Banner Image
20.3. Valioliiga: Tottenham – West Ham | Taistelu europaikoista kiihtyy

Vierasvoitto ei vetoa

@1: 1.370 X: 2.940

Panos
2.5/5

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi kamppailua. Klo 18.30 alkaen kamppaillaan eurosijoituksista, kun Tottenham kohtaa West Hamin.

Tottenham jätti Brightonin nollille

Tottenhamin vaihtelevat otteet jatkuivat tällä kertaa positiivis-sävytteisesti, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Brightonin 2-0. Tasaisuutta joukkueen otteisiin on vaikea löytää, mutta voitot pitävät joukkueen mukana taistelussa ensi kauden europaikoista. Nyt Tottenham on Valioliigassa seitsemäntenä tasapistein kuudentena olevan West Hamin kanssa. Kuuden viime ottelun saldo on 3-0-3 ja vastaavanlainen tulosten ailahtelu on jatkunut käytännössä koko kauden ajan.

Dejan Kulusevski on napannut avauspaikan oikealta laidalta ja Tottenhamin hyökkäyspeli on kokonaisuudessaan vaarallisempaa kuin ennen ruotsalaisen saapumista seuraan. Kulusevski, Kane ja Son muodostavat trion josta moni muu seura saa olla kateelliinen. Tottenhamin mahdollisuuksia suureen menestykseen syö joukkueen kehnot tehot erikoistilanteissa, Tottenham on yksi Valioliigan heikoimpia joukkueita hyökkäyspään erikoistilanteissa, ja joukkue on juhlinut vastustajan omia maaleja enemmän kuin omia onnistumisiaan. Sessegnon ja Tanganga jatkavat sivussa, mutta muuten jalkeilla on jälleen vahva kokoonpano.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

West Ham operoi kapealla joukkueella

West Ham on operoinut koko kauden todella kapealla joukkueella ja pieni väsymys on alkanut näkyä myös tuloksissa. Otteet kentällä vaihtelevat ja tulokset ovat alkaneet heittelehtiä vakaan syyskauden jälkeen, kuuden viime ottelun saldo on 3-0-3. Eurooppa-liigan pudotuspelit tuovat oman mausteensa kevätkaudelle, West Ham selvitti tiensä puolivälieriin kaatamalla Sevillan yhteismaalein 2-1. Joukkueen ehdoton vahvuus on ollut sen hyökkäyspeli, ja tämän varaan loppuakuden mahdollinen menestys myös rakennetaan. West Ham on edelleen mukana taistelussa europaikoista myös ensi kaudelle, mutta myös tummia pilviä on ilmestynyt taivaalle.

West Ham on kohdannut loukkaantumisia, jotka ovat syöneet väistämättä joukkueen iskukykyä. Michael Antonio on yhdessä Jarrod Bowenin kanssa olleet hyökkäyspään tehomiehiä, molemmilla on kasassa kahdeksan osumaa. Bowen on muutaman viikon sivussa akillesjännevamman vuoksi, sivussa ovat myös tärkeät puolustuspään palaset Coufal ja Obgonna. Hyökkäyspää ei kestä yhtään toista isoa poissaoloa tai joukkueen palapeli voi romahtaa samantien.

Isot pisteet pelissä

Tottenham ja West Ham ovat joukkueet joiden otteissa tapahtuu heilahtelua otteluiden välillä ja jopa niiden sisällä. Tottenham on löytänyt Conten alaisuudessa etenkin hyökkäyspäähän selkeästi lisää tehoja, ja David Moyes on puolestaan luonut hyvän vireen West Hamille, jonka kipupiste on edelleen liian kapea rinki pitkän kauden rasituksille. Joukkueet ovat viime vuosina olleet hyvin tasainen ottelupari, eikä toisella joukkueella ole mitään etulyöntiasemaa toiseen verrattuna. Tämänkertaisen kohtaamisen vaaka kallistuu kotiedun ja hyökkäyspään parantuneiden otteiden vuoksi Tottenhamille, vierasvoitto jätetään näin kokonaan pois pelilapulta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!