Banner Image

JALKAPALLO VIHJEET

Vedonlyöntivihjeet jalkapalloon ovat vuodesta toiseen suomalaisten vedonlyöjien suosiossa. Tämä ei toki ole kovinkaan suuri yllätys, sillä kyseessä on maailman ylivoimaisesti seuratuin urheilulaji, joka kerää valtavan määrän katsojia lähettimien ääreen ympäri vuoden. Vedonlyontivihjeet.org -sivusto tarjoaa sinulle markkinoiden parhaat jalkapallo vihjeet lukuisiin eri sarjoihin, joita on käynnissä jatkuvasti. Löydät meiltä vihjeitä myös erilaisiin turnauksiin ja arvokisoihin, joista futisfanit pääsevät nauttimaan vuodenajasta riippumatta.

Suurimman huomion keräävät Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliiga ja Italian Serie A, mutta koska jalkapallo vedonlyönti on valtavan suuri markkina, löytyy pelikohteita runsaasti myös pienempiin sarjoihin. Suomalaisille tämä tulee parhaiten esiin Veikkausliigan toimesta, sillä tarjonta kotimaan ykkössarjaan on erinomainen.

PARHAAT VIHJEET JALKAPALLOON

Meidän sivuilta löydät laadukkaat jalkapallo vihjeet sarjasta riippumatta, sillä olemme keränneet sivustollemme raudanlujan tiimin, joka on lyönyt voitollisesti vetoa kuningaslajista vuosien ajan. Meidän tavoitteemme on tarjota laadukkaimmat tipsit jalkapalloon vuoden jokaisena päivänä. Vihjeiden takaa löytyy siis todellista ammattitaitoa, eivätkä sivustomme pitkävetovihjeet jalkapalloon perustu vain viime otteluiden tuloksiin, sillä kirjoittajamme käyttävät  parhaita mahdollisia datapalveluita sekä muita työkaluja todennäköisyyksien arvioimiseen, jotta voisimme tarjota lukijoillemme vain positiivisen odotusarvon vinkkejä.

Parhaat vihjeet jalkapalloon löydät meiltä
Parhaat vihjeet jalkapalloon löydät meiltä

Toisin kuin monella muulla sivustolla, meillä jalkapallovihjeet tehdään laatu edellä. Tämän vuoksi et löydät meiltä kymmeniä vihjeitä päivittäin, sillä haluamme tarjota vain oikeasti pelaamisena arvoisia kohteita, jotka mahdollistavat voittavan vedonlyönnin pitkässä juoksussa. Meillä töitä ei siis tehdä liikenteen kautta, vaan haluamme erottua muista toimijoista poikkeuksellisen korkealla laadulla, johon panostamme valtavasti. Voit siis olla varma, että löydät sivustoltamme vain laadukkaita vetovihjeitä jalkapalloon!

ILMAISET JALKAPALLO VIHJEET

Kaikki sivustomme jalkapallo vihjeet ovat aina ilmaisia, eikä niistä tulla veloittamaan tulevaisuudessakaan. Vihjeidemme takaa löytyy pitkän linjan vedonlyöjiä, jotka ovat laskeneet todennäköisyyksiä jalkapalloon jopa vuosikymmenien ajan. Jokainen pelivinkki on perusteltu huolellisesti, jonka ansiosta lukijan ei tarvitse koskaan jäädä vihjeen lukemisen jälkeen miettimään, miksi vihjaaja on vinkannut juuri kyseisen pelikohteen. Löydät jokaisesta vihjeestä kaikki kyseiseen kohdevalintaan vaikuttavat tekijät, kuten joukkueiden väliset voimasuhteet, mahdolliset poissaolot sekä ottelun merkityksen ja olennaiset tilastotiedot, joilla on vaikutusta vinkattuun kohteeseen.

