Banner Image

ILMAISVEDOT

Ilmaisvedot ovat tuttu ilmiö vedonlyöntimarkkinoilta jo pidemmältä aikaa. Aiemmin ilmaisvetoja oli tarjolla kuitenkin selkeästi harvemmin kuin vuonna 2024, joten mikä sitten oikein on muuttunut? Kilpailu on kaikessa yksinkertaisuudessaan kiristynyt, eikä tälle näy loppua. Nykypäivänä vedonlyöntimarkkinoilla operoi nimittäin sadoittain erilaisia vedonlyöntisivustoja, ja vertauskuvallisesti niistä jokainen tappelee keskenään samoista asiakkaista.

Mutta mitä sitten sillä tarkoitetaan ihan konkreettisesti, että ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat parempia, nimenomaan pelaajien näkökulmasta? Ensimmäinen olettama voisi olla näiden tarjolla olevien vedonlyöntibonusten suuruus ja tuo olettama on ihan oikea. Vedonlyöntisivustot tarjoavat siis asiakkailleen, niin uusille kuin myös vanhoille, rahalliselta arvoltaan aiempaa parempia vedonlyöntibonuksia.

Yleinen nyrkkisääntö vedonlyöntibonusten suhteen on se, että mitä suurempi bonus, sitä vaikeammat kierrätysehdot. Onko siis tämä muuttunut kilpailutilanne johtanut samalla siihen, että kierrätysehdot ovat entistä haastavampia läpäistä, kun myös bonukset ovat suurempia? Näin on, kun verrataan keskenään vedonlyöntibonuksia vuonna 2024, mutta sen sijaan entisaikoihin verrattuna tilanne on päinvastainen; vedonlyöntibonuksiin liittyvien kierrätysvaatimusten kunniakas läpivienti on helpompaa kuin se on ollut aiemmin. Kuvastavaa onkin, että tarjolla voi olla esimerkiksi ilmaisveto ilman kierrätystä, josta paljon paremmaksi vedonlyöntibonus ei voi enää juurikaan muuttua.

PARHAAT ILMAISVEDOT 2024 -LISTA

Alla olevasta listasta löydät parhaat ilmaisvedot suomalaisille pelaajille. Jokainen ilmaisveto on testattu ja turvallinen.

Suurin osa listalta löytyvistä ilmaisvedoista on kierrätysvapaita, eli ne eivät sisällä minkäänlaista kierrätysvaatimusta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
SPIN SPORTS200€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bayton Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/145/2007
LUCKY CASINO25€ riskitön bonusLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Glitnor Services Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/628/2018

Lue lisää ilmaisvedoista

MITÄ ILMAISVETO TARKOITTAA?

Ilmaisveto on vedonlyöntisivustojen tarjoama vedonlyöntibonus, joka voidaan tarjota sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Uusien asiakkaiden kohdalla se voi olla osa houkuttelevaa tervetuliaistarjousta, kun taas vanhojen asiakkaiden kohdalla se on usein palkinto pelaamisesta; mitä aktiivisempi vanha asiakas on, sitä suurempia myös vedonlyöntibonukset ovat.

Ilmaisveto on tietyiltä osin kuin tavallinen veto, joka pelataan omalla rahalla. Eroavaisuuksia toki on. Siinä, missä tavalliseen vetoon ei liity mitään erikoisehtoja, ilmaisvedot sisältävät usein kierrätysvaatimuksen ja muita rajoittavia tekijöitä. On siis paljon mahdollista, että ilmaiset vedot on kohdistettu esimerkiksi johonkin tiettyyn lajiin/sarjaan tai tietynlaisiin kohteisiin. Lisäksi niihin voi liittyä myös monia muita ehtoja, joista sitten enemmän tuonnempana.

