Banner Image
3.10. Valioliiga: West Ham – Brentford | Kotijoukkueen vahva vire kestää

2021-10-03 16:00:00

West Ham

Panos
2/5

Sunnuntaina vahvasti kauden aloittanut West Ham kohtaa sarjanousija Brentfordin klo 16.00 alkavassa ottelussa.

West Ham aloittanut hyvin

West Ham on näyttänyt David Moyesin johdolla että hyvä viime kausi ei ollut yksittäinen suonenveto. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 4-1-1. Valioliigassa joukkue on hyvin mukana taistelussa paikasta kuuden parhaan joukkoon ja Eurooppa-liigassa se on voittanut molemmat pelaamansa ottelut maalierolla 4-0.

West Ham ei ole puolustussuuntaan kaikkein tiivein joukkue, ja yleensä sen otteluissa sattuu ja tapahtuu kentän molemmissa päissä. Kurt Zouma saapui Chelseasta ja nappasi heti puolustuksen johtajan paikan. Antonio on kärjessä osunut jo viidesti, mutta tehoja löytyy yksinäisen kärjen takaa alkukauden perusteella aikaisempaa enemmän. Puolustaja Coufal on kolhun vuoksi mahdollisesti sivussa, mutta muuten West Ham saa jalkeille jälleen vahvan joukkueen.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Pirtein sarjanousija

Brentford on aloittanut vahvimmin sarjanousijoista ja alkukauden saldo on on 2-3-1 ja sijoitus on kymmenennen sijan tienoilla. Brentfordin puolustus on pitänyt yllättävän hyvin ja hyökkäys on pystynyt hyödyntämään tekopaikkansa, josta saatiin väläyksiä enemmänkin Liverpoolia vastaan pelatussa 3-3-tasapelissä. Sarjanousija on löytänyt hyvän kokoonpanon ja konseptin, eikä isoja muutoksia tulla näkemään kuin pakon edessä. Marcus Forss saanee siis jatkossakin niukasti peliaikaa Valioliigan puolella.

Ivan Toney voitti viime kaudella Championshipin maalipörssin ja on aloittanut Valioliigassa mallikkaasti tehoin 2+2. Toneyn tehot ovat isossa roolissa joukkueen menestymisen kannalta, mutta Brentford on laadukkaasti rakennettu ja valmennettu nippu, jonka puolustusta on aijoittain todella vaikea murtaa. Joukkue pystyy omalla tekemisellään raapimaan pisteitä tasaisesti, eikä isoja uhkakuvia ole ilmassa.

West Hamin tekeminen miellyttää pelikansaa

West Ham on viimeistellyt Valioliiga ja Eurooppa-liiga huomioiden kahden maalin keskiarvolla, joka on huikea suoritus. Omassa päässä sattuu ja tapahtuu myös, mutta neljässä viime ottelussaan kuudesta joukkue on pystynyt pitämään maalinsa puhtaana. Brentford on aloittanut Valioliigassa vahvasti, mutta kaikille nousijoille tulee myös vaikeita aikoja. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ainoastaan ei kilpailullisissa otteluissa, ja West Ham on voittanut molemmat ottelut. West Hamin tekeminen on juuri nyt niin vahvaa, että kotivoitto kelpaa mukavasti mukaan kupongille.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!