Banner Image
25.8. Ykköspesis, Pudotuspelit: Kankaanpää – Hamina | Kahden miehen show, jotka eivät ole kaksin

25.8.2023 Klo. 17:30

Hamina moneyline

Panos
1.5/5

Ykköspesiksen finaalit jatkuvat tänään kello 17:30, kun Kankaanpää ja Hamina kohtaavat toisensa loppuottelusarjan toisessa kohtaamisessa. Ensimmäisessä ottelussa Hamina raapi voiton nimiinsä jaksovoiton 2-1 (1-3, 7-3, 6-1) kun Kankaanpään peli meni täysin sekaisin supervuoroparissa.

Ottelupari on hyvin tasainen ja molemmilta joukkueilta löytyy omat vahvuutensa. Todella hyökkäysvahvojen joukkueiden sisäpelit kulminoituvat erilaisiin aseisiin, mutta molemmat ovat löytäneet keinonsa lyödä pinnoja sarjatulella. 

Kankaanpäältä löytyy monipuolinen joukkue, jossa jokainen pelaaja voi hoitaa useampaa roolia – etenkin sisäpelissä. Haminalla puolestaan on selkeät täsmäaseet, joista nousee erityisesti esille sarjan paras etenijä Teemu Rouhiainen ja sarjan paras kotiuttaja Joosua Rättö. Kaksikko on kuitenkin saanut pudotuspeleissä todella paljon tukea muilta pelaajilta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Voiko Kankaanpään ulkopeli riittää edes hyvänä päivänä? 

Haminan sisäpeli on jotain todella kaunista, eikä Kankaanpään ulkopelillä tunnu olevan aseita tämän pysäyttäsineen. Avausottelussa Haminalta löytyi viisi pelaaja, jotka kirjauttuivat vähintään kaksi tuotua juoksua mieheen ja Myös Rättö sai loistavasti apuja kotiutuspuolella. Ottelun tilastoja väärentää hiukan superuvoro, jossa Kankaanpään pakka hajosi aivan täysin – joukkue päästi kolme juoksua harhaheitoilla.

Numerolla yksi pelaava Elmo Peltonen tuntuu menevän tällä hetkellä kentälle aina kuin siltä tuntuu, ensimmäisessä ottelussa Peltonen pelasi oman tasonsa alle ja suoriutui “vain” 60 prosenttisesti. Kolmospesälle pääsemisessä auttoi loistavasti koko ykköskärki ja myös kotipesä nähtiin kahdesti. 

Rättö jatkoi siitä mihin välierissä jäi ja löi avausottelussa 1+4 hyvällä tehokkuudella. Kärkkäriprosentiksi jäi kuitenkin vain 38% sillä kotiuttajajokeri ei onnistunut etupesien vaihtolyönneissä. Juha Leskinen tarjoili 3/5 kotiutuksillaan kaivattua apua ja KaMan ulkopeli jätettiin aseettomaksi. 

Ulkopelissä Kankaanpää pidettiin pääasiallisesti kurissa, mutta toisella jaksolla – ja etenkin sen alussa – KaMA onnistui rakentamaan tilanteita mallikkaasti. Tästä huolimatta Haminan sisäpeli oli toisella jaksolla aivan omaa luokkaansa ja siitä kertoo 17 tilannetta, joista juoksuja lyötiin 7 kappaletta.

Kankaanpäällä paljon potentiaalia, mutta ei lunastajia

Kankaanpään pelissä on todella paljon hyviä elementtejä ja nyansseja, joille tarvittaisiin lunastaja. Ykköskärki pelasi vakuuttavasti, mutta Arttu Vilander ja Juuso Vuorenmäki jättivät mahdollisuuden käyttämättä kotiutusten ollessa luokkaa 2/6. Näistä lyödyistäkin toinen tuli jo ratkenneella supervuorolla. 

Ulkopelissä on Kankaanpäällä selkeitä ongelmia. Joukkue antaa jatkuvasti lähes ilmaisia kakkostilanteita, sillä ykköstilanteita puolustetaan vain 41 prosenttisesti. Tämän lisäksi mikäli etupesät ovat täynnä, joukkue tyytyy liian usein takapaloon ja on vaikeuksissa jälleen kotiutustilanteissa. 

Sami Mikkolanaho, Vilander ja Joona Anttila ovat olleet isoimmassa kotiutusvastuussa ja lyöneet yhteensä 15 juoksua, määrä itsessään ei ole huono, mutta Haminan Rättö on lyönyt yksin 14 ja saa laadukkaampaa taustatukea kuin KaMan kolmikko. Mikäli Kama haluaa tänään voitosta taistella kotiyleisön edessä täytyy tilanteista lunastaa; jossittelulle ei ole varaa.

Kankaanpäältä vaaditaan merkittävän suuri tason nosto

Jotta Kankaanpää kilpailisi tänään voitosta, vaaditaan monella saralla tason nostamista. Vaikka joukkue voittikin avausottelussa ensimmäisen jakson, olivat nämä ensimmäiset neljä vuoroparia Haminalta poikkeuksellisen heikkoa sisäpeliä. Joosua Rätölle on pakko löytyä pysäyttäjä, eikä sekään yksinään riitä.

KaMan voiton avaimet ovat peruspelissä, jolla voisi pakottaa Haminan uhrauslyönteihin ja minimoida kolmostilanteen. Jos näin ei kuitenkaan käy, niin Hamina voittaa ottelun hyvin todennäköisesti, jos pelistä muodostuu juoksujuhla.

Pelivalinnaksi kelpaa mainiosti Haminan voitto supervuoro ja kotiutuskilpailu mukaan lukien. Haminalla on mahdollisuus lisätä painetta reilusti ja illan peliin tullaan ryminällä. Parasta kerrointa tähän tarjoilee Coolbet. 

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!