Ilmainen veto maistuu jokaiselle pelaajalle enemmän kuin hyvin, liittyy siihen sitten kierrätysehtoja tai ei. Homma toimii parhaassa tapauksessa siten, ettei pelaajan tarvitse tehdä yhtikäs mitään ilmaisvedon saadakseen – ei edes talletusta. Näin ollen vedonlyöntiyhtiö ottaa kaikki riskit, ja sinun tehtäväksesi jää suunnitella itsellesi voittava veto. Luonnollisestikaan ilmaisvedot eivät palauta sinulle panosta takaisin, koska se tulee vedonlyöntiyhtiöltä; sen sijaan sinä keräät talteen nettovoitot.

ILMAISVETOJEN TRENDIT 2024

Ilmaisvetojen muodot ovat muuttuneet vuosien saatossa melkoisesti. Tämä johtuu siitä, että vedonlyöntisivustojen välinen kilpailutilanne on kasvanut ja yhtiöiden on tarjottava aina vain parempia – ja innovatiivisia – bonuksia pelaajien houkuttelemiseksi. Toki ilmaisia vetoja tarjotaan myös vanhoille asiakkaille ja myös ne ovat kokeneet muutoksen viime vuosien aikana.

Erikokoisia ilmaisvetoja on tarjolla runsaasti, ja usein pelaaja voi vaikuttaa itse suoraan siihen, minkä suuruisen ilmaisvedon hän käyttöönsä saa. Ilmaisvetojen suuruus ei kuitenkaan ole se tämän hetken suurin muutos viime vuosiin, vaan ilmaisvetojen trendit liittyvät kierrätysehtoihin. Vuonna 2024 ilmaisvedot ovat järjestään täysin kierrätysvapaita ja nehän meille suomalaisille pelaajille maistuvat!

Mikäli olet hyödyntänyt ilmaisvetotarjouksia viimeisten, sanotaan nyt vaikka kolmen vuoden aikana, olet varmasti huomannut muutoksen parempaan. Panoskoot ovat kasvaneet, kierrätysvapaus on tullut mukaan kuvioihin, eikä kohderajoituksia enää juuri löydy. Myös minimikerroin on laskenut tasaiseen tahtiin, joten nykytrendi on ollut pelaajien näkövinkkelistä katsottuen todella hienoa seurattavaa.

MITEN HYÖDYNTÄÄ ILMAISVETO?

Kun mietitään järkevintä tapaa hyödyntää ilmaiset vedot, joita vedonlyöntiyhtiöt pelaajille tarjoavat, siihen on olemassa käytännössä ottaen yksi ohjesääntö ylitse muiden. Tuo ohjesääntö on niin sanotusti varman päälle pelaaminen. Tällä viitataan siihen tilanteeseen, kun pelaajalta edellytetään ensiksi vedon lyömistä omalla rahalla. Tuo omalla rahalla lyöty veto kannattaa siis ottaa varman päälle, koska esimerkiksi voitollisessa vedonlyönnissä riskien minimointi näyttelee tärkeää roolia. Kun siis tavoitteena on tehdä nimenomaan rahaa, omalla rahalla lyötävä veto on järkevää hoitaa mahdollisimman varmalla tavalla maaliin.

Kun tämä edellä mainittu osuus on hoidettu kunniakkaasti maaliin, sen jälkeen taivas on niin sanotusti auki. Tässä vaiheessa jokainen pelaaja voi sitten tehdä itselle, ja pelikassalleen, sen kaikkein parhaimmin toimivan ratkaisun. Sitä voi toisin sanoen lähteä jahtaamaan suurempaa pottia sillä saadulla ilmaisvedolla tai vaihtoehtoisesti myös sen voi vetää varman päälle. Mitään yhtä oikeaa neuvoa ei siis ole olemassa, vaan jokainen taaplaa tyylillään.

Oma lukunsa ovat sitten ilmaisveto ilman talletusta ja ilmaisveto ilman kierrätystä. Käytännössä ottaen talletusvapaan ilmaisvedon voi pelata heti alusta saakka riskillä. Tämä perustuu siihen, että kaikki riskit ovat siellä peliyhtiön suunnalla, kun pelissä ei ole missään vaiheessa omaa rahaa. Kierrätysvapaat ilmaisvedot kannattaa sen sijaan ottaa varmemman päälle, sillä usein niiden saaminen edellyttää talletuksen tekemistä; lisäksi voittorahat saa välittömästi itselleen, joten rahanteko on monta astetta todennäköisempää, kun pelaa niin sanotusti varman päälle.

