Banner Image
4.12. Valioliiga: Watford – Manchester City | Vierasjoukkue upeassa voittoputkessa

2021-12-04 19:30:00

Manchester City ensimmäisenä 3 maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa Watford kohtaa vahvavireisen Manchester Cityn lauantaina klo 19.30 alkaen.

Watfordin peli ei kehity tarpeeksi

Watfordin vire ei ole mainittavasti parantunut Claudio Ranierin saapumisen jälkeen. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 2-0-4 ja sarjataulukossa sijoitus on seitsemästoista, eli ensimmäisen säilyjän paikalla. Takana on kaksi peräkkäistä tappiota Leicesterille ja Chelsealle, eikä joukkueen hyökkäyspeli tai puolustuskaan ole riittävällä tasolla. Watford on päästänyt kolmanneksi eniten osumia tällä kaudella (26) ja puolustuspelin pitäisi ensimmäisenä lähteä kohentumaan, jotta alapuolella olevat joukkueet myös pysyisivät siellä.

Watford joutuu City-otteluun hieman loukkaantumisten runtelemana, sillä sivussa ovat mm. maalivahti Ben Foster, hyökkääjä Ismaila Sarr sekä Etebo, Saah ja pari muuta pelaajaa. Watford on onnistunut yksittäisissä otteluissa mukavasti, mm. Manchester United ja Everton-voitot, mutta isossa kuvassa joukkueen taso ei välttämättä riitä edes Valioliigassa säilymiseen. Puolustuspelaaminen on epävarmaa ja laadukkaat hyökkäysjoukkueet löytävät puolustuksen väleistä tarvittavat välit edetä maalintekoon. Myös erikoistilannepuolustaminen Watfordilla on kankeaa, josta vastustajat rokottavat armotta.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

City jahtaa tiukasti sarjakärkeä

Manchester City jatkoi voittoputkeaan viikkokierroksella kaatamalla Aston Villan vieraissa 2-1. City on nyt voittanut kuusi ottelua peräkkäin kaikki kilpailut huomioiden ja Valioliigassa joukkue on toisena, pisteen sarjakärki Chelseaa perässä. Joulukuun aikana Valioliigassa pelataan todella monta ottelua, ja Cityn erittäin laadukas ja laaja rinki pysyy ruuhkaviikkojen keskelläkin tuoreena ja hyvävoimaisena. Valioliigassa joukkue on tehnyt kolmanneksi eniten (29) maaleja ja päästänyt niitä toiseksi vähiten (8), joten isossa kuvassa peli on tasapainoista ja riittävän tekohasta. Muutaman viime kauden aikana tehdyt hankinnat myös puolustukseen ovat kannattaneet ja City on puolustussuuntaan todella vaikeasti ohitettava joukkue.

Myös City joutuu tuskailemaan poissaolojen kanssa, sillä eri pelaajat ovat kärsineet pienistä kolhuista, sairasteluista ja poissaoloista. Watford-ottelun alla sivussa ovat Delap, Mendy,Torres ja De Bruyne. Phil Foden ja Kyle Walker ovat selvinneet kolhuistaan ja ovat pelikunnossa lauantaina. City pitää palloa ja joukkue pystyy pitämään tempotason korkealla, jolloin vastustajalla on vaikeuksia pysyä pallorallien perässä ja pallonriiston saadessaan suoraan hyökkäykseen lähteminen voi olla hidasta kun pelaajat eivät välttämättä olekaan omilla paikoillaan. City on vahva myös erikoistilanteissa ja vastahyökkäyksissä, joukkue on juuri nyt niin hyvässä iskussa että sen horjuttaminen on vaikeaa.

City voittanut suvereenisti aikaisemmat kohtaamiset

City on vienyt joukkueiden kuudesta edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kaikki nimiinsä, valtaosan jopa erittäin suurinumeroisesti. Kolme edellistä voittooan City on napannut 4-0, 8-0 ja 6-0-lukemin, eikä tälläkään kertaa maalipaikoista pulaa tule. Aivan vastaavia lukemia tuskin nähdään nyky-Watfordia vastaan, mutta Cityn vierasvoitto ja useampi maali houkuttelee pelaamaan. Vastakkain ovat Valioliigan pikkuseura ja jättilainen, eikä Cityn otteissa ole ollut mitään sellaista mikä viittaisi pelin tason laskuun.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!