Banner Image
20.6 Ykköspesis: Simo – Oulu | Pohjoisessa ei kulje suunnitelmien mukaan

20.6.2023 Klo. 18:00

Simo Moneyline

Panos
1/5

Ykköspesiksen pohjoisimmat joukkueet Simon Kiri ja Oulun Lippo kohtaavat tänään Tuulivoima Areenalla Simossa kello 18:00. Molempia joukkueita on povattu pudotuspeleihin mukaan, mutta tämän astisilla näytöillä ei sinne olisi kummallakaan asiaa. 

Molemmat joukkueet aloittivat kauden heikosti, mutta myös molemmat ovat parantaneet peliään. Simon pelistä löytyy tällä hetkellä todella paljon hyviä asioita, mutta epätasaisuus ottelun sisällä varjostaa joukkuetta. Vaikka toinen jakso olisikin onnistunut ja pirteä, niin heti seuraava voi olla reilusti heikompi.

Oulun Lipolla on selkeät tähtipelaajat, joiden suoritustaso on noussut alkukesästä mukavasti. Kolmostilanteiden vähyys on kuitenkin yhä selkeä ongelma, jonka kanssa oululaiset painivat. Jussi Partaselta vaaditaan illasta toiseen todella tehokasta kotiuttamista, mutta tähän asti hän on vastannut haasteeseen onnistuneesti. 

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Simon Kirin uudet tuulet puhaltavat mallikkaasti

Sen jälkeen kun Ilkka Hirvonen nappasi Simon pelinjohtaja paikan, on Kiri jo kolmen ottelun voittoputkessa. Voitot eivät ole tulleet helposti, sillä nämä kaikki on ratkaistu vasta kahden jakson jälkeen.

Etenkin Harri Kolehmainen ja Markus Lehtiniemi ovat pelanneet todella hyvin viime aikoina. Simon Kiri terävä sisäpeli pääsee nauttimaan tänään yllättävästä faktasta: Oulun ulkopeli on kärkilyöntitilastoja katsottaessa koko sarjan heikoin, Oulun vastustajien kärkilyöntiprosentti on keskimäärin yli 60%.

Tämä helpottaa Simon tehtävää, sillä sisäpelissä myös Simolla isoin ongelma on tilanteiden vähyys, myös Tapio Salolta on oikeutettua vaatia parempaa kotiuttamista. Joka tapauksessa tänään kotijoukkueen pitäisi saada mukava määrä kolmostilanteita ja ne täytyy lunastaa.

Oululle pistemenetyksiä hyvissäkin otteluissa

Molempia pohjoisen porukoita vaivaa se, että turhia pistemenetyksiä tulee jatkuvasti. Joukkueilla on yhteensä kahdeksan voittoa, joista tasan nolla on tullut kahden jakson aikana. Oulun alastulo oli ennustettavissa tälle kaudelle, mutta se on tapahtunut paljon oletettua nopeammin ja rajummin.

Etenkin ulkopeli sakkaa oululaisporukalla. Ainoa osa-alue ulkopelissä, jossa Oulu on laadukas on juuri kotiutusten puolustaminen, mutta niitä tulee liikaa. Kaikilla muilla pesäväleillä on vastustajilla keskimäärin ollut Oulua vastaaan yli 60 prosenti tehokkuus. 

Oululla on viiteen edelliseen peliin kolme voittoa, joista yksikään ei ole kolmen pisteen voitto. Monessa Oulun otteluista toistuu sama teema: joukkue on kohtalainen tai jopa hyvä yhden jakson ajan, mutta toinen jaksoista on lähes luokaton. Ailahtelevuus on yksi Lipon suurimmista fundamentaalitason ongelmista.

Sami-Jukka Korvolan mukaan tulo pitäisi helpottaa sisä- ja ulkopeliä, mutta näin aikaisessa vaiheessa on mahdoton arvioida vaikutusta suuntaan tai toiseen. 

Kotikentällä Kiri on vahvempi

Kotikentällä tänään pelaava Simon Kiri nauttii yhdestä sarjan parhaista kotiedusta. Kovassa hurmoksessa oleva Simo elää pesäpallosta ja juuri tällaisten paikalliskamppailujen voittaminen on todella tärkeää. Otteluun on varmasti kova lataus, mutta molemmat joukkueet pelaavat tänäänkin rohkeaa peliä lautasen molemmin puolin.

Kirin kotietu ja laadukas vire, ovat ne tekijät jotka saavat puoltamaan simolaisten ennakkosuosikin viittaa ja Kirin moneyline-veto kelpaakin peliliuskalle. SiKi on todella laadukas joukkue, etenkin kotikentällä, vaikka alkukausi onkin ollut heikko. Ottelu ei ole suuntaan, eikä toiseen läpihuutojuttu, mutta Simo on kotikentällä todella vakuuttava.

Vihjattu kohde on pelattu Coolbetilla

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!