Banner Image
22.8 Wolverhampton – Tottenham | Nunon paluu Molineuxille

2021-08-22 16:00:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Sunnuntain toisessa klo 16 alkavassa ottelussa Wolverhampton ja Tottenham kohtaavat ottelussa, jossa maalit voivat olla kortilla.

Wolves uuden edessä

Wolves uudistui paljon kauden alla, ja joukkueen pitkäaikainen manageri Nuno siirtyi Tottenhamin käskijäksi. Myös luottovahti Rui Patricio vaihtoi maisemaa, ja lainapelaajien Vitinhan ja William Josen pestit päättyivät. Wolves avasi kauden 0-1-tappiolla Leicesteriä vastaan, mikä ei ollut lähtökohtiin nähden hullumpi avaus. Jimenezin paluu vaikean päävamman jälkeen kokoonpanoon on hyvä uutinen, mutta vielä on näkemättä Jimenezin kohdalla mahdolliset vaikutukset hyökkääjän peliin. Wolves elää ja kuolee tähtihyökkääjänsä maaleista.

Wolverhampton on varmasti tiivis porukka joka ei helpolla maaleja anna, mutta oma maalinteko on välillä myös tarpeettoman vaikeaa. Adama Traore juoksee ja haastaa hyvin 1vs1-tilanteissa, mutta nopeat nousut eivät realisoidu tehoiksi. Wolvesilla sivussa jatkavat ainakin Neto ja Podence, jotka ovat hyökkäyspään pelaajia.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Kanen ympärillä kuohuu

Tottenhamin kauteen valmistautuminen ei ole ollut optimaalinen Harry Kanen ympärillä leijuvien kysymysten vuoksi. Kane ei pelannut kauden avauksessa Manchester Cityä vastaan eikä hyökkääjä ollut mukana Konferenssi-liigan ottelussa torstaina. Kauden avaus sujui loistavasti Tottenhamilta, kun se kaatoi Cityn vahvan esityksen jälkeen 1-0. Paluu arkeen tapahtui Konferenssi-liigan karsinnoissa, kun reservipitoisella joukkueella pelannut joukkue hävisi Pacos Ferreiralle 0-1.

Nuno on ainakin City-ottelun perusteella saanut Tottenhamin peruspaletin kuntoon ja joukkue oli kauden avauksessa todella hyvin pelin sisällä ja pelaajat taistelivat jokaisesta pallosta. Nunon filosofian mukaan joukkue puolustaa tiiviisti ja uhrautuvaisesti, mutta Kanen poissaollessa hyökkäystehot ovat pitkälti Sonin varassa. Kanen pelaaminen on edelleen epävarmaan, muuten isoja poissaoloja ei ole.

Vähämaalista tarjolla

Wolvesin ja Tottenhamin kohtaamisesta on odotettavissa tarkka ja tasainen kamppailu. Nuno palaa heti kauden toisella kierroksella entisen seuransa kotikentällä ja sillä on omat vaikutuksensa. Tottenham on pienen kohun keskellä Kanen vuoksi, mutta ainakaan Cityä vastaan tämä ei näkynyt negatiivisesti kentällä. Viime kauden kohtaamiset olivat tasaisia ja vähämaalisia, samaa lähdetään hakemaan tälläkin kertaa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!