Banner Image
3.9. WTA US Open: Elena Rybakina – Simona Halep | Romanialaistähti vahvoilla nuorta Rybakinaa vastaan

2021-09-03 18:00:00

Halep voittaa

Panos
2/5

Naisten Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella romanialainen Simona Halep saa vastaan kazakstanilaisen Elena Rybakinan.

Haluatko katsoa US Openin otteluita suorana?

Halepin kausi on ollut rikkonainen

Halepin kausi on ollut erinäisten loukkaantumisten sävyttämä. Australian avoimissa entinen maailmanlistan ykkösnainen eteni puolivälieriin asti, mutta maaliskuussa pelatun Miami Openin hän joutui jättämään kesken olkapäävamman vuoksi. Pelikentille Halep palasi kesken massakauden, mutta Roomassa tullut pohjevamma veti romanialaisen sivuun kolmeksi kuukaudeksi.

Halepilta jäi siis väliin niin Roland Garros kuin Wimbledon, jonka hallitseva mestari hän oli. Paluu Tourille ei sujunut Halepilta ongelmitta, sillä hän putosi elokuun puolivälissä pelatusta Montrealin WTA 1000 -turnauksesta jo avauskierroksella. Cincinnatissa Halep kaatoi avauskierroksella Magda Linetten jännittävässä kolme erää kestäneessä kamppailussa, mutta hän päätti vetäytyä voiton jälkeen turnauksesta ollakseen varmasti kunnossa US Openissa.

Tämä päätös osoittautui ainakin avauskierrosten perusteella erinomaiseksi, sillä Halep on pelannut US Openissa korkealaatuista tennistä. Avauskierroksella Halep kaatoi loistavassa vireessä olleen Camila Giorgin suoraan kahdessa erässä, eikä Kristina Kucovastakaan ollut toisella kierroksella romanialaistähdelle mitään vastusta.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Rybakina vakuuttavasti kolmannelle kierrokselle

Elena Rybakina eteni kahdella hienolla voitolla uransa ensimmäistä kertaa US Openin kolmannelle kierrokselle. Kazakstanilaisen syöttöä ei ole murrettu turnauksen aikana vielä kertaakaan, eikä Aliaksandra Sasnovichista tai Caroline Garciasta ollut 22-vuotiaalle nuorukaiselle mitään vastusta avauskierrosten aikana.

Garciaa vastaan Rybakina löi 11 ässää ja 22 voittolyöntiä. Murtopalloista Rybakina käytti hyväkseen 3/6. Sasnovichia vastaan lukemat olivat hyvin samankaltaiset, sillä ässiä Rybakinalle kertyi tuossa ottelussa 10 ja voittolyöntejä 23.

Viime kaudella Rybakina pelasi peräti viidessä WTA-finaalissa, mutta tällä kaudella finaaliesiintymiset ovat jääneet nolliin. Erityisen suurta huolta Rybakinan kohdalla aiheuttavat suuret tasonputoamiset isoissa matseissa. Tällaisista otteluista esimerkkejä ovat tältä kaudelta Roland Garrosin puolivälierä, sekä Olympialaisten välierä ja pronssiottelu.

Halep ikävä vastustaja Rybakinalle

Molemmat pelaajat ovat vahvoja baselinereita, jonka ansiosta ottelussa tullaan varmasti näkemään viihdyttäviä palloralleja. Halepin etuna on loistava jalkatyöskentely, joka on Rybakinan pelaamisen ongelmakohta. Mikäli Halep pystyy pakottamaan nuoren kazakstanilaisen jatkuvaan liikkeeseen palloralleissa, nousee Rybakinan virhealttius kenties ratkaisevalla tavalla.

Syöttöpelissä Halep jää hieman Rybakinaa jälkeen. Romanialainen on laadukas syöttäjä, mutta niin sanottuja ilmaisia pisteitä hän saa syötöllään vain harvakseltaan. Rybakina sen sijaan on isokokoisena pelaajana vahva syöttäjä, joka pystyy saamaan tärkeitä pisteitä myös ässien kautta.

Tästä huolimatta Halep on perjantain ottelussa erittäin vahvoilla. Mikäli romanialainen pystyy syöttämään tasaisen laadukkaasti ja paineistamaan Rybakinaa ralleissa, on kazakstanilaispelaaja pahassa liemessä. Peleille napataan Halepin voittoa 55% arviolla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!