Banner Image
13.11. WTA Finals Guadalajara: Barbora Krejcikova – Garbine Muguruza | Tsekkipelaajalle kolmas voitto putkeen?

2021-11-13 03:30:00

Krejcikova voittaa

Panos
2/5

Guadalajaran WTA-finaalit jatkuvat perjantaina ja lauantaina lohkovaiheen toisilla otteluilla. Lauantain vastaisena yönä päästään seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun tsekkiläinen Barbora Krejcikova saa vastaan espanjalaisen Garbine Muguruzan.

Pystyykö Krejcikova nappaamaan kolmannen voittonsa putkeen Muguruzasta, vai onnistuuko espanjalaispelaaja vihdoin kaatamaan 25-vuotiaan tsekin?

Krejcikova kärsi tappion tulikuumalle Kontaveitille

Krejcikovan tulosvire on ollut viime viikkojen aikana heikko, sillä tsekkipelaaja on hävinnyt peräti neljä ottelua peräkkäin. Tämä on ensimmäinen kerta kauden aikana, kun Krejcikova on hävinnyt näin monta ottelua putkeen, mutta täytyy huomioida, että tappiot on koettu laadukkaille pelaajille (Paula Badosa, Angelique Kerber, Belinda Bencic ja Anett Kontaveit).

Guadalajaran turnauksen Krejcikova aloitti puhtaalla 0-2 tappiolla Kontaveitille, joka on pelannut viime viikkojen aikana todella korkealaatuista tennistä. Tappio ei siis pelaajien viretilat huomioiden ollut varsinainen yllätys, eikä Krejcikovalla rehellisesti sanottuna ollut mitään mahdollisuuksia turnauksen voittajasuosikkeihin kuuluvaa virolaista vastaan.

Viime aikojen vaikeuksistaan huolimatta Krejcikova on kuitenkin todella laadukas pelaaja, ja Guadalajaran olosuhteiden pitäisi sopia tsekkipelaajalle kuin nenä päähän. Reilun 1500 metrin korkeudessa pelaaminen on toki fyysisesti raskasta, mutta korkeapomppuinen kenttä sopii teknisesti taitavalle Krejcikovalle erinomaisesti.

Vaikka turnauksessa käytetään normaalia paineettomampia erikoispalloja pomppujen ja pelikokemuksen normalisoimiseksi, on Guadalajaran olosuhteilla siitä huolimatta selvä ero esimerkiksi Indian Wellsiin tai US Openiin.

Nelinpeliin aiemmin panostanut Krejcikova on tehnyt huiman nousun kaksinpelin eliittiin.
WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Muguruza harmittavaan tappioon

Muguruza oli yllättävän lähellä aloittaa Guadalajaran turnauksen voitolla, mutta aivan loppuun asti espanjalaispelaajan puhti ei riittänyt, kun Karolina Pliskova nappasi voiton kolmannen erän tiebreikissa. Muguruzalla oli omat mahdollisuutensa voittoon voittoisan avauserän ja kolmannen erän alussa nappaamansa syötönmurron ansiosta, mutta lukuisat pakottamattomat virheet söivät kuitenkin alunperin Venezuelasta lähtöisin olevan Muguruzan mahdollisuudet voittoon.

Tappiosta huolimatta Muguruza pelasi ottelussa parempaa tennistä kuin ennakoitiin, sillä entinen maailmanlistan ykkösnainen ei ole syksyn aikana pelaamissaan otteluissa juuri vakuuttanut. Pientä huolta Muguruzan kohdalla aiheutti ennakkoon myös se, että hän valitteli Guadalajaran olosuhteita todella haasteelliseksi, eikä hän ole omien sanojensa mukaan koskaan tykännyt pelata vastaavat olosuhteet omaavissa turnauksissa.

Pliskovaa vastaan Muguruza pelasi avauserässä erinomaista tennistä, mutta loppua kohden espanjalaisen pelintaso laski. Syöttönopeus laski pelin edetessä selvästi, eikä espanjalaisen pallorallipelaaminen ollut lopussa enää läheskään niin vahvaa kuin alussa. Pliskovaa vastaan palloralleja ei toki perinteisesti kovinkaan paljoa tule, mutta Krejcikovaa vastaan niitä tullaan näkemään, joka omalta osaltaan nostaa synkkiä pilviä Muguruzan menestysmahdollisuuksien ylle.

Espanjalaispelaaja ei ole pitkissä palloralleissa vahvimmillan, ja hän joutuu hakemaan ratkaisulyöntejä Krejcikovaa vastaan normaalia suuremmalla riskillä, joka voi nostaa espanjalaispelaajan virhemäärää selvästi.

Muguruza on noussut vaikeiden vuosien jälkeen takaisin huipulle.

Krejcikovalle kolmas voitto putkeen?

Krejcikova lähtee otteluun kertoimien valossa pienenä altavastaajana, joka on pelaajien voimasuhteet huomioiden hieman kummallista. Toki Krejcikova on pelannut viime viikkojen aikana tuloksellisesti heikosti, mutta potentiaalia parempiin esityksiin riittää ja Muguruza on tsekkiläiselle ihanteellinen vastustaja.

Hieman raskasliikkeisenä pelaajana Muguruza ei ole vahvimmillaan palloralleissa tai puolustuskannalle joutuessaan, ja kuten syksyn aikana jo muutamaan otteeseen nähtiin, pystyy Krejcikova iskemään näihin espanjalaispelaajan heikkouksiin tehokkaasti. Vahvojen groundstrokejen ansiosta Krejcikova pystyy ottamaan pallorallit haltuunsa ja hänen kierteettömät lyöntinsä aiheuttivat syksyn otteluissa Muguruzalle todella suuria ongelmia.

Syöttöpelissä Muguruza on Krejcikovaa hieman edellä, mutta toisaalta palautuspelaamisessa tsekkipelaaja on espanjalaista selvästi parempi.

Kaikki edellä mainitut tekijät huomioon ottaen pelilapulle napataan Krejcikovan voittoa ottelusta. Mikäli tsekkipelaaja pystyy pelaamaan perustasollaan, pitäisi hänen kyetä ottamaan kolmas voitto putkeen Muguruzasta, jolle olosuhteet eivät ole missään nimessä optimaaliset.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!