Banner Image
1.6. WTA Ranskan avoimet: Yulia Putintseva – Ons Jabeur | Tunisialaisen pelikunto pienimuotoinen kysymysmerkki

2021-06-01 12:00:00

Putintseva +4.0

Panos
3/5

Naisten Ranskan avoimissa päästään tiistaina seuraamaan kahden vahvalyöntisen pelaajan kohtaamista, kun tunisialainen Ons Jabeur saa vastaansa kazakstanilaisen Yulia Putintsevan.

Jabeurin alkukausi on ollut mainio

Tunisialainen Jabeur on pelasi erinomaisen talvikauden, ja mainiot otteet jatkuivat myös keväällä. Hyvä tekeminen palkittiin kevään aikana myös Jabeurin uran parhaalla ranking-sijoituksella, kun 26-vuotias Tunisian lahja maailmalle nousi maailmanlistan 26:nneksi.

Jabeur on ollut erityisen hyvä massalla, jonka erikoisosaajana hänet on toki tunnettu myös aiemmin. Jabeur voitti junioreissa kaksi kertaa Ranskan avoimet, mutta aikuisten tasolla voittopyttyjä ei Grand Slam -tasolla ole vielä tullut.

Charlestonin WTA 500 -turnauksessa Jabeur selvitti tiensä välieriin asti, mutta vieläkin parempaa tekeminen oli Musch Health Women’s Openissa, jossa hän ylsi finaaliin. Voittopokaalia Jabeur ei kuitenkaan päässyt nostelemaan, sillä Astra Sharma nappasi voiton nimiinsä lukemin 2-6, 7-5, 6-1.

Viimeisimmän turnauksensa Jabeur pelasi Madridissa, jossa tie katkesi kuitenkin jo kolmannella kierroksella. Jabeur luovutti ottelun Belinda Bencicia vastaan 6-7, 3-4 tilanteessa reisivamman vuoksi, mutta tunisialaispelaaja vakuutti viime viikolla olevansa täydessä pelikunnossa Ranskan avoimissa.

Putintsevalla vaikeaa

Kazakstanilainen Putintseva aloitti kauden pirteästi, ja hän pelasi erinomaisesti myös Charlestonissa etenemällä puolivälieriin asti. Tämän jälkeen monipuolisena lyöjänä tunnetulla Putintsevalla on kuitenkin ollut hieman vaikeampaa, sillä hän ei ole onnistunut etenemään Strasbourgin turnausta lukuun ottamatta yhdessäkään turnauksessa toista kierrosta pidemmälle.

Madridin turnauksessa Putintseva hävisi avauskierroksella Johanna Kontalle, ja Romasta lähtö tuli Cori Gauffia vastaan. Belgradissa tekeminen oli jo hieman parempaa, kun Putintseva kaatoi puolalaispelaaja Kaja Juvanin, mutta Ana Konjuhia kazakstanilaispelaaja ei onnistunut kaatamaan.

Strasbourgissa Putinteseva kaatoi avauskierroksella Rebecca Petersonin jälkeen tiukan väännön jälkeen 6-4, 3-6, 7-6(2) lukemin. Toiselta kierrokselta hän eteni jatkoon vain kahden pelin jälkeen Jill Teichmannin jouduttua luovuttamaan ottelun, mutta puolivälierissä Putintsevan tekeminen ei valitettavasti enää riittänyt vahvalyöntistä Mandy Linettea vastaan.

Jabeurin pelikunto pieni kysymysmerkki

Otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina lähtevän Ons Jabeurin pelikunto on pienimuotoinen kysymysmerkki, vaikka hän itse tietenkin vakuutti olevansa 100% kunnossa. Vaikka hän olisi täydessä terässä, ei Putintseva ole mikään helppo pala purtavaksi, sillä 26-vuotias kazakstanilainen pystyy parhaimmilaan laittamaan kampoihin kenelle tahansa maailmassa.

Putintseva on todella vahva ja monipuolinen lyöjä, joka pystyy pakottamaan vastustajan liikkeeseen. Mikäli hän pääsee juoksuttamaan Jabeuria, jota ei ole tunnettu tenniskenttien nopeimpana pelaajana, voi tunisialainen olla valtavissa vaikeuksissa.

Pelilapulle napataan Putintsevaa pelitasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!