Banner Image

LIIGA VIHJEET

Kotimaan pääsarjatason kiekkoliiga, eli viralliselta nimeltään Liiga on Suomen ylivoimaisesti seuratuin urheilusarja. Vanhemman koulukunnan kesken nimellä SM-liiga kulkeva kiekkosarja on iso osa suomalaisten urheilutottumuksia, sillä lähes jokaiselta löytyy se oma suosikkijoukkueensa. Lähes joka puolelta Suomea löytyykin vähintään yksi pääsarjatason kiekkojoukkue, jonka lisäksi lähes koko Pohjois-Suomi on ottanut Oulun Kärpät omakseen. Kärppiä ei siis aivan syyttä kutsuta puolen Suomen joukkueeksi.

2010-luvun alkupuolella Liiga koki kuitenkin isoja kolauksia imagoonsa. Ensin kestomenestyjä Espoon Blues ajettiin konkurssiin, joka jätti Helsingin esikaupunkialue Espoon täysin ilman Liiga-joukkuetta. Tästäkin ehti vierähtää vain muutama vuosi, kun Pääkaupunkiseudun kahdesta jättiläisestä toinen ilmoitti jättävänsä Liigan, ja siirtyvän pelaamaan KHL:ään. Jokerien sekä Bluesin jättämää aukkoa on yritetty paikata sittemmin muun muassa Jukureilla, KooKoo:lla sekä Vaasan Sportilla, mutta ei tarvitse olla ydinfyysikko ymmärtääkseen, että saappaat ovat kyseisille joukkueille hieman liian suuret täytettäviksi.

UUSIMMAT LIIGAVIHJEET

Myös Liigan sulkeminen on ollut ajankohtainen asia kannattajien keskuudessa jo lähes vuosikymmenen ajan. 2000-luvun lopun karsintaottelut Ässien sekä Sportin välillä olivat yksiä Liiga-historian katsotuimpia otteluita, mutta tästä huolimatta Liiga päätti sulkea ovat Mestis-joukkueilta, ja ottaa sisään muutaman edellä mainitun joukkueen kabinettipäätöksillä. Kyseenalaiset päätökset sekä seurojen poistumiset ovat jättäneet Liigalle paljon työnsarkaa, kun kiekkosarjan johtoportaassa työskentelevät henkilöt yrittävät palauttaa Liigan uskottavuutta. Kaikista kommervenkeista huolimatta Liiga on silti Suomen suosituin urheilusarja, ja tässä artikkelissa käsittelemme sitä tarkemmin myös vedonlyönnin näkökulmasta.

Parhaat liiga vihjeet ammattilaisilta
Parhaat liiga vihjeet tulevat ammattilaisilta

LIIGA-VIHJEET

Ensimmäiset kappaleet avasivat hieman Suomen suosituimman sarjan nykytilannetta, josta pääsemmekin seuraavaan aiheeseen, joka koskee itse vedonlyöntiä. Normaalioloissa Liiga-kausi kestää 60 runkosarjaottelua sekä muutaman kuukauden pudotuspelit päälle. Joukkueita on yhteensä 16, joten jo runkosarjassa pelataan yhteensä 960 ottelua, johon voidaan lisätä vielä herkulliset pudotuspelit päälle. Pelattavaa siis riittää, eikä kukaan varmasti ehdi katsomaan kaikkia otteluita, joten apua vetovalintoihin kannattaa hakea tarpeen mukaan myös oman tietämysalueen ulkopuolelta.

Tässä vaiheessa voinee myydä muutamalla sanalla Vedonlyontivihjeet.org tarjoamia Liiga-vihjeitä. Pitkävetovihjeet Liigaan pyritään kirjoittamaan mahdollisuuksien mukaan jokaiselle kierrokselle, jotta lukijoillamme olisi halutessaan aina jotain positiivisen odotusarvon kohteita pelattavanaan. Liiga-vihjeet kirjoitetaan toki pelkästään positiivisien odotusarvojen perusteella, joten mikäli kierros ei herkkua tarjoa, jätämme sen kylmästi välistä, ja siirrämme katseet seuraavalle ottelupäivälle. Emme tahdo etsimällä etsiä sopivia pelikohteita, sillä hätäilemällä ei jää käteen kuin tyhjä lompakko.

