Banner Image
26.12. Valioliiga: West Ham – Southampton | Kaksi heikon vireen joukkuetta vastakkain

2021-12-26 17:00:00

West Ham

Panos
2/5

Tapaninpäivän kierros on pienentynyt muutaman otteluperuutuksen myötä, mutta suurin osa otteluista on edelleen tapahtumassa. West Ham kohtaa Southamptonin klo 17.00 alkaen.

West Hamin tuloskunto heikentynyt

West Hamin tuloskunto on notkahtanut hieman loistavan alkukauden jälkeen. Joukkue on edelleen Valioliigassa viidentenä, mutta takana on joukkueita jotka ovat pelanneet 1-3 ottelua vähemmän kuin West Ham. Kuuden viime ottelun saldo on 1-2-3, mutta vastassa ovat olleet mm. Tottenham ja Arsenal. Chelsen West Ham voitti mallikkaasti joulukuun alussa, joten potentiaali on edelleen korkea.

West Hamin peli perustuu ilman muuta joukkueen loistavaan hyökkäyspään tekemiseen. Koko kenttää hyväksi käyttäen West Ham hyökkää vauhdikkaasti palloa liikuttaen. Michail Antonio on isossa roolissa, ja osumia kauden aikana on syntynyt jo kuusi. Jarrod Bowen ja Pablo Fornals ovat myös olleet hyviä hyökkäyspäässä ja kaikkinensa West Hamin etuna on laaja repertuaari maalintekijöissä. Ogbonna ja Zouma jatkavat sivussa puolustuksesta, josta miinusta isännille, myös Antonio on epävarmojen joukossa sairauden vuoksi.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Southampton pelannut pitkään voitotta

Southampton näyttäisi jämähtäneen tämän kauden osalta alempaan keskikastiin. Joukkue on sijalla 15 Valioliigassa ja saldo kuudesta viime ottelusta on 0-3-3. Kuuden voitottoman ottelun myötä joukkueen ero kymmenen joukkoon kasvaa kasvamistaan ja ero putoamisviivaan on hieman pienentynyt. Danny Ingsin menettänyt Southampton on tuskaillut maalintekonsa kanssa koko syyskauden, joukkue on onnistunut maalinteossa alle maalin per peli-tahdilla, paras maalintekijä Armando Broja on onnistunut neljästi.

Myös Southamptonin puolustuspää ei ole onnistunut yhtä hyvin kuin aikaisempina kausina, ja tästä osasyy kuuluu myös puolustuspään menetyksille kauden alla. Kuluva kausi voikin olla ohikausi menetyksen suhteen ja siirtoikkunoiden aikana joukkueen tulisi olla aktiivinen. Sarjapaikan suhteen perusvarmalla pelillä ja tutulla miehistöllä pelaavan joukkuen tuskin täytyy olla huolissaan, mutta suurta menestystä tällä kaudella ei ole tulossa. Maalivahti McCarthy on sivussa loukkaantumisen vuoksi, kuten mahdollisesti hyökkääjä Adams.

West Ham löytää keinot maalintekoon

West Ham on osoittanut pystyvänsä nopeaan peliin ja tehokkaaseen hyökkäykseen. Kotikentällään joukkue pyrkii nyt parantamaan virettään heikohkon Southamptonin kustannuksella, jonka peli sakkaa niin hyökkäys – kuin puolustuspäässä. West Hamin poissaolot ovat verrattain isoja, mutta hyökkäyspäässä löytyy vastuunkantajia jotka pystyvät kääntämään tällaiset ottelut voitoiksi.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!