Banner Image

MESTARIEN LIIGA VIHJEET

Sieniliiga, Pystykorvaliiga, Mestarien Liiga, Tsämppäri – ja lista jatkuu. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja kuten maailman seuratuin seurajoukkuekilpailu tässä osoittaa, ei myöskään urheilu ole poikkeus tämän säännön suhteen. Euroopan parhaista seurajoukkueista koostuva Mestarien Liiga pitää sisällään uskomattoman määrän maailman parhaita jalkapalloilijoita, joten otteluista voi nauttia täysin siemauksin myös korona-aikana, jolloin ottelut pelataan pääasiassa tyhjille katsomoille.

Uskomatonta suosiota nauttiva Mestarien Liiga on myös suomalaisille futisfaneille tärkeä kilpailu, vaikka sinivalkoista menestystä ei Euro-kentillä ole juurikaan nähty. Parhaat edustukset ovat jääneet Mestarien Liigan sijaan Eurooppa-Liigaan, johon karsiutuminen on niin ikään erittäin kova suoritus, sillä Mestarien Liigasta jää joka vuosi rannalle valtavasti Euroopan huippujoukkueita. Puolet Mestarien Liiga -paikoista menee suoraan TOP 5 -sarjojen joukkueille, joten jäljellä olevat 16 paikkaa ovat käsittämättömän kovan kilpailun kohteena.

Mestarien liiga on vedonlyöjien suosikkisarja
Mestarien liiga on vedonlyöjien suosikkisarja

32 joukkueen lohkovaihe on kuitenkin pienemmille joukkueille jo taloudellisestikin huima suoritus, sillä pelkästä lohkovaihepaikasta maksetaan vähintään 15 miljoonan euron arvoinen korvaus. Tämän lisäksi jokainen lohkovaiheen voitto lisää palkintopottia 2.7 miljoonalla, eikä tasapelistäkään ansaittava 900 000 euron korvaus ole kummoisempi, kun ottaa huomioon sen, että tällä rahalla yksistään rahoitettaisiin esimerkiksi aika monen Veikkausliiga-joukkueen palkkakulut.

Pudotuspeleihin päässeet joukkueet nettoavatkin TOP 16 -paikastaan jo 9.5 miljoonaa euroa, jonka jälkeen jokainen voitettu pudotuspelikierros nostaa palkintopottia progressiivisesti ylöspäin. Viime kaudella Pystykorvaa nosteli saksalainen suurseura FC Bayern Munchen, joka ansaitsi voitostaan peräti 130 miljoonaa euroa palkintorahoja. Ei siis ole mikään ihme, miksi Mestarien Liigaa pidetään niin huimassa arvossa. Varsinkin pienemmille joukkueille pelkkä lohkovaihepaikka riittää turvaamaan joukkueen talouden useaksi kaudeksi eteenpäin.

MESTARIEN LIIGA VEDONLYÖNNISSÄ

Nyt kun on avattu hieman sitä, että miksi Mestarien Liiga on niin valtavan kilpailtu turnaus, voidaan keskittyä itse asiaan minkä taidamme parhaiten – vedonlyönnin. Mestarien Liiga tarjoaa uskomattoman määrän pelattavaa, aina alustavista, muutaman maiden karsinnoista koko kilpailun huipentavaan finaaliotteluun. Alustavia karsintakierroksia on kaksi, jonka jälkeen tästä jatkaneet joukkueet siirtyvät itse pääkarsintaan, joka pitää sisällään neljä ottelukierrosta. Nämä ottelut ovat vedonlyönnillisestä näkökulmasta erittäin mielenkiintoisia, sillä lähes kukaan ei tarkalleen tiedä, että kuinka suuri tasoero on ottelussa, jossa kohtaavat esimerkiksi Puolan pääsarjan 3. sekä Islannin pääsarjan voittaja.