Ketkä sitten kirjoittavat Liiga-vihjeet? Liiga vihjeet kirjoitetaan sarjan ammattilaisten toimesta, joita olemme onneksemme onnistuneet hankkimaan pitkin Suomi-neidon pitkähköä vartaloa. Lähes jokaiselta suurelta paikkakunnalta löytyy oma kirjoittaja, joten jokainen vihjaaja voi kirjoittaa juuri niistä joukkueista, mistä hän eniten tietää. Täten pystymme myös takaamaan parhaan mahdollisen laadun Liiga-vihjeillemme.

Liigan lisäksi meillä on jääkiekkosarjoista edustettuina myös NHL sekä KHL, mutta suomalaisten on luonnollisestikin helpoin löytää infoa suomalaisesta kiekkosarjasta, joten olemme panostaneet kotimaiseen kiekkosarjaan näistä eniten.

Ilmaiset vihjeet SM liigaan
Ilmaiset vihjeet SM liigaan

OVATKO LIIGA-VIHJEET ILMAISIA?

Vedonlyontivihjeet.org -sivusto tarjoaa ilmaiset Liiga vihjeet nyt sekä tulevaisuudessa. Pitkävetovihjeet Liigaan ovat jokaisen lukijamme oikeus, emmekä halua sulkea Liiga-vihjeitä maksumuurin taakse. Voit siis olla täysin huoletta – ilmaiset Liiga vihjeet ovat tulleet jäädäkseen, joten voit aina käydä lukemassa ottelupäivän kuumista kamppailuista ammattilaisten mielipiteet vetovinkkien kera.

Liiga vihjeet on mahdollista hyödyntää myös usealla eri tavalla. Voit peesata pitkävetovihjeet Liigaan suoraan omalle kupongillesi, tai voit lukea ammattilaisen laatiman analyysin sekä vetovihjeen ottelusta, ja miettiä tämän jälkeen omia valintojasi uudelleen. Mikäli saat ajatuksillesi vastakaikua, niin voit kahta paremmalla mielellä ottaa kohteen lapullesi ja lähteä hallille tai television ääreen jännäämään. Mikäli olet kuitenkin vihjaajan kanssa eri mieltä, niin myös tämä toimii opetustuokiona. Ehkä hylkäät pelivalinnan, lasket panosta, tai adjustoit jollain muulla tavalla omaa pelaamistasi vihjeen luettuasi.

Ainoa varma asia on se, että ilmaiset Liiga vihjeet kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Pitkävetovihjeet Liigaan löydät siis ammattilaisten laatimina osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org!

Mitä ilmaiset Liiga-vihjeet sisältävät?

Ilmaiset Liiga-vihjeet sisältävät aina positiivisen odotusarvon kohteen. Emme suinkaan kirjoita jokaisesta kierroksen ottelusta vihjettä ase ohimolla, sillä jos markkina on hinnoitellut kertoimet nappiin, niin emme näe mitään syytä suositella pelikohteita lukijoillemme.

Pelikohteen lisäksi jokainen Liiga-vihje pitää sisällään kattavat, ottelukohtaiset perustelut. Perustelut eivät koostu vain tilastoja käsittelevästä liibalaabasta, vaan ottelu on oikeasti purettu atomeiksi. Kokonaisvaltainen perustelupaketti takaa sen, että yhtäkään kohdetta ei ole pakko ostaa sokkona, vaan pelaaja saa perustelut luettuaan muodostaa täysin oman mielipiteen käsiteltävästä ottelusta.

Kahden edellä mainitun lisäksi teemme kerroinvertailun puolestasi. Kilpailutamme kertoimet, sekä lisäämme Liiga-vihjeeseen aina markkinoiden korkeimman kertoimen. Kerroin on toki lisätty vihjeeseen kirjoitushetkellä, joten omatoiminen kerroinvertailu on myös suositeltavaa. Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä Liiga vihjeestä löytyy vihjaajan panossuositus. Mikäli tavoitteenasi on lyödä vetoa voitollisesti pitkässä juoksussa, kannattaa noudattaa täsmällisesti asiantuntijan laatimaa panosmallia, sillä sooloilu saattaa kostautua hyvinkin nopeasti.

Muutama perusprinsiippi peesaajalle – näin nostat tasoasi peesaajana

Liiga-vihjeet tarjoavat toki erittäin valmiin sekä käyttökelpoisen paketin, muuta voit itse myös peesaajana vaikuttaa muutamaan asiaan, joilla nostat voittomahdollisuuksiasi. Pitkävetovihjeet Liigaan voi toki lukaista läpi myös oppimismielessä, mutta uskaltaisin väittää, että valtaosa lukijoista ottaa kohteita myös pelikupongille, joten käydään tämä aihe nopeasti läpi.