ILMAISVETO ILMAN TALLETUSTA VS. ILMAISVEDOT ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Kaikki ilmaisvedot eivät ole suinkaan keskenään samanlaisia. Sen sijaan ne ovat aina riippuvaisia siitä, mitä kukin vedonlyöntiyhtiö haluaa kullakin kertaa asiakkailleen eli pelaajille tarjota. Useimmissa tapauksissa pelaajalta edellytetään talletuksen tekemistä, etenkin niiden erittäin massiivisten tervetuliaistarjousten kohdalla. Sen jälkeen tuolla talletetulla summalla lyödään veto johonkin tiettyyn rajaan saakka, ja vedon ratkettua pelaaja palkitaan ilmaisella vedolla.

Edellä mainittu oli hyvin tavanomainen kuvaus siitä, millaisia ilmaiset vedot yleisimmillään ovat. Jokainen ilmainen veto ei ole kuitenkaan identtinen, vaan tarjolla on myös luvattoman houkuttavia herkkuja. Näitä herkkuja ovat sekä ilmaisvedot ilman talletusta että ilmaisveto ilman kierrätystä.

Jos siis törmäät tällaisiin vedonlyöntibonuksiin, kuten tulet varmasti törmäämään esimerkiksi Vedonlyontivihjeet.org -sivuston kautta, älä jätä niitä koskaan hyödyntämättä; ainoana poikkeuksena toimii se, mikäli niihin liittyvät poskettoman vaikeat kierrätysehdot.

Ilmaisveto ilman talletusta

Ilmaisveto ilman talletusta on äärimmäisen maukas vedonlyöntibonus nimenomaan siksi, ettei sinun tarvitse tehdä yhtikäs mitään saadaksesi sellaisen. Kun siis vedonlyöntiyhtiö käynnistää kampanjan, jossa se jakaa joko uusille tai vanhoille asiakkaille näitä ilmaisia vetoja, pelaajalta ei edellytetä talletusta. Sen sijaan hän pääsee lyömään vedon sisään vedonlyöntisivuston piikkiin, ja jo yksinomaan se kertoo kaiken oleellisen tämän kyseisen vedonlyöntibonuksen erinomaisuudesta. Ilmaisvedot ilman talletusta olivat kierrätysvapaiden ilmaisten vetojen tapaan joitain vuosia sitten selkeästi harvinaisempia, mutta ajat ovat tuosta muuttuneet – kuten todettua.

Ilmaisvedot ilman kierrätystä

Ilmaisvedot ilman kierrätystä ovat kertakaikkisen herkullisia vedonlyöntibonuksia, joihin kannattaa tarttua kaksin käsin kiinni. Käytännön osalta tällainen ilmaisveto toimii nimittäin sitä, että mikäli veto on voittava, saat pitää voittamasi summan. Toisin sanoen vedolla saavutetut nettovoitot pääsee halutessaan kotiuttamaan vaikka välittömästi ja käyttämään juuri sillä itselle kaikkein mielekkäimmällä tavalla. Kun palataan ajassa taaksepäin, ilmaiset vedot ilman kierrätystä olivat harvinainen ilmiö, mutta vallitsevan kilpailutilanteen myötä ne ovat yhä yleisempiä.

MIKSI PELAAJILLE ON TARJOLLA ILMAISIA VETOJA?

