Banner Image

ILMAISET PELIVIHJEET AMMATTILAISILTA

Pelivihjeet ovat erikoisalaamme, sillä tarjoamme sivuillamme laadukkaitta pelivinkkejä viikon jokaisena päivänä. Olemme keränneet tiimimme kokeneita vedonlyönnin ammattilaisia, jotka ovat toimineet alalla jo vuosikymmenien ajan.

Löydät sivustoltamme ilmaisia pelivihjeitä moneen eri lajiin ja sarjaan, eikä meidän vihjekattauksemme pidä sisällään vain kaikista suosituimpia urheilusarjoja, sillä tarjoamme vinkkejä myös eri maiden divareihin.

Haluamme tarjota lukijoillemme parhaat mahdolliset työkalut voitolliseen vedonlyöntiin pitkällä aikavälillä, jonka vuoksi kaikki vetovihjeet sisältävät aina markkinoiden korkeimmat kertoimet. Voit lukea päivän parhaat pelivihjeet meiltä, jotka perustellaan laadukkaasti asiantuntijoiden toimesta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Bet2U100% talletusbonus 300€ asti yksinoikeudella VAIN meiltä!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bet2U on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ2015-037
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

UUSIMMAT PELIVIHJEET

PARHAAT PELIVIHJEET ERI LAJEIHIN

Meillä Vedonlyöntivihjeillä hommat tehdään laadun kautta, jonka ansiosta voit olla varma, että löydät meiltä ne kaikista parhaat pelivihjeet moneen eri lajiin. Vihjeitä ei tehdä vain suurimpiin sarjoihin, kuten yläpuolella jo mainitsimme, vaan pelivihjeitä kirjoitetaan myös lukuisiin eri alasarjoihin. Useimmiten vihjesivustot vihjaavat otteluita niiden suosion perusteella, mutta me etsimme käsiimme vain ne ottelut, jotka tarjoavat positiivisen odotusarvon pelikohteita.

Parhaat vetovihjeet eri lajeihin

Edun löytäminen markkinoilta ei ole niin helppoa kuin voisi luulla, sillä vedonlyöjät taistelevat jatkuvasti bookkereiden valtavaa koneistoa vastaan. Voiton tekeminen on kuitenkin mahdollista, mikäli pidät panokset maltillisina ja nappaat parhaat vetovihjeet talteen laadukkailta asiantuntijoilta. Löydät uusimmat pelisuositukset tältä sivulta, joten suosittelemme pitämään saittia tarkkaan silmällä, jotta ylikertoimet eivät pääse lipumaan ohitse.

ILMAISET PELIVIHJEET

Meidän pelivinkit ovat lukijoille aina ilmaisia. Vihjeiden maksuttomuus ei tarkoita sitä, että ne tehtäisiin harrastelijoiden toimesta, sillä kuten yläpuolella kerroimme, on kaikki vihjeet kirjoitettu oikeiden ammattilaisten toimesta. Jokainen vihje sisältää kattavan perustelun, joka tarkoittaa sitä, että vihjaaja ottaa huomioon kaikki pelikohteeseen merkittävällä tavalla vaikuttavat asiat, kuten joukkueiden väliset voimasuhteet, mahdolliset poissaolijat, ottelun merkitys sekä erinäiset tilastotiedot, mikäli niillä on vaikutusta kyseiseen pelivalintaan.

Mikäli peesaat ilmaiset pelivihjeet, jäät pitkässä juoksussa lähes varmasti voitolle, sillä jokainen vinkkimme on kirjoitettu positiivisella odotusarvolla. Vihjeemme sisältävät siis aina ylikertoimia, joita jokaisen vedonlyöjän on syytä pelata. Ylikertoimella tarkoitetaan sitä, että vedonlyöntiyhtiön tarjoama kerroin on liian korkea vihjaajan omaan todennäköisyysarvioon verratessa. Jos siis haluat ottaa seuraavan askeleen vedonlyöntiurallasi – tai haluat muuten vain lukea laadukkaita pelivihjeitä, olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Ilmaiset pelivihjeet suomalaisille

