vaan joukkue junnaa paikallaan. Hyökkäyspelissä on puutteita ja liian usein joukkue jää maaleitta tai vain yhteen maaliin. United on todella ärsytetty joukkue juuri nyt, ja jos joukkueen sisällä on kanavoitu ärtymys oikeilla tavalla, valtavalla potentiaalilla varustettu joukkue kaataa Tottenhamin myös vieraskentällä. Ronaldo, Rashford ja Fernandes ovat johtavia pelaajia, jotka pystyvät omilla suorituksillaan vaikuttamaan suoraan ottelun lopputulokseen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!