Banner Image
16.1. Valioliiga: West Ham – Leeds | Kotijoukkue kuskin paikalla

West Ham & ottelussa yli 1.5 maalia

@1.930

Panos
2.5/5

Valioliigassa West Ham pyrkii jatkamaan voittojen tiellä, kun vastassa on heikkoon vireeseen ajautunut Leeds. Ottelu alkaa sunnuntaina klo. 16.00.

West Ham voittoputksessa

West Ham on kääntänyt heikomman jakson jälkeen kaasun pohjaan ja joukkue porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa. Kuuden viime ottelun saldo on 4-0-2 ja Valioliigassa joukkue taistelee kynsin hampain paikasta neljän joukkoon. Myös FA Cupissa West Ham eteni jatkoon kaatamalla saman vastustajan kuin nyt on vastassa, Leedsin. West Ham hyökkää dynaamisesti ja vahva keskikenttä tukee hyökkäyksiä optimaalisella tavalla.

West Ham on kärsinyt puolustuspään loukkaantumisista ja tällä on ollut oma vaikutuksensa joukkueen peliin ja tuloksiin, etenkin joulukuun otteluruuhkassa. West Ham pelaa organisoidusti ja pelin rakenteet ovat kunnossa, mutta ilman kunnossa olevia puolustajia tuloksenteko on vaikeaa. Zouma on lähellä paluuta pelikuntoon, mutta poissaoloja West Hamilla edelleen on, kun sivussa ovat Benrahma, Soucek, Ogbonna ja mahdollisesti Noble.

Leedsin vire kääntynyt laskuun

Leedsin kausi on kääntynyt rajuun alamäkeen ja tulosta ei ole tahtonut syntyä millään. Kuuden viime ottelun saldo on 1-1-4, FA Cupissa joukkueen matka tyssäsi tappioon West Hamille ja Valioliigassa joukkue on valahtanut sijalle 16. Tappio – ja voittopeleissä on yksi yhteinen tekijä, vastustaja saa iskettyä aina osumia Leedsin verkkoon. Etenkin vahvasti prässäävät, vahvat hyökkäyspään joukkueet ovat myrkkyä Leedsille.

Myös Leeds on ajautunut isojen poissaolojen riepoteltavaksi, eikä tuska näytä helpottavan ihan heti. Ykköskärki Bamford on ollut sivussa pitkään, mutta hiljalleen hyökkääjä on toipumassa pelikuntoon. Leedsille Bamford on kaikki kaikessa, korvaavaa hyökkääjää ei ole löytynyt, Raphinha on pitänyt joukkuetta käytännössä yksin pystyssä tehoillaan. West Ham -ottelun alla sivussa ovat Cooper, Cresswell, Phillips, Llorente, Roberts ja Gelhardt. Epävarmoina ovat Bamford, Strujk ja Rodrigo.

Kotivoitolle panostus

West Ham on pelillisesti ja materiaalinsa puolesta suosikin asemassa Leedsiä vastaan. Kotijoukkue on hyvässä iskussa ja joukkueen kärkihyökkääjä Antonio on pelaamassa jälleen vahvaa kautta. Leeds oli aika aseeton West Hamia vastaan FA Cupin ottelussa ja samaa on luvassa jälleen kerran, poissaolot rasittavat vierasjoukkuetta kovalla kädellä. Kotivoiton todennäköisyys on suuri, todennäköisesti voitto irtoaa kahden tai jopa useamman maalin saattelemana.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!