Banner Image
1.1. Valioliiga: Watford – Tottenham | Kotijoukkueella surkea vire päällä

2022-01-01 17:00:00

Tottenham

Panos
2.5/5

Lauantaina Watford kohtaa Tottenhamin Valioliigassa, ottelu alkaa klo 17.00.

Watford pelannut ilman pisteitä koko joulukuun

Watford on keskellä putoamistaistelua, eikä sarjanousijan peli näytä kehittyvän millään. Kuuden viime ottelun saldo on karmea 1-0-5, ja viisi peräkkäistä tappiota ovat pitäneet joukkueen sijalla 17. Claudio Ranieri tuli syksyn aikana Watfordin peräsimeen, mutta tulokset eivät ole parantuneet, oikeastaan päinvastoin. Ranieri on ollut aikaisemmin tunnettu puolustuspelin mestarina, mutta Watfordissa puolustus vuotaa ja peli on selkeästi vielä vaiheessa.

Dennis on lyönyt itsensä upeasti lävitse Watfordin hyökkäyksessä ja tehnyt jo 8 maalia joukkueelle. Ismaila Sarr ja Joshua King ovat myös onnistuneet joukkueen hyökkäyksessä, ja Watford on parhaimmillaan hyökkäyspäässä vaikeasti pideltävä. Joukkue on kuitenkin päästänyt kolmanneksi osumia Valioliigassa, eikä vuotava puolustus auta sarjapaikan säilyttämisessä. Poissaoloja Watfordilla on enemmän kuin tarpeeksi, sivussa jatkavat mm. Sarr, Foster, Etebo, Baah ja Kabasele.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Conten prosessi etenee

Tottenham ei suostu häviämään Valioliigassa Conten alaisuudessa ja viime aikojen tulokset lupaavat parempaa huomista. Tottenhamin kuuden viime kamppailun saldo on 3-2-1 ja Valioliigassa joukkue taistelee paikasta kuuden joukkoon. Conte on saanut Tottenhamin puolustuspään hyvään iskuun ja hyökkäyspelikin näyttää Kanen heräämisen myötä vaarallisemmalta. Son on tehnyt joukkueelle jo kahdeksan osumaa, mutta Kane on piristynyt viime viikkoina ja tehnyt yhteensä neljä maalia Valioliigassa.

Tottenham tehnee hankintoja tammikuun aikana, sillä joukkueen keskikenttä ja hyökkäyspää tarvitsee erilaisia vaihtoehtoja, mikäli joukkue haluaa taistella tosissaan Valioliigan kärkisijoista. Conte on tuonut uskottavuutta projektille, ja kentällä peli on paremmassa kunnossa kuin alkukaudesta tai viime kaudella. Romero ja Sessegnon jatkavat sivussa, Lo Celso ja Scarlett ovat epävarmojen listalla. Tottenham on päästänyt vähemmän maaleja kuin pari edellä olevaa joukkuetta, mikä kertoo puolustuspään kyvykkyydestä.

Kotijoukkueen heikko vire jatkuu

Watfordin surkea vire on sattunut pahimpaan aikaan, sillä joulukuussa pelataan ja paljon otteluita, eikä joukkueen pistepotti ole kasvanut kertaakaan joulukuussa. Puolustus on epävarmaa ja poissaolot kiusaavat joukkuetta, yhtälö on hankala isännille. Tottenhamin prosessi menee eteenpäin ja joukkue nauttii jälleen Kanen hyökkäystehoista. Vierasvoitto on lähellä toteutua tässä kamppailussa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!