Banner Image
4.12. Valioliiga: Wolverhampton – Liverpool | Vierasjoukkue huikeassa vireessä

2021-12-04 17:00:00

Liverpool voittaa päästämättä maalia

Panos
2/5

Valioliigassa pelataan jo kolmas ottelukierros reilun viikon sisään. Lauantaina Wolverhampton haastaa kovavireisen Liverpoolin klo 17.00.

Wolves nostanut sijoitustaan Valioliigassa

Wolverhampton on noussut kuin varkain Valioliigassa kuuden parhaan tienoille. Joukkue on parantanut otteitaan alkukaudesta ja joukkueen muoto kentällä on tiivis puolustusta myöten. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 2-3-1 ja tasaisesti pisteitä napannut joukkue on löytänyt toimivan sapluunan. Takana Wolvesilla on kaksi 0-0-tasapeliä Norwichia ja Burnleyä vastaan, ja laadukkaan puolustamisen varjopuolena on heikohkot hyökkäystehot, joukkue on onnistunut tekemään 12 maalia kun otteluita on takana 14.

Hwang on ollut Wolvesin tehokkain hyökkääjä neljällä maalillaan. Viime kaudella rajun päävamman kokenut Raul Jimenez on parantanut otteitaan, mutta hyökkääjällä on kasassa ainoastaan kolme maalia. Muuten Wolves-joukkueessa ei ole pelaajaa joka olisi osunut useammin kuin kerran. Tiivis puolustus on Wolvesin kilpailuetu ruuhkaviikkojen keskellä, mutta hyökkäystehot laahaavat vielä pahasti perässä. Podence ja Neto ovat nimekkäimmät poissaolijat Wolvesilta, mutta muitakin poissaoloja on.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Liverpool mättänyt maaleja urakalla

Liverpool jatkoi viikkokierroksella kovaa menoaan kaatamalla Evertonin derbyssä 4-1. Joukkue on voittanut nyt neljä ottelua peräkkäin ja kuuden viime ottelun saldo näyttää lukemia 5-0-1. Etenkin hyökkäyspäässä meno on ollut vastustamatonta Mo Salahin johdolla. Salah iski taas kaksi osumaa Evertonin verkkoon nostaen kauden maalimäärän jo kolmeentoista. Jos hyökkäyspäässä pelaaminen toimii niin toimii se myös puolustuksessa, Liverpool on päästänyt koko kaudella 12 osumaa joka on kolmanneksi vähiten Valioliigassa.

Mo Salah, Sadio Mane ja Diego Jota ovat ottelusta toiseen vaarallisia ja vaikka vastustajien puolustus pyrkii ottamaan Salahin erikoisvartiointiin, pystyy egyptiläinen pyrähtämään vartijoiltaan karkuun. Joukkueella ovat samat poissaoloja kuin viikkokierroksella, eli Keita, Firmino, Elliott, Gomez ja Jones. Vaikka Liverpool hyökkää hanakasti ja useamman miehen voimin, ei joukkue uhraa puolustusta, vaan jokainen pelaaja ottaa osaa myös puolustusvelvotteisiin.

Liverpool suosikki myös vieraskentällä

Wolves on kotiottelusta huolimatta altavastaaja Liverpoolia vastaan. Liverpoolin meno on tällä hetkellä vastustamatonta ja tehokasta, eikä Wolvesin maalinteko-ongelmat helpota kotijoukkueen haastetta lauantaina. Liverpool on voittanut joukkueiden keskinäisistä viidestä viime ottelusta kaikki, joista peräti neljä ilman päästettyä maalia. Vierasvoittoa voi tälläkin kertaa kuorruttaa vierasjoukkueen nollapelillä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!