Banner Image
31.8. WTA US Open: Karolina Muchova – Sara Sorribes Tormo | Tsekkipelaaja vahvoilla

2021-08-31 23:30:00

Muchova ml

Panos
2.5/5

Naisten Yhdysvaltain avointen ensimmäisellä kierroksella tsekkiläinen Karolina Muchova saa vastaansa espanjalaisen Sara Sorribes Tormon. Pysyykö Sorribes Tormo tsekkipelaajan kyydissä mukana, vai meneekö Muchova menojaan?

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Muchova tekee nousua huipulle

Muchova on ollut tämän kauden Grand Slameissa vahva. Tsekkipelaaja saavutti uransa ensimmäisen GS-semifinaalipaikan Australian avoimissa, jossa hän pudotti muun muassa maailmanlistan ykkösnaisen Ash Bartyn puolivälierissä. Wimbledonissa Muchova eteni toista kertaa urallaan puolivälieriin asti, pelaten turnauksen aikana parhaimmillaan todella korkealaatuista tennistä.

Ainoa pettymys oli Roland Garros, josta Muchova putosi jo kolmannella kierroksella. Ennen turnausta Muchova oli esittänyt lupaavia otteita Madridin WTA 1000 -turnauksessa, jossa hän kaatoi muun muassa Naomi Osakan ja Maria Sakkarin, mutta Ranskan avointen kolmannella kierroksella US Openin vuonna 2017 voittanut Sloane Stephens takoi tsekin tylysti laulukuoroon.

Aggressiivisena all-court pelaajana tunnettu Muchova on edennyt US Openissa vähintään kolmannelle kierrokselle kolmena vuotena putkeen, ja odotukset ovat korkealla myös tänä vuonna. Tsekki oli nuorempana tunnettu massaspesialistina, mutta hänestä on kehittynyt viime vuosien aikana erinomainen pelaaja myös nopeille alustoille.

Monipuolisen lyöntivalikoiman ja vahvan ykkössyötön (177 km/h) ansiosta tsekki sopii pelityyliltään erinomaisesti kovalle alustalle, eikä ole syytä unohtaa Muchovan vahvoja palautustilastoja. 25-vuotias tsekki on noussut viime vuosien aikana yhdeksi WTA-kiertueen parhaista palautuspelaajista, ja muun muassa Mats Wilander on kertonut odottavansa Muchovalta suuria tekoja tulevien kausien aikana.

Sorribes Tormo mainiossa vireessä

Sorribes Tormo on pelaamassa läpimurtokautta WTA-tasolla. Maailmanlistan 41. sijalla tällä hetkellä oleva 24-vuotias espanjalainen voitti uransa ensimmäisen WTA-tittelin keväällä Guadalajarassa, jonka lisäksi hän edennyt kahdessa WTA 1000 -turnauksessa puolivälieriin asti. Sorribes Tormo on myös ollut yksi kiertueen tasaisimmista suorittajista kovalla alustalla tänä vuonna, sillä hän on edennyt lähes jokaisessa pelaamassaan turnauksessa vähintään neljännelle kierrokselle asti.

Grand Slameissa espanjalaispelaajalla ei ole kuitenkaan kulkenut, sillä Australian avoimista sekä Roland Garrosista lähtö tuli jo ensimmäisellä kierroksella. Wimbledonissa Sorribes Tormo voitti avausottelunsa, mutta Angelique Kerber piti huolen, ettei espanjalaispelaaja päässyt toista kierrosta pidemmälle.

Sorribes Tormon pelityyli nojaa kurinalaiseen puolustuspelaamiseen, sillä lyöntivoimaltaan espanjalainen jää pahasti jälkeen Tourin keskivertopelaajista. Vahvimmillaan Sorribes Tormo onkin palloralleissa ja hän malttaa rakentaa pisteet rauhallisesti. Muchovaa vastaan pisteiden rakentaminen tulee kuitenkin olemaan vaikeampaa, sillä tsekki paineistaa vastustajiaan jatkuvasti.

Tärkeässä osassa tuleekin olemaan se, pystyykö espanjalaispelaaja lyömään aggressiivisemmin oikeissa paikoissa, vai antaako hän Muchovan viedä ottelua. Mikäli Sorribes Tormo ei pysty päättämään pisteitä tarpeeksi rohkeasti, voi kyyti olla kylmää.

Muchova vahvoilla

Muchova lähtee otteluun vedonlyöntimarkkinan perusteella noin 60% suosikkina, mutta arvioissani suosikin asema on selvempi. Vaikka Sorribes Tormo esitti hyviä otteita niin Montrealissa kuin Cincinnatissa, on Muchova aivan eri tason vastustaja niihin pelaajiin verrattuna, jotka espanjalaispelaaja edellä mainittujen turnausten aikana onnistui voittamaan.

Muchovan aggressiivinen pelityyli tulee aiheuttamaan Sorribes Tormolle suuria vaikeuksia, sillä espanjalainen ei ole parhaimmillaan rohkeasti voittolyöntejä hakevia pelaajia vastaan. Tämä nähtiin jo Karolina Pliskovaa ja Anett Kontaveitia vastaan, joiden kanssa Sorribes Tormo oli suurissa vaikeuksissa läpi otteluiden.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!