PELIVIHJEIDEN HYÖDYNTÄMINEN

Pelivihjeitä tarjoavia sivustoja löytyy nykyisin joka kulman takaa, jonka vuoksi niiden oikeasti laadukkaiden vihjeiden löytäminen voi tuntua vaikealta. Erinomainen ratkaisu tähän haasteeseen on lukea Vedonlyontivihjeet.orgin laadukkaat pelivihjeet, joita tarjotaan moneen eri lajiin ja sarjaan. Teemme työmme laatu edellä, jonka ansiosta voit olla varma, että tulit sivustollemme minä päivänä tahansa, löydät sivustoltamme vain laadukkaita pelisuosituksia.

Voit peesailla vetovihjeet joko suoriltaan – tai käyttää niitä omien vetopäätösten tukena, mutta joka tapauksessa vinkkien hyödyntäminen pitää sisällään muutaman kulmakiven. Tärkein on se, että pelaat aina parhailla kertoimilla, sillä se maksimoi tuottosi pitkässä juoksussa. Kerroinvertailu on erittäin tärkeä osa pelaamista, mikäli haluat lyödä vetoa voitollisesti, eikä kertoimien kanssa ole koskaan syytä pihistellä. Myös vedonlyöntibonukset tuovat etua pelaajalle, sillä ne tarjoavat normaalia suuremman pelikassan, joka tietenkin on erinomainen asia. Bonuksien avulla pelaajalla on mahdollisuus takoa suuremmat voitot kuin ilman bonuksia, ja parhaassa tapauksessa vedonlyöjä pääsee iskemään vedot sisään riskittömästi!

Pelivihjeet ammattilaisilta

Sivustomme takaa löytyy pitkä lista vedonlyöntiammattilaisia, jotka ovat keränneet arvostusta erilaisissa yhteisöissä jo vuosien ajan. Vihjetiimimme osaaminen tulee erinomaisesti esiin pelivinkkien perusteluissa, sillä nostamme esille vain niitä asioita, jotka vaikuttavat kohdevalintaan olennaisella tavalla. Eri lajeihin ja sarjoihin erikoistuneet vihjaajat tekevät valtavasti taustatyötä parhaiden kohteiden löytämiseksi kyseisestä lajista, ja pelivihjeet ammattilaisilta perustuvatkin tiukkaan tilasto-analyysiin sekä uusimpien datapalveluiden hyödyntämiseen.

Pyrkimyksemme on olla netin paras vihjesivusto vedonlyönnin parissa, jonka vuoksi teemme valtavasti töitä sivustomme eteen vuoden jokaisena päivänä. Voit siis olla varma, että päivästä riippumatta löydät meiltä vain laadukkaita pelivihjeitä, jotka on aina kirjoitettu positiivisella odotusarvolla. Raudanlujat ammattilaiset tekevät töitä lukijoitamme varten, sillä haluamme voittaa yhdessä teidän kanssa.

Ammattilaisten pelivihjeitä

HYVÄT PELIVIHJEET

Mikäli etsit hyviä pelivihjeitä, olet saapunut määränpäähän. Löydät sivustoltamme monipuolisen kattauksen pelisuosituksia lukuisiin eri lajeihin, jotka tuotetaan asiantuntijoiden toimesta. Vihjetiimimme laskee todennäköisyysarvioita moniin sarjoihin, ja niitä verrataan vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamiin kertoimiin. Tavoitteena on löytää vihjaajan arvioita korkeampi kerroin ja mikäli tällaisia kertoimia löytyy, ovat ne positiivisen odotusarvon kohteita.

Useimmiten ylikertoimet löytyvät ulkomaalaisilta bookkereilta, joille myös meidän hyvät pelivihjeet usein suunnataan. Emme esittele vain yhteistyökumppaneidemme kertoimia, vaan lyömme rehellisesti tiskiin ne oikeat markkinatopit riippumatta siitä, teemmekö kyseisen sivuston kanssa yhteistyötä vai emme.