Huolellisen taustatyön ansiosta pystymme tarjoamaan   laadukkaita jalkapallovihjeitä nyt ja jatkossa. Voimme hyvällä omatunnolla sanoa, että peesaamalla sivustomme ilmaiset jalkapallo vihjeet jäät pitkässä juoksussa reilusti voitolle. Jokaisen vihjeen takaa löytyy alan todellisia ammattilaisia, jotka myös kehittävät toimintatapojaan jatkuvasti, jotta voisimme tarjota markkinoiden parhaat jalkapallovihjeet myös tulevaisuudessa.

Ilmaiset jalkapallovihjeet kirjoitetaan laadukkaasti
Ilmaiset jalkapallovihjeet kirjoitetaan laadukkaasti

Jalkapallo vedonlyönti kohteita

Kuningaslaji tarjoaa myös kohdevalikoiman osalta reilusti pelattavaa, sillä vetoa voi lyödä käytännössä mistä tahansa, mitä jalkapallo-ottelussa voi 90 minuutin aikana tapahtua. Meidän jalkapallovihjeet sisältävät monia eri vetotyyppejä, joita voit pelata Veikkauksen lisäksi kansainvälisillä peliyhtiöillä.

Joukkuevedot

 • 1X2 – Perinteinen voittajaveto. Tässä vetotyypissä veikataan ottelun voittajaa (ei sisällä mahdollista jatkoaikaa tai rangaistuspotkuja)
 • Over/Under – Yli/Alle. Veikataan ottelun maalimäärää
 • Both Teams To Score – Molemmat joukkueet tekevät maalin. Kyseisessä vetomuodossa veikataan, tekevätkö molemmat joukkueet ottelussa maalin
 • Draw No Bet – Tasapeli ei Vetoa. Käytetään usein myös termiä DNB. Vetotyypissä veikataan ottelun voittajaa pienellä varmistuksella, sillä mikäli ottelu päättyy tasatulokseen, saa pelaaja panoksen takaisin itselleen
 • Asian Handicap – Aasialainen tasoitusveto. Kaksisuuntainen tasoitusvetomuoto, jossa voidaan pelata myös neljännestasoituksia. Esimerkkejä aasialaisista tasoitusvedoista ovat Arsenal -0.25, Barcelona -0.75 ja Manchester United +1.0 maalia.
 • European Handicap – Eurooppalainen tasoitusveto, joka on käytössä esimerkiksi Veikkauksen pitkävedossa. Tunnetaan myös nimellä 3-way handicap. Eurooppalaisessa tasoitusvedossa ei ole mahdollisuutta Pushiin, eli panoksen palautumiseen.

Pelaajakohtaiset vedot

 • Goalscorer – veikataan tekeekö pelaaja ottelussa maalin
 • Multi Scorers – veikataan, tekeekö pelaaja ottelussa 2 tai enemmän maalia
 • Scorecast – vetotyyppi, jossa veikataan maalintekijän lisäksi ottelun lopputulosta
 • Wincast – tässä vetotyypissä lyödään vetoa maalintekijän lisäksi ottelun voittavasta joukkueesta 1X2-periaatteella
 • Timecast – veikataan maalintekijää ja maalintekoaikaa
 • Scorecast, Wincast & Timecast – yhdistelmä yläpuolella esitellyistä vetomuodoista. Veikataan maalintekijää, maalintekoaikaa sekä ottelun voittajaa
Vetokohteita jalkapalloon on tarjolla monipuolisesti
Vetokohteita jalkapalloon on tarjolla monipuolisesti

JALKAPALLO VIHJEITÄ SUOSITUIMPIIN SARJOIHIN

Maailman suosituimpia jalkapallosarjoja seuraavat futisfanit ympäri maailman, eikä ole varsinainen ihme, että jalkapallovedonlyönti elää ja hengittää hyvin. Jopa miljardit ihmiset seuraavat viikottain suosikkijoukkueidensa otteluja, jonka yhteydessä osa katsojista lyö vetoa joukkueiden – tai pelaajien puolesta. Alapuolelle olemme keränneet tämän hetken suosituimmat sarjat jalkapallossa, joihin jalkapallovihjeitä kirjoitetaan.