  • Kerroinvertailu – voitollisen vedonlyönnin sääntö numero yksi. Liiga vihjeet pitävät sisällään markkinatopin, mutta ota huomioon, että markkinatoppi on etsitty kirjoitushetken mukaan. Dynaamiset kertoimet elävät markkinan mukaan jatkuvasti, jonka johdosta myös markkinatopin sijainti voi vaihtua useastikin. Vertaile siis kertoimet aina myös omatoimisesti, jotta maksimoit tuottosi pitkässä juoksussa. Näinkin pienellä asialla on esimerkiksi kauden pituisessa otoskoossa valtava merkitys.
  • Noudata panosmallia – Vihjaaja tietää mitä tekee. Näitä lukuja ei nimittäin heitetä päästä, vaan ne saadaan aikaiseksi tietynlaista dataa tutkien. Vihjaajan oma, henkilökohtainen malli osaa kertoa tarkalleen sen, että kuinka paljon panostusta kyseinen kohde ansaitsee. Tämä on myös avainasemassa sen suhteen, kun yritetään maksimoida tuotto vaikkapa runkosarjakauden otoskoolla.
  • Ole mukana koko kausi – Urheilu, ja varsinkin jääkiekko on täynnä pieniä marginaaleja sekä varianssia. Jokainen vihjaaja kokee kauden aikana useita tappio- sekä voittoputkia, joten on äärimmäisen tärkeää, että peesaaja ui vihjaajan mukana koko pitkän kauden. Vihjaajan ammattitaito yhdistettynä varianssiin sekä tarpeeksi suureen otoskokoon takaavat lopussa sen, että kaudesta on suurella todennäköisyydellä palkintona plusmerkkinen tulos. Pahinta mitä voit peesaajana tehdä, on poistua kyydistä tappioputken aikana, jolloin pääset nauttimaan vain varianssikäyrän nurjasta puolesta.
  • Oma seuranta – Liiga-vihjeet kirjoitetaan ammattilaisten toimesta, jotka pitävät omaa seurantaa jokaisesta kirjoittamastaan vihjeestä. Vihjaajan seuranta onkin aina saatavilla, mutta mikäli missaat joskus kiireiden takia vihjeen, tai myöhästyt pelattavasta kertoimesta, niin olisi tärkeää, että tiedät myös itse missä mennään. Tällöin voit adjustoitua uudelleen myös kassasi heittelyyn, sillä ilman seurantaa panoskoko voi voittoputken aikana jäädä liian pieneksi, tai päinvastoin tappioputken aikana kasvaa liian suureksi.
Veikkauksen liiga vihjeet
Veikkauksen liiga vihjeet

OLEN VEIKKAUKSEN ASIAKAS – ONNISTUUKO LIIGA-VIHJEIDEN PELAAMINEN VEIKKAUKSELLA?

Ehdottomasti onnistuu! Pitkävetovihjeet Liigaan voi pelata myös Veikkauksella. Liiga onkin itseasiassa yksi harvoista urheilusarjoista, jonka kanssa kotimainen Veikkaus pystyy kilpailemaan kansainvälisien peliyhtiöiden kanssa. Kertoimissa toki jäädään vielä reippaasti KV-yhtiöiden kelkasta, mutta muuten alkaa olemaan jo yritystä. Voit myös soveltaa Liiga-vihjeitä esimerkiksi muihin Veikkauksen suosittuihin peleihin, kuten Monivetoon, Tulosvetoon tai Vakioon.

Pitkävetovihjeet Liigaan voi siis laittaa sisään vaikka paikallisella huoltoasemalla. Mikäli taskun pohjalle on jäänyt ylimääräisiä killinkejä, kannattaa ne mieluummin pelata pois Pitkävedossa, kuin esimerkiksi pelikoneissa. Vedonlyönnissä pystyt nimittäin vaikuttamaan itse omiin voittomahdollisuuksiisi, kun taas pelikoneiden kanssa kaikki on herran hallussa. Pitkävetovihjeet Liigaan kannattaa siis ehdottomasti ottaa haltuun osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org!