Pelivihjeitä Veikkaukselle

Perinteinen Veikkaus Oy pitkäveto sekä muut vedonlyönnin muodot kuuluvat vahvasti myös kansainvälisten peliyhtiöiden tarjotaan. Useimmiten Veikkauksen kertoimet kalpenevat muiden saittien rinnalla melkoisesti, joten mikäli olet pelannut ikäsi kotimaamme ykkösbookkerilla, suosittelemme ehdottomasti tsekkaamaan myös ulkomaisen tarjonnan. Tarjoamme toki myös pelivihjeitä Veikkaus Oy:lle, mikäli se tarjoaa markkinatopin vihjeelle, mutta kovinkaan usein tätä ei päästä todistamaan. Vihjeitämme kannattaa hyödyntää monella eri sivustolla, eikä suomalaisten pelaajien tarvitse koskaan murehtia näiden saittien turvallisuudesta, sillä olemme testanneet jokaisen bookkerin henkilökohtaisesti läpi.

Pelivihjeitä Veikkaukselle ja muualle

MISTÄ PELIVIHJEET KOOSTUVAT

Pelivihjeiden koostumus on eri sivustoilla vaihtelevaa, mutta muutamat olennaiset tekijät löytyvät jokaisesta netin vedonlyöntivinkistä. Tärkeimpänä tekijänä voidaan pitää kerrointa, joka esitellään varmasti jokaisessa vihjeessä. Voitolliset pelivihjeet tuotetaan aina parhailla kertoimilla, ja kuten me Vedonlyontivihjeet.org –sivustolla teemme, esittelemme myös sen yhtiön, joka tarjoaa parhaan kertoimen vihjattavalle kohteelle. Myös hyvät perustelut ovat osa laadukasta pelivihjettä, eikä perusteluiksi lueta sitä, että vihjaaja luettelee vain viime otteluiden tulokset tai joukkueiden edelliset kohtaamiset. Sarjasijoitukselle ei ole syytä antaa liikaa painoarvoa, vaan ottelua tulee katsoa objektiivisesta näkökulmasta, jotta joukkueiden väliset todelliset voimasuhteet on mahdollista saada selville. Meidän vetovihjeet sisältävätkin aina huolelliset perustelut, joissa on pureuduttu niihin asioihin, jotka oikeasti vaikuttavat kohdevalintaan merkittävällä tavalla.

Asiantuntevat perustelut

Jokainen sivustoltamme löytyvä pelivihje sisältää asiantuntevat perustelut. Aivan kuten yläpuolella kerroimme, meidän vetovihjeet eivät perustu niin sanottuun Livetulos-analyysiin, jossa vihjaaja on katsonut nopeasti vain viime otteluiden tulokset ja tehnyt sen perusteella pelivalinnan, vaan meillä taustatyö tehdään oikeasti huolellisesti. Kirjoittajamme käyvät jokaisen kohteen tarkasti läpi, sillä päämäärämme on tarjota markkinoiden ylivoimaisesti parhaimmat vetovihjeet – vuoden jokaisena päivänä.

Turhaa lätinää et siis meidän vihjeistä löydä, sillä sitä löytyy jo aivan tarpeeksi monen muun sivuston teksteistä. Meillä hommat tehdään eri lailla, ja vetovihjeet pohjautuvat kokeneiden ammattilaisten todennäköisyysarvioihin, joita ei ole tehty puoliteholla. Voit siis luottaa siihen, että kaikki vihjeemme on tehty laadukkaasti ja ne ovat aina lukemisen arvoisia.

Katso myös esports vihjeet perusteluiden kera!

Kertoimien kilpailuttaminen on tärkeää

Kohteet ja kertoimet

Pelivihjeistämme löydät aina parhaan tarjolla olevan kertoimen vihjaajan pelivalinnalle. Teemme siis kerroinvertailun lukijoidemme puolesta, jotta mahdollisimman moni ehtisi napata ylikertoimet talteen, ennen kuin muu markkina ehtii syödä kertoimista valuen pois. Jokainen esittelemämme kerroin on suomalaispelaajalle turvallinen, sillä kaikki markkinatoppeja tarjoavat bookkerit on testattu tarkasti läpi asiantuntevan tiimimme toimesta. Voit siis huoletta peesata vihjeen vaikka suoraan, eikä sinun tarvitse murehtia siitä, onko pelaaminen turvallista vai ei.