Valioliiga

Englannin Valioliiga on monen mielestä tämä hetken kovatasoisin jalkapallosarja. Valioliiga-termi on käännös sarjan virallisesta Premier League nimestä, joka tuli saarivaltion ykkössarjan nimeksi vuonna 2008. Maailman paras jalkapallosarja vetää vuosittain yli miljardi ihmistä ruutujen ääreen, joten ketään ei varmasti yllätä, että myös jalkapallo vedonlyönti Englannin pääsarjaan on todella suosittua. Valioliigan suosio perustuu sen poikkeuksellisen kovaan tasoon, sillä toisin kuin monessa muussa sarjassa, ovat myös keskikastin joukkueet kilpailukykyisiä. Toki kärkiseurat erottuvat joukosta myös Valioliigassa, mutta tästä huolimatta yllätyksiä tapahtuu selvästi enemmän kuin muissa sarjoissa.

Myös Vedonlyontivihjeet.org -tiimi on lyönyt vetoa sarjasta jo vuosien ajan, ja tarjoamme lukijoillemme jalkapallo vihjeitä jokaiselle Valioliigan ottelukierrokselle. Kauden aikana sarjassa pelataan yhteensä 380 ottelua, joten pelikohteita riittää moneen makuun. Normaalisti kausi kestää elokuun puolivälistä aina toukokuun viimeisille viikoille asti, jonka jälkeen eniten pisteitä kauden aikana kerännyt joukkue pääsee nostamaan himoitun mestaruuspokaalin ilmaan.

La Liga

Espanjan La Ligasta löytyy lukuisia huippuseuroja, mutta kaksi niistä on ylitse muiden. Real Madrid ja Barcelona ovat maailman tunnetuimpia jalkapalloseuroja, jotka ovat taistelleet mestaruudesta käytännössä kahdestaan jo vuosikymmenien ajan. Pientä vaihtelua kahden seuran valta-asemaan saatiin kaudella 2013-14, kun Atletico Madrid nappasi mestaruuspytyn itselleen. Piskuinen seura ei ole kuitenkaan onnistunut uusimaan enää temppuaan, vaikka se onkin Diego Simeonen alaisuudessa onnistunut ajoittain kiusaamaan niin Realia, kuin Barcaa.

Kärkiseurojen ulkopuolella yllätyksiä nähdään kuitenkin melkoisesti, jonka vuoksi La Liga on hyvin mielenkiintoinen sarja vedonlyöjän näkökulmasta. Putoamisviivan tuntumassa majailevat joukkueet kykenevät säännöllisesti ottamaan pisteitä eurosijoista taistelevilta seuroilta, sillä Espanjassa myös häntäpään joukkueista löytyy huima määrä pallollista taitoa. Tämän ansiosta jalkapallo vihjeet Espanjan liigaan tarjoavat ajoittain todella herkullisia ylikertoimia, sillä joukkueiden väliset voimasuhteet on voitu arvioida bookkereiden toimesta aivan väärin.

Suosituimmat jalkapallosarjat keräävät faneja ruutujen ääreen
Suosituimmat jalkapallosarjat keräävät faneja ruutujen ääreen

Bundesliga

Saksan Bundesliga on ollut viime aikoina suuressa nosteessa, eikä vähiten legendaarisen Bayern Munchenin vuoksi, joka dominoi vuonna 2020 eurokenttiä mielin määrin. Bavarian jättiläiset ovat vuodesta toiseen Bundesligan ylivoimainen mestarisuosikki, ja he ovatkin napanneet himoitun mestaruuspytyn itselleen peräti kahdeksan kertaa putkeen. Vielä 2010-luvun alkupuolella Borussia Dortmund onnistui horjuttamaan Bayernia mestaruustaistelussa, mutta kun punaiset jättiläiset ostivat  Robert Lewandowskin pois keltamustilta, siirtyi valtikka Muncheniin.