Se on täysin ymmärrettävää, mikäli tarjolla olevat ilmaiset vedot aiheuttavat kummastusta. Se saakin usein pohtimaan sitä, onko tilanteessa todella kyse siitä, että tarjolla on jotain ilmaista vai jostain suuresta huijauksesta. Tällaisissa tilanteissa siitä meidän perisuomalaisesta ”pessimisti ei pety” -asenteesta onkin ihan aidosti hyötyä; aina, kun tarjolla on jotain ilmaisia vetoja tai muuta ilmaista, siihen tulee suhtautua skeptisesti. Vastaan voi kuitenkin tulla tilanteita, joissa kuluttajalle annetaan ihan aidosti jotain ilmaiseksi, ja näin on päässyt käymään vedonlyöntimarkkinoilla. Kun kilpailu kiihtyy vain päivä päivältä, tällöin kaikki keinot on otettava käyttöön, totta kai rehellistä peliä samanaikaisesti kunnioittaen.

Kilpailu kovempaa kuin koskaan

Vedonlyöntisivustot käyvät siis melkoista kilpavarustelua keskenään, houkutellakseen uusia asiakkaita ja pitääkseen jo olemassaolevista asiakkaistaan kiinni. Peliyhtiöt ovatkin todenneet, että vedonlyöntibonukset ovat yksi parhaista aseista, joilla lähteä tälle sotatantereelle. Ja, kun sitten uusia kilpailijoita tulee koko ajan markkinoille, pakottavat ne myös perinteiset vedonlyöntisivustot vastaamaan huutoon. Tämä taas on johtanut siihen, että ilmaisvedot ovat vuonna 2024 totisinta totta.

Bonuksia tarjotaan niin uusille kuin vanhoille asiakkaille

Moni saattaa virheellisesti olettaa, että vedonlyöntibonuksia tarjoillaan vain ja ainoastaan uusille asiakkaille. Tällaisen olettamuksen tekeminen on täysin ymmärrettävää, sillä vedonlyöntibonuksia markkinoidaan lähes yksinomaan uusille pelitilin avaaville asiakkaille. Totuus on kuitenkin se, että muun muassa sellaisia vedonlyöntibonuksia kuin ilmaisvedot jaetaan ihan yhtälailla niin uusille kuin myös vanhoille asiakkaille. Ja itse asiassa tähän paikkaan on todettava myös se, että parhaimmillaan ilmaisveto on usein juuri vanhojen asiakkaiden kohdalla; homma pelittää nimittäin siten, että mitä aktiivisempi pelaaja, sitä paremmat bonukset.

ILMAISVETOJEN KIERRÄTYSVAATIMUKSET

Mikäli tarjolla ei ole ilmaisveto ilman kierrätystä, tällöin näihin ilmaisiin vetoihin liittyy aina kierrätysehtoja; kierrätysvapaiden ilmaisvetojen kohdalla nimittäin pelaaja saa kotiuttaa välittömästi ilmaisella vedolla keräämänsä voitot, tokikin ne nettovoitot. Näitä kierrätysehtoja on olemassa keskenään hyvinkin erilaisia, sillä jokainen vedonlyöntiyhtiö määrittää ne täysin omatoimisesti. Toki se tulee muistaa, että kilpailu vuonna 2024 on niin kovaa peliyhtiöiden välillä, että näitä bonus- ja kierrätysehtoja harkitaan tarkkaan.

Vedonlyontivihjeet.org on keskittynyt ennen kaikkea siihen, että me tarjoamme teille nimenomaan ne parhaat vedonlyöntisivustot ja parhaat vedonlyöntibonukset. Tämän myötä voit olla varma siitä, että kierrätysehdot ovat maltilliset, sillä näin asian laita on nimenomaan niiden parhaiden bonusten kohdalla. Yleisesti ottaen kuitenkin voidaan todeta myös se, etteivät ilmaisvedot ylipäätään juurikaan sisällä vaativia kierrätysehtoja; siksi niistä kannattaakin aina ottaa kaikki mahdollinen ilo irti, olivat ne sitten niin sanotusti rahalliselta arvoltaan millaisia tahansa.

Mutta millaisia kierrätysehtoja niihin ilmaisiin vetoihin sitten oikein voi sisältyä? Seuraavassa me teemme yksityiskohtaisen katsauksen siihen, millaiset ehdot teitä pelaajia sitten oikein voivat odottaa, kun hyödynnätte näitä kertakaikkisen erinomaisia vedonlyöntibonuksia.