LIIGA-VIHJEET JA NIIDEN HYÖDYNTÄMINEN – APUA ARJEN KESKELLE

Tiedätkö sen tunteen, kun tulet pitkästä, ylitöihin asti venyneestä työvuorosta kotiin, eikä oikein jaksaisi tehdä mitään? Tällöin ainoa tavoitteesi on luultavasti ladata akkuja seuraavaa päivää varten, eikä mitään ylimääräistä jaksaisi alkaa touhuamaan. Tämä on varmasti hyvin samaistuttava tilanne usealle suomalaisille, sillä varsinkin korona-aikana työpaikat vähentävät henkilöstöä, ja lisäävät jäljelle jääneiden työntekijöiden työtunteja.

Tässä vaiheessa Vedonlyontivihjeet.org tiimeineen kokee kuitenkin voivansa auttaa. Tämä on meidän työmme, ja tarkoituksenamme on tarjota parhaat mahdolliset Liiga-vihjeet laatutakuulla, jotta raskaan työn raatajat pääsevät mahdollisimman helposti kiinni ottelupäivän tapahtumiin vedonlyönnillisestä näkökulmasta. Liiga-vihjeet, ja niiden lukaiseminen vie aikaa ainoastaan muutaman minuutin, sillä selkokielellä kirjoitetut pitkävetovihjeet Liigaan on pidetty lyhyinä sekä ytimekkäinä. Perustelut ovat silti kattavat, mutta sivukaupalla ei mistään ottelusta tarvitse analyysiä lukea, sillä Liiga-vihjeet on tiivistetty erittäin selkeään ja kompaktiin pakettiin.

Idea Vedonlyontivihjeet.org -sivuston lanseeraamiseen on saatu juuri samoista aihioista. Kukaan ei ole seppä syntyessään – ja jokainen tiimistämme muistaa, että kuinka paljon esimerkiksi Liiga-vihjeet olisivat auttaneet meitä, kun olimme vasta aloittelevia märkäkorvia vedonlyönnin parissa. Silloin ei ollut tämmöistä herkkua tarjolla, vaan pitkän työpäivän jälkeen piti itse koluta matsit läpi ja löytää jotain pelattavaa, sillä otteluiden katsominen ilman veikkaamista ei tullut kysymykseenkään. Yleensä hutiloiden tehdyt pelivalinnat pienensivät pelikassaa, mutta onneksi niistä maksetut oppirahat ovat historiaa, ja nykyään voikin keskittyä pelkästään positiivisen tuloksen tekemiseen.

Aikaa on, mutta ei tietämystä – voit lukea Liiga-vihjeet läpi myös oppimismielessä!

Siinä missä suora peesaus on yksi vaihtoehto kiireellisen arjen keskelle, voit lukea ammattilaisten laatimat Liiga-vihjeet myös oppimismielessä, ja kehittää täten omaa vedonlyöntirepertuaariasi. Pitkävetovihjeet Liigaan tarjoavat varmasti uusia näkökulmia, joiden avulla voit parantaa omaa suoritustasi vedonlyönnin suhteen. Liiga-vihjeet pitävät sisällään myös dramaattisimmat kokoonpanomuutokset, joten voit myös tsekata nopeasti, että lähteekö jompikumpi joukkue otteluun pahasti vajaamiehisenä, vai onko molemmilla käytettävissä täysi arsenaali.

Miten ikinä tahdotkaan Liiga-vihjeet hyödyntää, niin tässä kaupassa et yksinkertaisesti voi hävitä. Muutaman minuutin kestoisella lukusessiolla pääset välittömästi kärryille siitä, että mistä illan otteluissa pelata, ja minkälaisia lopputuloksia on odotettavissa. Liiga-vihjeet ovat myös täysin ilmaisia, sillä emme halua sulkea varta vasten teitä varten luotua sisältöä maksumuurin taakse.

Mikäli tuntuu siis siltä, että haluaisit oppia kotimaisesta jääkiekkosarjasta lisää, niin ota ihmeessä osoitteeksi Vedonlyontivihjeet.org, ja kehitä omaa vedonlyöntitietämystäsi Suomen suosituimman urheilusarjan kanssa!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT LIIGA-VIHJEET?


Parhaat Liiga vihjeet löydät osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org! Suurilukuinen tiimimme pyrkii kirjoittamaan ilmaisia sekä asiantuntevia pitkävetovihjeitä Liigaan jokaiselle ottelukierrokselle. Tiimistämme löytyy jäseniä pitkin Suomea, joten jokainen vihje on kirjoitettu joukkueen läpikotaisin tuntevan vihjaajan kynästä.