Viime vuosien aikana joukkueiden taso Bayernin alapuolella on kuitenkin noussut, kun Bundesliga-joukkueet ovat onnistuneet naaraamaan itselleen enemmissä määrin kansainvälisiä laatupelaajia. Jo valmiiden tähtipelaajien lisäksi moni superlupaus on ottanut suunnakseen Saksan kauniit maat, ja erityisesti Dortmund sekä RB Leipzig ovat kunnostautuneet talenttipelaajien uskomattomana hautomona. Edellä mainittujen joukkueiden lisäksi Mestarien liiga –paikoista taistelee Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen, joka kuitenkin heikentyi kauden 2019-20 jälkeen isosti, kun se myi tähtipelaajiaan muualle.

Ligue 1

Ranskan Ligue 1 oli pitkään Lyonin komennossa, mutta vuonna 2011 suunta muuttui täysin, kun Qatar Sports Investments osti pariisilaisen PSG:n itselleen. Paris Saint-Germain FC oli voittanut ennen qatarilaisten saapumista vain kaksi Ligue 1 -mestaruutta koko seurahistoriansa aikana, mutta tämän jälkeen mestaruuspokaali on päätynyt Ranskan pääkaupunkiin seitsemän kertaa.

Paris SG:n alapuolella joukkueiden väliset voimasuhteet ovat säilyneet ennallaan, muutamaa joukkuetta lukuun ottamatta sarja on hyvin tasainen. Lyonin lisäksi AS Monaco ja Olympique Marseille kykenevät ainakin teoreettisesti pistämään PSG:lle kampoihin, mutta viime vuosien aikana yhdenkään joukkueen puhti ei ole riittänyt koko kautta pariisilaisten tähtisikermää vastaan.

Serie A

Italian Serie A oli 1900-luvun loppupuolella kiistatta maailman paras sarja, mutta uudella vuosituhannella italialaisseurojen menestys kansainvälisillä kentillä on ollut nihkeää. Viime vuosina Serie A on kuitenkin noussut jälleen parrasvaloihin, kun sen seurat ovat onnistuneet nappaamaan riveihinsä tunnettuja tähtiä. Suurinta menestystä legendaarisessa sarjassa on viime aikoina niittänyt Juventus, joka on voittanut mestaruuden yhdeksän kertaa putkeen. Viime kaudella Vanha Rouva laitettiin jo hieman tiukemmalle kuin aiempina vuosina, mutta tästä huolimatta torinolaiset nappasivat pytyn itselleen varsin ylivoimaisella tavalla.

Viime vuosien aikana ero on siis hieman kutistunut, mutta muita selvästi suuremmalla materiaalilla Juventus hallinnee saapasmaan pelikenttiä myös lähitulevaisuudessa. Juven alapuolelta löytyy kuitenkin monta mielenkiintoista joukkuetta, jotka taistelevat keskenään Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista, eikä keskikastin tasokaan ole enää nykyisin niin heikko kuin aiemmin.

Jalkapallo vedonlyönti arvokisoihin on myös suosittua
Jalkapallo vedonlyönti arvokisoihin on myös suosittua

JALKAPALLO VEDONLYÖNTI & ARVOKISAT

Jalkapallon arvokisoja pelataan usein kesäisin ja nykyisin jalkapallo vedonlyönti on isosti osa monen futisfatin arvokisakokemusta. Maailman ylivoimaisesti suosituin urheiluturnaus on jalkapallon MM-kisat, joka järjestetään joka toinen vuosi vuoronperään EM-kisojen kanssa. Kisat kestävät useimmiten kuukauden, jonka aikana otteluita pelataan joka päivä useita, joten vedonlyöjän kannalta jalkapallon arvokisat tarjoavat huikean määrän pelattavaa. Jalkapallo vedonlyönti on kisojen aikana todella isosti markkinoitu tapahtuma myös vedonlyöntisivustojen toimesta, sillä pelaajat pääsevät nauttimaan toinen toistaan paremmista kampanjoista.

