Banner Image
1.6. WTA Ranskan avoimet: Anett Kontaveit – Viktorija Golubic | Pystyykö hyvävireinen sveitsiläinen kiusaamaan Kontaveitia?

2021-06-01 14:00:00

Golubic +4.0

Panos
2/5

Naisten Ranskan avoimet jatkuvat jälleen tiistaina ensimmäisen kierroksen otteluilla. Iltapäivällä päästään seuramaan mielenkiintoista kohtaamista, kun erinomaisen alkukauden pelannut sveitsiläinen Viktorija Golubic lähtee haastamaan virolaisen Anett Kontaveitin.

Virolaispelaajalla sekalainen alkukausi

Kontaveitin kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Tällä hetkellä WTA-rankingin 31. sijalla majaileva virolaispelaaja aloitti kautensa vahvasti, kun hän rymisteli tiensä Melbournen WTA 500 -turnauksen finaaliin. Loppuottelua ei kuitenkaan lopulta pelattu aikatauluongelmien vuoksi, mutta Kontaveit osoitti olevansa loistavassa iskussa.

Melbournen jälkeen Kontaveit pelasi heikosti muutamassa Lähi-idän turnauksessa, joissa hän ei päässyt kolmatta kierrosta pidemmälle. Sama kaava toistui myös Miamissa, jossa 25-vuotiaan Kontaveitin matka tyssäsi jo kolmannelle kierrokselle.

Massakauden virolaispelaaja aloitti Stuttgartin Porsche Tennis Grand Prix -turnauksessa, jossa hän eteni aina puolivälieriin asti. Tämä ei kuitenkaan Kontaveitia selvästi tyydyttänyt, sillä hän antoi kenkää pitkäaikaiselle luotsilleen Nigel Searsille nopeasti Stuttgartin turnauksen jälkeen.

Searsin paikan nappasi virolainen Ain Suurthal, joka oli ensimmäistä kertaa Kontaveitin mukana Madrid Openissa. Sieltä lähtö tuli kuitenkin jo toisella kierroksella, kun kreikkalainen Maria Sakkari löi itsensä jatkoon vakuuttavalla tavalla. Madridin jälkeen Kontaveit otti omien sanojensa mukaan hieman taukoa, jotta hän pystyisi valmistautumaan Roland Garrosiin optimaalisella tavalla.

Golubic on pelannut erinomaisesti

Vaikka Kontaveit skippasi muutaman massaturnauksen ylirasittumisen välttämiseksi, on Golubic grindannut turnauksia melkoista tahtia. Sveitsiläspelaaja on pelannut kevään aikana myös WTA Tourin alapuolella ITF-sarjassa, eikä tekeminen ole ollut heikkoa. Golubicin kausi on ollut yksi parhaista hänen urallaan, ja hänen voitto/tappio -tilastonsa alkukaudelta on niinkin hyvä kuin 34-8.

Golubic aloitti kauden kahdella ITF-finaalilla, kun hän eteni loppuotteluun sekä Fujairahissa että Grenoblessa. Kevään aikana hän pelasi myös kahdessa WTA-finaalissa Lyonissa ja Monterreyssa, joihin hän joutui grindaamaan tiensä karsintojen kautta.

Golubic aloitti massakauden Istanbulissa, josta menestystä ei irronnut, mutta WTA 125K -turnauksessa Saint Malossa hän pääsi nostamaan voittopokaalia ilmaan. Voittoisan Saint-Malon reissun jälkeen Golubic pelasi vielä Saint-Gaundesissa sekä Parmassa.

Kontaveit vaikeuksissa?

Parhaimmillaan maailmanlistan 14. sijalla ollut Kontaveit on erinomainen yleispelaaja, mutta tällä kaudella virolaisen pelivire on ollut kadoksissa. Perustasoltaan hän on toki Golubicia laadukkaampi pelaaja, mutta mikäli sveitsiläispelaaja kykenee pelaamaan viime kuukausien aikaisella tasollaan, on Kontaveitilla kova työ lyödä itsensä jatkoon.

Peleille napataan Golubicia pelitasoituksella, sillä uskomme 27-vuotiaan sveitsiläisen pistävän Kontaveitin tiukoille.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!