Kohteita sivustoltamme löytyy moneen lähtöön, sillä meidän peli vihjeet eivät kata vain suosituimpia lajeja tai sarjoja. Vihjetiimistämme löytyy nimittäin myös pienemmälle huomiolle jääneiden sarjojen todellisia asiantuntijoita, joihin löytyy usein todella kovia ylikertoimia, sillä näihin sarjoihin ei löydy niin montaa tietäjää, kuin suuremman markkinan kilpailuihin.

Seuranta

Voittavan vedonlyönnin perusedellytys on tarkka kirjanpito ja vetojen seuranta. Tämän vuoksi keräämme kaikki pelivihjeet tarkasti ylös, johon kerätään runsaasti tietoa muun muassa kohteiden päätöskertoimista sekä muista markkinaliikkeistä. Ykkössääntö oikeaoppisessa kirjanpidossa on se, että jokainen pelattu veto kirjataan ylös, eikä yhtäkään jätetä merkkaamatta. Jos jokaista pelivalintaa ei ole kirjattu ylös, ei kirjanpidosta ole mitään hyötyä, sillä se ei anna rehellistä kuvaa tuloksesta pitkällä aikavälillä.

Erilaisia kirjanpitotapoja löytyy lukuisia, mutta jokaisen voittavan vedonlyöjän seurannasta on syytä löytyä muutama tärkeä osio. Päätöskerrointilaston lisäksi hyvästä tilastoinnista löytyvät asetetut panokset, nettovoitot/tappiot sekä eri lajit sekä sarjat eriteltynä toisistaan. Erittely mahdollistaa sen, että voit jatkossa välttää ne lajit ja/tai sarjat, jotka ovat sinulle tappiollisia pitkässä juoksussa.

Vetojen seuranta on osa voittavaa vedonlyöntiä

LAADUKKAITA PELIVIHJEITÄ

Vedonlyönti ja vetovihjeet kulkevat käsi kädessä ympäri maailmaa, mutta erityisesti Pohjoismaissa, joihin myös Suomi kuuluu, ovat pelisuositukset todella haluttua tavaraa. Nykyisin yhä useampi ihminen lähtee vähintään kokeilemaan vedonlyöntiä netissä, ja mikäs sen parempaa, kuin hakea pelivalinnoille tukea vihjesivustoilta. Laadukas pelivihje tuo varmasti uutta näkökulmaa jokaiselle, sillä vaikka lukija olisi eri mieltä vihjaajan kanssa, haastaa hyvin perusteltu teksti varmasti myös hänen omia pohdintoja.

Pelivihjeet mukana arjessa

Vinkkimme ovat mainio apuväline myös niille vedonlyöjille, joilla ei ole aikaa kahlata päivittäin satoja otteluita läpi. Olemme panostaneet vihjeissämme oikeinkirjoitukseen ja kirjoitusasuun, jotta kaikki pelivihjeet olisivat mahdollisimman helppolukuisia. Yhden vihjeen lukemiseen ei siis kulu aikaa kuin korkeintaan muutama minuutti, jonka ansiosta voit tsekata päivän kuumimmat tärpit vaikka työpaikan kahvitauolla, mikäli töissä pitää kiirettä. Toki laadukkaita vetovihjeitä on mukava lukea myös kaikessa rauhassa sohvan pohjalla, sillä se mahdollistaa pelikohteisiin syventymisen aivan uudella tavalla.

Lukijoidemme aikaa säästämme myös sillä, että teemme kerroinvertailun suoraan vihjeisiimme. Löydät vetovihjeistä sen bookkerin, joka korkeimman kertoimen vihjatulle kohteelle, ja voit aina olla varma, että esitellyt peliyhtiöt ovat aina suomalaisille luotettavia ja turvallisia. Parhaan kertoimen lisäksi esittelemme parhaita vedonlyöntikampanjoita, jotka ovat usein eksklusiivisia lukijoillemme. Tarjolla voi olla ilmaista pelirahaa, talletusbonuksia tai vaikka korotettuja kertoimia, jotka kannattaa hyödyntää aina kun mahdollista.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ TUNNISTAA PARHAAT PELIVIHJEET?