Alapuolelle olemme listanneet suosituimpia jalkapallon arvokisoja:

 • MM-kisat
 • EM-kisat
 • Copa America
 • Afrikan-mestaruuskilpailut
 • Aasian-mestaruuskilpailut

Turnausvetoja jalkapalloon

Perinteisten ottelukohtaisten pelikohteiden lisäksi jalkapallo vedonlyönti arvokisoissa pitää sisällään mitä erilaisempia mahdollisuuksia. Jalkapallokisoissa voit lyödä vetoa esimerkiksi turnauksen mestarista, alkulohkon voittajasta, mitalisijalle yltävästä joukkueesta, maalikuninkaasta tai parhaasta pelaajasta (MVP-palkinto). Voit lyödä vetoa myös siitä, pääseekö tietty joukkue alkulohkosta jatkoon – tai jääkö se ilman jatkopaikkaa. Maukasta pelattavaa löytyy siis moneen makuun, ja tähän huutoon Vedonlyontivihjeet.org -tiimi vastaan. Löydät sivuiltamme jalkapallovihjeet myös lukuisiin eri turnauksiin, joita järjestetään ympäri maailmaa. Turnausvedot jalkapalloon ovat erittäin suosittuja, sillä muihin pitkäaikaisvetoihin verrattuna ne ratkeavat todella nopeasti. Mikäli pelaaja lyö vetoa jonkin kansallisen sarjan voittajasta, joutuu hän useimmiten odottamaan vedon ratkeamista yli puoli vuotta. Arvokisoissa veto ratkeaa kuitenkin viimeistään kuukaudessa, joka ei ole todelliselle futisfanille aika eikä mikään.

Ammattilaisten jalkapallovihjeet ovat lukemisen arvoisia
Ammattilaisten jalkapallovihjeet ovat lukemisen arvoisia

AMMATTILAISTEN JALKAPALLO VIHJEET

Huomionarvoista on se, että kaikki meidän jalkapallovihjeet on kirjoitettu kokeneiden ammattilaisten toimesta. Joku voisi kysyä, miksi ilmaisia vihjeitä jalkapalloon tarjotaan, ja vielä ammattilaisten toimesta? Vastaus on varsin yksinkertainen, sillä haluamme jakaa vuosien aikana kertyneen tietotaitomme kanssapelaajille, jotka ovat olleet menossamme mukana monessa eri vedonlyöntiyhteisössä. Olemme koonneet tiimimme todellisen unelmajoukon eri lajien asiantuntijoista, joihin olemme ajan saatossa päässeet tutustumaan, jonka ansiosta voimme tarjota ammattilaisten jalkapallovihjeet lukijoillemme – laatutakuulla tietenkin.

Voit peesata ammattilaisten pitkävetovihjeet jalkapalloon joko suoraan – tai hyödyntää ne omien pelipäätösten tukena. Julkaisemme vinkkejä sivustollemme kellonajasta riippumatta, jonka vuoksi suosittelemme lisäämään tämän sivun selaimen kirjanmerkkeihin, jotta pääset nopeasti tsekkaamaan uusimmat tipsit. Löydät vihjeistämme myös julkaisuhetken parhaan kertoimen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse tehdä aikaa vievää kerroinvertailua itse.

HYVÄT JALKAPALLOVIHJEET

Tiimimme jäsenet käyvät päivittäin läpi kymmeniä otteluita, jotta voisimme tarjota hyviä jalkapallovihjeitä lukijoillemme. Perkaamisen jälkeen vihjaajat kirjoittavat pelivalinnat saitille niistä otteluista, joista löytyy turhan korkeita kertoimia tipsaajan omiin todennäköisyysarvioihin nähden. Hyvä jalkapallovihje koostuu kattavasta perustelusta, jossa kerrotaan syyt pelivalinnan taustalle. Syyksi ei kelpaa pelkästään se, että kerrotaan Manchester Unitedin pelanneen viime aikoina heikosti. Mikäli vihjaaja haluaa kertoa, että joukkue on pelannut heikosti, täytyy hänen kertoa miten huonous on tullut esiin, ja mikä sen taustalla on.