Kotimainen Liiga on yksi vaikeimmista lajeista veikata, sillä marginaalit ovat erittäin pieniä ja ottelut ovat usein yhden maalin matseja. Kannattaa siis ottaa kaikki mahdollinen apu vastaan, kun taistelet valtavia koneistoja vastaan, ja yrität sinnitellä päätäsi pinnalla viimeisin voimin. Ota siis Vedonlyontivihjeet.org seurantaan, ja nappaa parhaat Liiga-vihjeet talteen.

MITÄ LIIGA-VIHJEET SISÄLTÄVÄT?


Pitkävetovihjeet Liigaan sisältävät kattavat perustelut, positiivisen odotusarvon pelivalinnan, markkinatopin sekä panossuosituksen. Käytännössä pöytä on siis katettu sinua varten, sillä voit hypätä suoraan valmiiseen ruokapöytään ja upottaa hampaasi herkulliseen pelikohteeseen.

Omatoiminen kerroinvertailu ei kuitenkaan ole pahitteeksi, sillä puhutaan kuitenkin dynaamisesta markkinasta, jossa kertoimet elävät jatkuvasti pelaajien panostuksien mukaisesti. Liiga-vihjeet sisältävät kuitenkin kaiken tarvittavan, joten pääset nopeastikin mukaan vihjaajan matkaan!

KETKÄ KIRJOITTAVAT LIIGA-VIHJEET?


Liiga vihjeet kirjoitetaan kyseisen sarjan ammattilaisten toimesta. Me vilpittömästi haluamme olla internetin paras vihjesivusto, jonka takia panostammekin valtavasti vihjetiimiimme. Etsimme jatkuvasti uusia vihjaajia ja pyrimme laajentamaan palveluitamme lajista riippumatta, jotta pystymme tarjoamaan lukijoille parasta mahdollista sisältöä.

Voit siis aina luottaa siihen, että Liiga vihjeet, yhdessä muidenkin lajien vihjeiden kera on toteutettu vankalla ammattitaidolla. Kaiken A ja O on positiivinen odotusarvo, joka on jokaisen vihjeemme perusta. Mikäli ottelusta ei pelattavia kertoimia löydy, niin jätämme ottelun vihjaamatta ja siirrämme katseet seuraavalle kierrokselle.

MISSÄ VOIN PELATA LIIGA-VIHJEET?


Liiga-vihjeet voi pelata lähes jokaisella vedonlyöntiyhtiöllä. 99% peliyhtiöistä tarjoaa kattavat Liiga-markkinat, jonka ansiosta löydät takuuvarmasti tarvittavasi pelikohteet. Pitkävetovihjeet Liigaan voit pelata myös Veikkauksella, joten et välttämättä tarvitse edes kansainvälisen peliyhtiön palveluksia, vaikka se onkin äärimmäisen suositeltavaa.

Kansainvälisillä peliyhtiöillä laitat nimittäin Liiga vihjeet säännöllisesti sisään bonusrahan tai ilmaisvetojen turvin, sillä nämä peliyhtiöt tietävät kuinka asiakasta hemmotellaan!

MIHIN LIIGA-VIHJEET PERUSTUVAT?


Pitkävetovihjeet Liigaan kirjoitetaan ammattivedonlyöjien toimesta, joilta löytyy vuosikausien kokemus voitollisesta vedonlyönnistä. Tästä syystä jokaisen Liiga vihjeen aihio tulee positiivisesta odotusarvosta, joka on voitollisen pelaamisen A ja O. Kun pitkä kausi on takana, ja varianssit ovat yhdessä suuren otoskoon kanssa tasoittuneet tarpeeksi, on erittäin todennäköistä, että myös Liiga vihjeet ovat plussan puolella.

Liiga vihjeet eivät siis perustu klikkihuoraukseen, kuten monella muulla sivustolla. Mikäli lauantai-illan kärkimatsi Kärpät – Tappara ei tarjoa sopivia pelivalintoja, niin jätämme pelin kirjoittamatta. Sen sijaan toisaalla pelattava, ketään tuskin kiinnostava Jukurit – Sport voi tarjota todellisia herkkukohteita, jolloin kirjoitamme Liiga vihjeen siitä ottelusta. Voitollinen vedonlyönti on siis päätavoitteemme nyt sekä tulevaisuudessa!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!