Banner Image
12.1. Valioliiga: West Ham – Norwich | Kotijoukkue takaisin voittojen tiellä

West Ham & ottelussa yli 1.5 maalia

@1.520

Panos
3/5

Valioliigassa rästipelit jatkuvat, kun keskiviikkona West Ham kohtaa sarjajumbo Norwichin klo 21.45 alkaen.

West Ham selättänyt ongelmansa

West Ham on palannut näyttävästi voittojen tielle heikomman jakson jälkeen. Joukkue on voittanut kolme viimeisintä otteluaan, Valioliigassa se on onnistunut kaatamaan Watfordin ja Crystal Palacen ja FA Cupissa kaatui Leeds 2-0. Kuuden viime ottelun saldo West Hamilla on nyt 3-0-3 ja Valioliigan puolella joukkue taistelee edelleen jopa paikasta neljän parhaan joukkoon.

West Ham teki merkittävän jatkosopimuksen ykköskärki Antonion kanssa, joka on tälläkin kaudella pelkästään Valioliigassa osunut kahdeksan kertaa. Antonio on West Hamin hyökkäyspelissä kaikki kaikessa, sillä voimakasrakenteinen hyökkääjä on ollut tehokas myös tämän kauden europeleissä. Keskikenttä on laadukas ja etenkin ylöspäin pelatessa vaarallinen, mutta puolustuspää aiheuttaa harmaita hiuksia etenkin koronan ja loukkaantumisista johtuvien poissaolojen keskellä. West Ham on Leeds-ottelua lukuunottamatta päästänyt maaleja reilusti useassa ottelussa peräkkäin, ja poissa ovat edelleen Obgonna, Zouma, Cresswell, Benrahma ja mahdollisesti Coufal.

Norwichin hyökkäyspeli sakkaa edelleen

Norwich päätti pitkän ja raskaan tappioputkensa FA Cupissa, kun joukkue onnistui kaatamaan Charltonin 1-0-vieraskentällä. Kaikki ottelut huomioiden Norwichin kuuden viime ottelun saldo on surullinen 1-0-5 ja Valioliigassa joukkue miehittää edelleen viimeistä sijaa. Eroa sarjassa säilymiseen ei ole kuitenkaan kuin kolme pistettä, ja Dean Smithin otettua joukkue valmennettavakseen, on pelillistä kehitystä ollut näkyvissä. Kehityksestä huolimatta viisi viimeisintä Valioliiga-ottelua ovat olleet suorastaan surkeita esityksiä, Norwich on hävinnyt kaikki viisi ottelua tekemättä ainoatakaan maalia.

Norwichin hyökkäyspeli on ollut liikaa Teemu Pukin varassa, sillä Valioliigassa Pukki on viimeistellyt viisi joukkueen kahdeksasta maalista. Myös viikonlopun FA Cupin ottelussa Pukki oli syöttämässä ottelun ainoaa osumaa. Norwichin pelinrakentelu on kömpelöä, hidasta ja liian paljon Pukin juoksujen ja oivallusten varassa. Tilannetta ei helpota se seikka, että myös Norwich kärsii poissaoloista. Sivussa ovat ainakin Zimmermann, Rupp, Rowe sekä mahdollisesti Gilmour ja Cantwell.

West Ham jatkaa vahvalla tiellä

West Ham on hyökkäyssuuntaan niin laadukas joukkue, että heikosti puolustava ja eniten Valioligassa maaleja päästänyt Norwich on selkeän altavastaajan asemassa. Kotijoukkueen poissaolot etenkin puolustuslinjassa ovat isot, ja tämä on näkynyt West Hamin edellisissä otteluissa. Norwich ei täysin aseeton ole, mutta kotivoitto ja yli 1.5 maalia kelpaa pelivalintoihin mukaan, West Ham ei kompastu Valioliigan heikoimpaan joukkueeseen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!