Banner Image
21.6. Ykköspesis: Jyväskylä – Alavus | Aina aurinkoisella Koskenharjulla sauma yllätykseen

21.6.2023 Klo. 18:00

APV/tasapeli

Panos
0.5/5

Vihjeen lopusta löydät ohjeet, kuinka voit lyödä APV/tasapeli vedon, vaikka sellaista markkina ei tarjoakaan.

Aina aurinkoisella Koskenharjulla on tänään tarjolla hellettä, tunnetta ja erittäin laadukas pesäpallo-ottelu. Hävyttömän hyviä yksilösuorituksia tarjonnut Jyväskylän Lohi isännöi tänään Alavuden Peli-Veikkoja ottelussa, josta tunnetta ei puutu. 

Lohi on aloittanut kauden hyvin väkevästi ja kaatanut aivan sarjan kärkijoukkueitakin illasta toiseen. Lohen ulkopeli on todella kovalla ja vakaalla pohjalla, mutta sisäpelissä tapahtuu jotain ihmeellistä.

Alavus on ennakointien pohjalta suorittanut oletetulla tavalla. Laadukas ulkopeli ajaa ajoittain vastustajat hyvinkin ahtaalle ja joukkue on kyvykäs raapimaan jaksovoittoja. Sisäpelissä on näkynyt kaksoisedustuspelaajien kautta positiivisia vivahteita, mutta merkkivirheet ja peruspelin ongelmat vaivaavat muukalaislegioonaa. 

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Lohi-ilmiölle tulossa jatkoa?

Jos katsot sanakirjasta mitä tarkoittaa “hurmos”, löydät Jyväskylän Lohen kotiottelukalenterin. Koskenharjulla yleisöä viihdyttänyt hurmosjoukkue on tehnyt hyvää nousua kohti pesäpallon kärkeä, mutta jalattomuus ja sisäpelin sakkaus vaivaavat joukkuetta. 

Lähes kaikkien yllätykseksi Lohi löytyy Ykköspesiksen sijalta kolme ja onkin onnistunut kaatamaan aivan kärkipään joukkueita, niin kuin se olisi mikään ihme heille. Voitot Puijosta, Kankaanpäästä ja Haminasta kertovat joukkueen potentiaalista, mutta pistemenetykset Kirille, Oululle ja Loimaalle kertovat ailahtelusta.

Joukkueen menestyksen takana on todella rautaisen ulkopelin lisäksi absurdit lukemat, joita sisäpelissä on lyöty. Joukkueella on vaihtotilanteisiin useita yli 60% suorittajia, joita he eivät todellisuudessa pitkässä juoksussa ole. Sattuman piikkii tätä ei kuitenkaan voi laittaa, vaan Lohi-ilmiön hurmoksessa on helpompaa pelata. 

Valtteri Havukainen, Roope Pöyry ja Janne Palomäki ovat omissa rooleissaan olleet aivan sarjan eliittiä. Vaikka jokainen näistä herrasmiehistä onkin loistopelaajia, leijuu ilmassa ylisuorittamisen haju. Varianssin on tapana korjaantua kauden edetessä, mutta Jyväskylässä tehdään myös paljon asioita oikein.

Kotiutuksessa päävastuuta jakavat numerolla pelaava Joonas Riikilä, joka siirtyi APV:stä ja Tuomas Luukkonen, joka pelaa elämänsä kautta. Riikilän monipuolisuus tärkeä osa Lohen sisäpeliä, mutta Luukkosen tämän hetken taso, on jotain todella yllättävää ja on hankala nähdä tämän jatkuvan loputtomiin.

Lyijyinen APV ollut vahva Koskenharjulla

APV:n ja Lohen ottelut ovat olleet paikkakunnasta välittämättä todella laadukkaita ja tunnerikkaita. Koskenharju on yksi sarjan inhottavimmista vieraspelipaikoista, kiitos tästä kuuluu Tonnin Kaloille, Lohen kannattajaryhmälle. Tästä huolimatta APV on onnistunut olemaan vaikea joukkue vieraskentällä.

Kun kaksi lyöjävahvaa hidasjalkaista joukkuetta kohtaa Koskenharjulla, on hyvin mahdollista nähdä paljon yllätyksiä ja mielenkiintoisia lopputuloksia. Vaikka APV on sarjan häntäpäässä, ovat he onnistuneet ahdistamaan lähes jokaisessa ottelussa vastustajan ajoittain todella ahtaalle. 

Viimeotteluissa APV on onnistunut voittamaan ja pelaamaan jaksoja tasan hyvällä prosentilla, mutta isompaan pistesaaliiseen on ollut myös paikkoja. Eilisellä Kankaanpään reissulla jaksovoitto oli hyvin lähellä joukkueen pelatessa hyvää ulkopeliä, mutta ensimmäinen jakso kaatui ulkopelivirheeseen. 

APV on saanut sisäpelissä yllättävän hyvin tilanteita aikaan, mutta kotiuttamisessa on yksi iso ongelma. Joukkueeseen lyöntivoimaa mukanaan tuoneet Mikko Hakomäki ja Miika Anttila eivät ole antaneet jokeri Lauri Juurakolle kotiuttamiseen minkäänlaista tukea. Juurakon kotiutusprosentti on heikonpuoleinen 34,4%, mutta vastuuta hänelle tulee liian paljon. Hakomäki ja Anttila ovat kotiutuneet yhteensä seitsemän kertaa 34:llä yrityksellä, tehokkuus on siis 21%. 

Hellesäällä nähty suurempiakin ihmeitä

Helteisellä säällä pesäpallo on tapana nähdä kahta asiaa: tyhmiä virheitä ja paljon juoksuja. Jyväskylän painekattilassa on tänään Alavudella mainio paikka onnistua pisteen mukaan raapimisessa, mikäli sisäpeli on edes kohtalaisella tasolla.

Lohi on ottelussa täysin ansaittu ennakkosuosikki, mutta kertoimet eivät silti täsmää suoritustasoon. Kertoimien valossa APV on tänään suurempi altavastaaja, kuin mitä se oli Kankaanpäätä ja Haminaa vastaan, ei tarvitse olla Einstein että tajuaa jonkin olevan pielessä kertoimissa.

Ohjeet kuinka lyödä APV/Tasapeli:

Valitse panos, jonka haluat lyödä kohteeseen. Lyö kokonaispanoksestasi 30,55% APV:n suoralle voitolle kertoimella 10,00. Loput 69,45% lyö tasapelin puolesta kertoimella 4,40. Näin kumman tahansa kohteen osuessa, voitat kokonaispanoksesi kertoimella 3,05. 

Jos haluat lyödä esimerkiksi 50€ yhteensä, lyöt 15,27€ APV:n voitolle kertoimella 10. Loput 34,73 euroa lyöt tasapelin puolesta kertoimella 4,40. Täten kumman tahansa kohteen osuessa voitat hieman yli 152 euroa. 

Vihjeen kohde on pelattu Coolbetillä

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!