Ilmaisvedot – Säännöt & Ehdot

Kierrätysvaatimus
Aikaraja
Kohderajoitus
Minimikerroin
Panosraja

Kun vedonlyöntibonukseen, ja tässä tapauksessa ilmaisvetoon, sisältyy kierrätysehtoja, tällöin kierrätysvaatimus on aina läsnä. Kierrätysvaatimuksella tarkoitetaan yksinkertaisesti sitä, miten monta kertaa bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä. Jos kierrätysvaatimus on esimerkiksi 10-kertainen, ja bonusrahaa olet saanut 40€, tällöin bonusrahalla tulee lyödä vetoa 400€ edestä.

Mutta millainen sitten on maltillinen kierrätysvaatimus? Eräänlaisena nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että 10-kertainen kierrätysvaatimus on vielä suhteellisen maltillinen. Tarjolla on kuitenkin myös paljon maltillisemmalla kierrätysvaatimuksella varustetut ilmaisvedot; joissain tapauksissa kierrätysvaatimus voi olla niinkin alhainen kuin 3-kertainen.

Yleisesti ottaen vedonlyöntibonusten kohdalla aikaa kierrätyksen läpivientiin on riittävästi, mutta luonnollisesti sitä parempi, mitä enemmän aikaa. Aikaraja kierrätyksen läpivientiin voi olla käytännössä ottaen mitä tahansa viikosta puoleen vuoteen – joissain tapauksissa sellaista ei ole lainkaan.

Yleisimmillään aikarajoitus on kuitenkin 30 päivää, mutta seitsemän päivän rajoitusta näkee niin ikään kohtalaisen usein. Kannattaa kuitenkin aina huomioida se, että jos saat itsellesi ilmaisvedot eri peliyhtiöiltä, ne tulee useimmiten pelata vain vuorokauden sisällä.

Ilmaisvedot saattavat sisältää hyvinkin spesifisiä rajoituksia, kuten esimerkiksi kohde-, sarja- ja pelimuotorajoituksia. Näistä ensimmäisenä mainitulla viitataan siihen, että osaksi kierrätystä hyväksytään ainoastaan tietynlaiset kohteet, kuten esimerkiksi 1X2-kohteet.

Sarjarajoitus tarkoittaa puolestaan sitä, että bonusrahalla saa pelata vain tietyn sarjan kohteita; ilmaisveto voidaan rajoittaa myös tiettyyn lajiin.

Pelimuodolla viitataan siihen, että vaatimuksena voi olla esimerkiksi single-vedon pelaaminen, jolloin kupongilla ei saa olla kuin korkeintaan yksi kohde.

Kun ilmaiset vedot laitetaan puntariin kierrätysehtojen osalta, minimikerroin on yksi niistä kaikkein tärkeimmistä määrittävistä tekijöistä. Tämä perustuu siihen, että jos minimikerroin on esimerkiksi 1,40, tällöin käytännössä ottaen kaikki fiksut pelivalinnat jäävät pelattaviksi.

Mikäli taas minimikerroin on 2,00, tekee se laadukkaiden positiivisen odotusarvon omaavien kohteiden löytämisestä huomattavasti hankalampaa. Ilmaisia vetoja ei kuitenkaan kannata jättää käyttämättä siksi, että minimikerroin on korkea – kuten tuo edellä mainittu 2,00.

On nimittäin niin, että voitollisessa vedonlyönnissä pelataan itse asiassa kohtalaisen usein yli 2,00 kertoimen omaavia kohteita.

Kun puhutaan yleisesti ottaen vedonlyöntibonuksista, parhaimmillaan ne voivat olla useiden satojen eurojen suuruisia; on siis täysin mahdollista, että rahaa tulee kierrättää vedonlyönnissä esimerkiksi yli 1000€ verran – jopa tuhansia euroja. Tällöin panosraja on hyvin kriittinen.