Netistä löytyvät Mestarien Liiga vihjeet tupataankin usein kirjoittamaan paikallisista joukkueista, joiden joko uskotaan menestyvän karsinnoissa, tai vaihtoehtoisesti floppaamaan täysin. Varmaa on kuitenkin se, että jalkapalloromantiikkaa on tarjolla aina ensimmäisistä karsintakierroksista asti, kun lilliputtimaiden kärkijoukkueet lähtevät uhoa uhkuen haastamaan isompiaan. Kyseisissä otteluissa onkin usein hyvin epätasaiset voittokertoimet, ja kohteisiin täytyy hakea lisää kerrointa tasoituslinjojen kautta. Mutta kuinka paljon tasoitusta saa antaa? – se on juuri se isoin kysymys.

Vihjeet Mestarien liigaan löydät meiltä
Vihjeet Mestarien liigaan löydät meiltä

Vihjeet Mestarien Liigaan

Mestarien Liigaan on saatavilla runsaasti erilaisia vetovihjeitä. Mitä pidemmälle karsinnat etenevät, niin sitä tutummaksi joukkueet käyvät, kun kaiken maailman pubijoukkueet ollaan raivattu pois edestä. Karsintojen viimeinen kierros onkin usein täynnä jo tuttuja europelijoukkueita, joiden tasoa on helpompi arvioida. Tällöin otteluista pystyy myös alkaa kirjoittamaan perusteltuja vihjeitä.

Viimeistään lohkovaihe avaa kuitenkin pelin täysin myös Mestarien Liiga vihjeiden osalta. Tällöin jokainen joukkue on jalkapallosta vetoa lyöville jo tuttu, eikä tarvitse arpoa, että kuinka suuri tasoero kahden tuntemattoman joukkueen välillä on. Myös me, Vedonlyontivihjeet.org -sivuston kanssa olemme pitäneet nyrkkisääntönä, että vihjeiden kirjoittaminen alkaa lohkovaiheesta. Useasti hyvin epätasainen lohkovaihe pitääkin sisällään paljon haasteita, kun täytyy miettiä, että kuinka paljon tasoitusta paremmalle joukkueelle pystyy antamaan, vai haluaako lapulle ottaa vaihtoehtoisesti altavastaajan menestystä.

Varsinkin koronakauden aikana, kun ottelutahti on aivan järkyttävän kova, on huippujoukkueilla ollut tapana höllätä jalkaa kaasulta, kun tulostaululla on usean maalin johtoasema. Nämä ovat kaikki aspekteja, jotka täytyy ottaa huomioon otteluita arvioidessa, sillä vaikka suuri tasoituslinja olisikin joukkueiden taitotasoja verratessa ansaittu, voi motivaatiokysymys kallistaa voimasuhteita rankasti toisen joukkueen eduksi.

Ketkä kirjoittavat Mestarien Liiga vihjeet?

Veikkausvihjeet Mestarien Liigaan kirjoitetaan ammatikseen vetoa lyövien jalkapallonörttien toimesta. Emme voi väittää, että jokainen Mestarien Liigan edustusmaa olisi meillä katettuna aina ammattimaiseen vedonlyöntiin saakka, mutta esimerkiksi jokaisesta TOP 5 -sarjasta löytyy oma ekspertti, joka tuntee kyseisen sarjan joukkueet täysin. Ja kuten ylempänä mainittiin, miehittää TOP 5 -sarjojen joukkueet noin puolet Mestarien Liigan osallistumismäärästä, joten tällä tietotaidolla pääsee jo hyvin pitkälle. Lähes jokaisesta ottelusta löytyy siis TOP 5 -sarjan joukkue, tai vielä parempaa – kaksi TOP 5 -sarjan joukkuetta pelaavat keskenään vastakkain.

Mestarien Liiga vihjeet avataan lukijoille kattavien perusteluiden avulla. Sinun ei tarvitse silmät ummessa ostaa vihjaajan pelivalintaa, vaan saat lukea vihjaajan näkökulman otteluun, ja ottaa vihjeen lapullesi, jos sinusta siltä tuntuu. Ammattimaiset pitkävetovihjeet Mestarien Liigaan antavat sinulle ainakin yhden näkökulman lisää otteluun, olit sitten vasta aloitteleva vedonlyöjä, tai kaiken nähnyt, pesunkestävä ammattilainen. Voit vertailla näitä vihjeitä omien näkemyksiesi kanssa, ja tehdä näistä yhdistetyn yhteenvedon, että mitä kohteita haluat lapullesi ottaa.