Parhaiden pelivihjeiden tunnistaminen ei vaadi rakettitiedettä, sillä ne on helppo erottaa muista muutamalla asialla. Oikeasti parhaat pelivihjeet sisältävät monipuoliset ja laadukkaat perustelut, jotka perustuvat asiantuntijan omiin näkemyksiin sekä huolelliseen tilastoanalyysiin. Hyvässä vihjeessä teksti on helppolukuista ja kirjoitusasultaan ammattimaista, eikä se sisällä kielioppivirheitä.

Olennaista on myös se, että vihjeessä esitellään pelisivusto, joka tarjoaa korkeimman kertoimen vinkatulle kohteelle. Joillain sivustoilla vihjaajat esittelevät vain kumppaneidensa kertoimia, mutta parhaimmat vetovihjeet eivät tällaiseen leikkiin lähde mukaan. Vedonlyontivihjeet.orgin vihjeissä esitellään rehellisesti markkinoiden kärkikertoimet, joilla pelisuositukset pääse ottamaan haltuun.

OVATKO VETOVIHJEET ILMAISIA?


Kaikki sivustomme vetovihjeet ovat aina ilmaisia. Pääset lukemaan asiantuntijoiden kirjoittamia vetovihjeitä ilman minkäänlaista maksua, eikä vihjeistä tulla veloittamaan tulevaisuudessakaan. Kirjoitamme vetovinkkejä sivustollemme päivittäin, jonka vuoksi suosittelemme pitämään tätä sivua tarkkaan silmällä, jotta pääset napsimaan ylikertoimet nopeasti taskuun.

Jokainen vihje kirjoitetaan ammattilaisen toimesta, jonka ansiosta laatu on taattua. Haluamme erottua muista toimijoista poikkeuksellisen kovalla laadulla, jonka vuoksi olemme panostaneet vihjetiimiimme isolla kädellä. Pääset nauttimaan markkinoiden parhaista vihjeistä laatutakuulla, joten tästä ei homma juuri paremmaksi voisi mennä.

MITEN LÖYDÄN HYVÄT VETOVIHJEET?


Löydät hyvät vetovihjeet helposti Vedonlyontivihjeet.org -sivustolta. Olemme keränneet tiimimme kokeneita vedonlyöntiammattilaisia, jotka ovat lyöneet vetoa kyseisestä lajista jo vuosien ajan. Kaikki vihjaajamme tekevät töitä laatu edellä, jonka ansiosta lukijamme pääsevät lukemaan laadukkaita vetovihjeitä päivästä riippumatta.

Kaikki pelivinkkimme on kirjoitettu tarkan analyysin pohjalta, eikä pelivalintoja perusteta vain viime otteluiden tuloksiin, vaan perustelut pureutuvat joukkueiden välisiin voimasuhteisiin. Mikäli hyvät vetovihjeet kiinnostavat – tai haluat muuten vain lukea ammattilaisten pelivalintoja, on se mahdollista sivustollamme.

OVATKO KAIKKI PELIVIHJEET LUOTETTAVIA?


Jokainen sivustoltamme löytyvä pelivihje on takuulla luotettava. Pelisuositukset kirjoitetaan kokeneiden asiantuntijoiden toimesta, jotka ovat napanneet paikan tiimistämme vuosien kovalla työllä. Kaikki kirjoittavat ovat luotettavia vihjaajia, jotka tekevät jokaisen vinkin huolellisesti, jotta lukijamme pääsisivät nauttimaan mahdollisimman korkealaatuisesta sisällöstä.

Tärkeää on ottaa huomioon tietenkin myös se, että pelaamme kaikki pelivihjeet itse. Emme siis kirjoita laadukkaita tekstejämme vain muita varten, sillä haluamme myös itse voittaa yhdessä lukijoidemme kanssa. Pääset siis hyppäämään mukaan ammattilaisten kyytiin ja nauttimaan luotettavista vihjeistä, riippumatta siitä, oletko aloitteleva vai kokenut vedonlyöjä.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!