Mikäli nimittäin panosraja yhden lyötävän vedon osalta on esimerkiksi 5€, tällöin vetoja on lyötävä melkoisen monta läpäistäkseen kierrätyksen; tällöin myös aikaraja nousee todella suureen rooliin. Ilmaisvedot ovat kuitenkin yleisesti ottaen muutamien kymppien suuruisia, joten näissä tapauksissa panosrajan merkitys ei ole niin kovin suuri.

ILMAINEN VEDONLYÖNTI – ONKO SE TODELLA TOTTA?

Kun tarjolla on ilmaisia asioita, ne saattavat kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Vedonlyönnin maailmassa ilmainen vedonlyönti ja ilmainen peliraha ovat kuitenkin totisinta totta. Pelaajat siis pääsevät nauttimaan vuonna 2024 sellaisista eduista, joita ei ole ollut koskaan aiemmin tarjolla; tai ainakin ne edut ovat selkeästi parempia kuin aiemmin. Tämä kaikki perustuu aina siihen, miten kovaa kilpailu vedonlyöntisivustojen välillä on, kun panoksena ovat asiakkaat – sekä uudet että jo olemassaolevat.

Meille suomalaisille ilmainen vedonlyönti, kuten tietynlaiset ilmaisvedot ja riskittömät vedot, ovat täysin ymmärrettävästi todella vaikea asia käsitettäväksi. Näiltä osin syyttävä sormi osoittaa kotimaisen monopoliyhtiö Veikkauksen suuntaan. Veikkaus ei nimittäin ole koskaan tarjonnut suomalaisille pelaajille minkäänlaisia vedonlyöntibonuksia. Tätä on perusteltu monopoliaseman tuoneella ”pelihaittojen ennaltaehkäisyllä”, mutta jännä juttu on se, ettei tätä asiaa noudateta oikein muilta osin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Veikkaus on vain yksi peliyhtiö satojen muiden joukossa, eikä missään nimessä paras mahdollinen sellainen.

Esimerkkejä ilmaisesta vedonlyönnistä

Ilmaisvedot ilman talletusta ovat kaikkein konkreettisin esimerkki siitä, mitä ilmainen vedonlyönti ja ilmainen peliraha tarkoittavat. Kuten jo itsessään tämän bonuksen nimi kertoo, pelaajan ei tarvitse tehdä talletusta tällaisen ilmaisvedon saadakseen. Eikä edes pelitilillä tarvitse olla rahaa, joten riskiä hävitä omaa rahaa ei ole olemassa. Myös riskitön veto menee samaan kastiin. Riskittömät vedot toki edellyttävät omalla rahalla pelaamista, mutta tappion kohdatessa pelaaja saa useimmissa tapauksissa panoksensa takaisin; joissain tilanteissa pelaajalle voidaan palauttaa rahat antamalla ilmaisveto.

ILMAISVETO ON YKSI PARHAITA VEDONLYÖNTIBONUKSIA

Vedonlyontivihjeet.org on tehnyt tässä kohtaa jo enemmän kuin selväksi sen, että vedonlyöntibonukset ovat vuonna 2024 parempia kuin milloinkaan aiemmin. Ja miksikäs asian laita olikaan tämä? Nimenomaan, sen alati voimistuvan kilpailun vuoksi. Ja tuo kilpailu ei tule todellakaan rauhoittumaan tulevaisuudessa, sillä markkinoille ilmestyy jatkuvasti uusia vedonlyöntisivustoja; nämä uudet sivustot pakottavat myös niin sanotut vanhat konkarit reagoimaan muuttuvaan tilanteeseen.

Asiakkaista on siis kyettävä pitämään kiinni keinolla, millä hyvänsä ja samoja taitoja käytetään myös uusien asiakkaiden houkutteluun. Parhaimmat vedonlyöntibonukset erottuvat aina edukseen ja ne vievät asiakkaat mukanaan. Sen jälkeen loppu onkin itsessään peliyhtiön käsissä eli houkuttelun jälkeen sen on pystyttävä näyttämään, miksi pelaajan kannattaa jatkaa pelaamista sivustolla. Mutta millaisia ne parhaat vedonlyöntibonukset sitten ovat?