Jokaisen Mestarien liiga vihjeen takaa löytyy runsaasti kokemusta
Jokaisen Mestarien liiga vihjeen takaa löytyy runsaasti kokemusta

Mitä Mestarien Liiga vihjeet pitävät sisällään?

Kaikki Mestarien Liiga vihjeet tarjotaan valmiin paketin kera. Pelivalinta tulee erittäin kattavien perusteluiden kera, jonka lisäksi positiivisen odotusarvon kohteelle ollaan etsitty vihjaajan toimesta markkinoiden korkein kerroin. Vihjeestä löytyy näiden lisäksi myös vihjaajan suosittelema panostus, jotta kohteelle sopivaa panostusta ei tarvitsisi miettiä itse.

Peesaaminen on siis helpompaa, kuin koskaan aikaisemmin. Jos vihjeen perustelut riittävät vakuuttamaan sinut kohteen laadukkuudesta, voit painaa sivuston ylälaidasta löytyvää ”pelaa” -nappulaa, joka vie sinut suoraan markkinatopin luokse.

Vaikka Mestarien Liiga vihjeet tarjoavat valmiin paketin, voi lukija muutamalla omalla vippaskonstilla parantaa vedonlyöntikokemustaan. Ensimmäinen on omatoiminen kerroinvertailu, joka tulisi suorittaa jokaiselle pelivalinnalle. Vihjaajamme toki tekee kerroinvertailun puolestasi, mutta markkinatoppi on kirjattu vihjeen kirjoitushetken mukaisesti, eli kun sinä peesaat vihjeen, saattaa markkinatoppi olla jollain toisella sivustolla.

Myös omakohtaista seurantaa olisi syytä tehdä. Täten pysyt hyvin mukana siitä missä mennään, jonka ansiosta voit esimerkiksi adjustoitua kassasi heittelyyn nopeammin. Vihjaajamme pitävät asianmukaista seurantaa yllä, mutta mikäli missaat joskus vihjeen tai pari, olisi erittäin tärkeää, mutta myös sinulta löytyy asiallinen kirjanpito. Muutamalla erittäin marginaalisella, pienellä asialla voi siis kehittää omaa vedonlyöntiharrastustaan jo melkoisen paljon.

Myös Eurooppa-liiga tarjoaa reilusti pelattavaa
Myös Eurooppa-liiga tarjoaa reilusti pelattavaa

EUROOPPA-LIIGA TOINEN UEFAN SUOSITTU KILPAILU – VEDONLYONTIVIHJEET.ORG TARJOAA PELATTAVAA LUKIJOILLEEN MYÖS TORSTAISIN!

Ah, vanha kunnon Eurooppa-Liiga. Eurooppa-Liiga, tai ulkomaalaisittain Uefa Europa League (UEL) on Mestarien liigan jälkeen maailman toiseksi paras seurajoukkueturnaus. Myös Eurooppa-Liiga sisältää valtavasti joukkueita aina Euroopan huippua myöden, joten pelkästään pubijengien matseja ei suinkaan ole luvassa. Eurooppa-Liiga toki tarjoaa pienemmillekin joukkueille hieman paremman mahdollisuuden päästä mukaan eurokenttien tunnelmaan, sillä Euroopan ehdoton eliitti raivaa tiensä usein Mestarien Liigaan.

Eurooppa-Liiga on myös tarjonnut suomalaisille jalkapallofaneille – tai no, HJK:n faneille, mahtavia ilonhetkiä 2010-luvulla. Stadissa ovat kaatuneet semmoiset suurseurat kuin esimerkiksi FC Torino sekä Schalke 04. Nämä ovat isoja saavutuksia suomalaisessa seurajalkapalloilussa, sillä kyseiset joukkueet ovat molemmat meritoituneita laatujoukkueita suoraan Euroopan huipulta. Viime vuosina on toki ollut hieman hiljaisempi vaihe europelien suhteen, mutta Eurooppa-Liiga tarjoaa vieläkin parhaan mahdollisen mahdollisuuden suomalaisille jalkapallojoukkueille.