Hyvissä vinkeissä esitellään tietenkin myös se vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa vihjatulle kohteelle parhaan kertoimen. Meidän hyvät jalkapallovihjeet sisältävät aina esittelyn markkinatopin tarjoavasta bookkerista, jonka lisäksi voit napata kyseisen saitin tarjoaman bonuksen taskuun, mikäli et ole vielä ennestään luonut tiliä sivustolle.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYTÄÄ PARHAAT JALKAPALLO VIHJEET?


Parhaat vihjeet jalkapalloon löydät Vedonlyontivihjeet.org -sivustolta. Tarjoamme laadukkaan kattauksen vinkkejä maailman suosituimpiin sarjoihin, jonka lisäksi jalkapallovihjeitä kirjoitetaan myös pienempiin liigoihin.

Panostamme vihjeissämme asiantunteviin perusteluihin, emmekä perusta vetojamme vain joukkueiden viime aikaisiin tuloksiin. Pitkän linjan vihjaajat kirjoittavat jokaisen vetovinkin huolellisesti, sillä haluamme tarjota lukijoillemme parhat mahdolliset työkalut voitolliseen jalkapallovedonlyöntiin.

OVATKO JALKAPALLOVIHJEET ILMAISIA?


Kaikki sivustomme jalkapallovihjeet ovat aina ilmaisia. Voit siis lukea jokaisen vihjeemme kaikessa rauhassa, sillä me emme veloita mitään. Emme halua pyytää lukijoiltamme maksua tulevaisuudessakaan, sillä uskomme siihen, että laadukkaat vinkit jalkapalloon ovat jokaisen perusoikeus.

Ilmaiset vihjeet kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi, vaikka et vetoa suoraan peesaisikaan. Asiantuntijoiden tuottamat tekstit tuovat varmasti uutta näkökulmaa jokaiselle, jonka vuoksi jalkapallovihjeitä voi lukea myös oppimismielessä.

MISTÄ TUNNISTAA HYVÄT JALKAPALLOVIHJEET?


Laadukkaat vetovihjeet jalkapalloon on perusteltu yksityiskohtaisesti, eikä pelipäätöstä ole lukittu vain kuntopuntarin tai sarjasijoituksen perusteella. Vihjeen ei ole syytä koostua pelkistä tilastotiedoista, sillä samat tiedot ovat jokaisen saatavilla erilaisista tulospalveluista. Hyvässä vihjeessä pelipäätös on tehty todennäköisyysarvioiden perusteella, jotka pohjautuvat joukkueiden välisiin voimasuhteisiin, joihin vaikuttavat muun muassa pelaajamateriaali, motivaatiotekijät sekä viretila.

Hyvät jalkapallovihjeet vinkataan myös parhailla kertoimilla. Osa vihjesivustoista pyrkii ohjaamaan lukijat yhteistyökumppaneidensa sivustoille, mutta oikeasti hyvissä pelivinkeissä esitellään rehellisesti se sivusto, joka tarjoaa pelikohteelle korkeimman kertoimen.

MISSÄ VOIN PELATA JALKAPALLO VIHJEET?


Meidän jalkapallovihjeet voit pelata lähes millä tahansa vetoyhtiöllä. Löydät vihjeistämme aina esittelyn siitä bookkerista, joka tarjoaa markkinatopin vihjatulle kohteelle. Suosittelemme kuitenkin tekemään kerronvertailun itse myös tästä huolimatta, sillä markkinat ovat voineet heilauttaa kertoimia varsinkin silloin, jos luet vihjeen vasta juuri ennen ottelutapahtumaa.

Kertoimien kilpailuttaminen on muutenkin tärkeää, eikä sitä voi koskaan korostaa tarpeeksi. Jokaisen voitollista vedonlyöntiä tavoittelevan on syytä omistaa pelitili mahdollisimman usealla bookkerilla, jotta kerronshoppailu on mahdollista. Älä tyydy markkinatoppia vähempään, vaan pelaa aina parhailla kertoimilla, vaikka se ei välttämättä olisikaan tarjolla suosikkisivustollasi.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!