Aina, jos tarjolla on ilmaista pelirahaa, tällöin puhutaan ehdottomasti parhaista vedonlyöntibonuksista. Kuten olemme jo aiemmin todenneet, ilmaisvedot ilman talletusta sekä riskittömät vedot ovat näitä ilmaisen vedonlyönnin mahdollistavia bonuksia. Ja jännä juttu, ne kuuluvat myös totta kai parhaiden bonusten joukkoon. Tämän jälkeen siis tiedät viimeistään, että sille on syynsä, miksi me kehotamme jokaista pelaajaa hyödyntämään ilmaisvedot ja kumppanit. Eikä kyse tarvitse olla edes kierrätysvapaista tai talletusvapaista ilmaisvedoista, vaan pelkästään termi ilmaisveto on jo riittävän houkuttava vetämään pelaajia puoleensa.

MILLAISIA ILMAISIA VETOJA ON TARJOLLA?

Se, millaiset ilmaisvedot tai riskittömät vedot eri peliyhtiöt asiakkailleen tarjoavat, riippuu täysin niistä itsestään. Totta kai tärkeää on huomioida markkinatilanne eli millaisia bonuksia ja ilmaisvetoja ne kilpailijat pelaajille tarjoilevat. Loppujen lopuksi peliyhtiöiden tulee kuitenkin tehdä ratkaisut omien resurssiensa, suunnitelmiensa ja tavoitteidensa mukaisesti.

Kuten Vedonlyontivihjeet.org on jo aiemmin todennut, meidän tavoitteena on tuoda suomalaisten pelaajien ulottuville nimenomaan ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset; olivat sitten kyseessä ilmaisvedot tai riskittömät vedot. Näitä erilaisia bonuksia me nostamme esille meidän vedonlyöntibonukset-listauksessamme, mutta seuraavassa me tulemme nostamaan esille muutaman esimerkin. Nämä esimerkit konkretisoivat täydellisesti sen, millaisilla tarjouksilla ja bonuksilla pelaajia hemmotellaan parhaassa tapauksessa; ei kannata yllättyä siitä, että esille nousevat useat perinteiset peliyhtiöt, jotka ovat laittaneet pöytään parastaan.

Ilmaisvedot uusille pelaajille

Ilmaisvedot ovat sitä suurinta herkkua, jota vedonlyöntiyhtiöt meille tarjoilevat. Ja kyllähän se niin on, että parhaat vedonlyöntiyhtiöt ovat todella laittaneet parastaan tässä suhteessa. Nyt me keskitymme ilmaisten vetojen osalta niihin uusille pelaajille tarjottaviin bonuksiin, jotka saa siis osana tervetuliaistarjousta.

XLBet

XLBet uusi verovapaa vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa pelaajille laadukkaat kertoimet, äärimmäisen laajan kohde- ja lajivalikoiman sekä totta kai ne herkulliset vedonlyöntibonukset. Uudet pelaajat pääsevät aloittamaan pelaamisen maistuvalla 30€ ilmaisvedolla, joka on kierrätysvapaa. Tämän ilmaisvedon saaminen edellyttää 30€ ensitalletusta ja tuolla talletetulla rahalla lyötyä vetoa. Vedon päätyttyä XLBet ilmaisveto kilahtaa tilillesi ja sillä on maukas mahdollisuus tehdä ylimääräistä rahaa. Tällaiset ilmaisvedot kannattaa siis aina hyödyntää.

Betstro

Betstro vedonlyönti ei kalpene tippaakaan edellä esitellyn XLBetin rinnalla millään saralla; se on niin ikään laadukas uusi vedonlyöntiyhtiö sekä suomalaisten suosiossa. Ja vedonlyönnin pääsee aloittamaan niin ikään maukkaalla 25€ ilmaisvedolla. Tämän saadakseen pelaajalta edellytetään 25€ ensitalletuksen tekemistä ja homma on sillä selvä.

Bet365

Bet365 on yksi suurimmista vedonlyöntiyhtiöistä, joita markkinoilta löytyy. Samaan aikaan se voi olla joillekin suomalaisille verrattain tuntematon, koska sivusto on englanninkielinen. Bet365 vedonlyöntiin kannattaa kuitenkin ehdottomasti tutustua, sillä sivusto tarjoaa kenties maailman parhaan live-vedonlyönnin sekä on uusille pelaajille 50€ edestä ilmaisvetoja. Kun teet 5-50€ ensitalletuksen, saat tilillesi talletussummaasi vastaavan määrän edestä kierrätysvapaata bonusrahaa, kun olet panostanut talletussummasi kertaaleen vähintään 1,20 kertoimilla. Bonusrahalla asetettujen vetojen voitot maksetaan kierrätysvapaana käteisenä, jotka voi kotiuttaa vaikka heti itselleen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET ILMAISVEDOISTA (UKK / FAQ)

MIKSI ILMAISVETOJA TARJOTAAN PELAAJILLE?

Ilmaisvedot ovat tapa houkutella uusia asiakkaita ja pitää vanhoista kiinni. Vuonna 2024 vedonlyöntimarkkina on niin äärimmäisen kilpailtu, että vedonlyöntiyhtiöt joutuvat laittamaan parastaan myös bonusten suhteen.

Näin ollen ilmaisia vetoja tarjoillaan nykypäivänä pelaajille huomattavasti useammin kuin koskaan aiemmin.

MIKÄ ON ILMAISVEDON JA RISKITTÖMÄN VEDON ERO?

Ilmaisvetoja on olemassa kahta erilaista. Ensimmäinen on ilmainen veto ilman kierrätystä ja toinen on ilmainen veto ilman talletusta. On siis mahdollista, että ilmaisesta vedosta pääsee nauttimaan ilman talletuksen tekemistä.

Riskitön veto lyödään sen sijaan aina omalla rahalla; jos lyöty veto on tappiollinen, pelaaja saa joko korvaavan ilmaisen vedon tilalle tai panoksensa takaisin.

ONKO ILMAINEN VEDONLYÖNTI HUIJAUSTA?

Ilmainen vedonlyönti saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, kiitos sen, että Veikkaus on totuttanut suomalaiset tähän ajatukseen; tämä kotimainen vedonlyöntiyhtiö ei tarjoa koskaan mitään mahdollisuutta ilmaiseen vedonlyöntiin.

Sen sijaan muut peliyhtiöt tarjoavat ja parhaat ilmaisvedot sinulle tarjoilee Vedonlyontivihjeet.org.

SISÄLTÄVÄTKÖ ILMAISVEDOT KIERRÄTYSEHTOJA?

Ilmaisiin vetoihin sisältyy pääasiassa kierrätysehtoja, mutta tarjolla on myös ilmaisia vetoja ilman kierrätystä.

On siis täysin mahdollista, etenkin tässä vedonlyöntimaailman nykytilanteessa, että pelaaja saa käsiinsä ilmaisvedon ilman kierrätystä. Kun tällainen tulee vastaan, siihen kannattaa tarttua kaksin käsin kiinni.

ONKO ILMAISVETOJA TARJOLLA MYÖS VANHOILLE ASIAKKAILLE?

Vaikka ylipäätään vedonlyöntibonukset yhdistetään yleisesti ottaen uusiin asiakkaisiin, niitä tarjotaan totta kai myös vanhoille asiakkaille. Useilla vedonlyöntisivustoilla onkin omia VIP-ohjelmiaan, joiden kautta aktiivisia pelaajia palkitaan.

Palkintoina voi saada esimerkiksi ilmaisia vetoja; itse asiassa parhaimmillaan ilmaiset vedot ovat juuri niille kaikkein aktiivisimmille vanhoille asiakkaille.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!