Eurooppa-Liiga vihjeet

Vihjeet Eurooppa Liigaan pyritään kirjoittamaan jokaiselle pelikierrokselle. Kilpailun hienous on siinä, että kaikki joukkueet pelaavat ottelunsa torstaisin, joka takaa melkoisen matsikimaran armeijan kuuluisalle hernekeittopäivälle. Ottelut alkavat kahdessa syklissä, joista ensimmäinen alkaa kello 20:00, ja toinen pyörähtää käyntiin 22:05. Kaikki turnauksen 48 joukkuetta pelaavat siis neljän tunnin aikaikkunassa, joka tarjoaa varsinkin vedonlyönnistä kiinnostuneille futisfaneille melkoisesti työnsarkaa.

Kaikkia otteluita ei kuitenkaan tarvitse perata läpi omin päin, sillä myös Vedonlyontivihjeet.org tarjoaa erittäin asiantuntevat Eurooppa-Liiga vihjeet. Euroopan huippujoukkueista koostuva turnaus takaa sen, että vihjaajiemme ei tarvitse poistua mukavuusalueeltaan, vaan vihjeitä voi kirjoittaa joukkueista, jotka ovat jo ennestään hyvin hallussa. Esimerkiksi entinen Valioliigan suurseura Arsenal on melkoinen vakikävijä Eurooppa-Liigassa. Torstaiset pelipäivät ovat nykyään enemmänkin sääntö, kuin poikkeus tälle takavuosien dynastiajoukkueelle, joka on kuitenkin vihdoin tekemässä paluuta jalkapallomaailman huipulle kuin feenikslintu konsanaan.

Eurooppa-Liiga vihjeet kirjoitetaan niin ikään positiivisen odotusarvon perusteella. Voitollinen vedonlyönti on meille kaikki kaikessa, joten mikäli jokin kärkiottelu ei tarjoa herkullisia pelikohteita, jätämme sen täysin surutta vihjaamatta. Vastapainona tälle, Eurooppa-Liiga vihjeitä voi tulla niihin kierroksen ei-niin-seksikkäisiin otteluihin. Itse ottelun suuruus ei siis meidän vaakakupissamme paina, vaan kaikki vihjeet Eurooppa Liigaan kirjoitetaan positiivisen odotusarvon perusteella.

Kansainvälinen seurajalkapalloilu kukoistaa
Kansainvälinen seurajalkapalloilu kukoistaa

KANSAINVÄLINEN SEURAJALKAPALLOILU – VETOVIHJEITÄ VIIKON JOKAISELLE PÄIVÄLLE

Käynnissä ollessaan Mestarien Liiga sekä Eurooppa-Liiga takaavat myös sen, että Vedonlyontivihjeet.org tarjoaa vetovihjeitä jalkapalloon viikon jokaisena päivänä. Mestarien Liiga vihjeet pelataan joko tiistaina tai keskiviikkona, kun taas Eurooppa-Liiga vihjeet pelataan torstain matsikimarassa, kun kaikki kilpailun 48 joukkuetta on lähes samaan aikaan tulessa. Pitkävetovihjeitä näihin huippusarjoihin on saatavilla erittäin laajasti, ja kilpailujen ollessa käynnissä jalkapallofanit pääsevätkin viettämään kolme peräkkäistä päivää maailman parhaiden seurajoukkueiden parissa.

Jalkapallokauden ollessa kiivaimmillaan on mukavaa olla vedonlyöjä. Pelattavaa löytyy niin paljon, ettei oikein meinaa edes perässä pysyä. Tästä syystä myös meidän tiimimme laajentuu jatkuvasti, ettei yhden vihjaajan harteille kasaannu liikaa perattavaa. Tämä on myös Mestarien Liiga vihjeiden laadun kannalta äärimmäisen tärkeää, sillä mitä asiantuntevampi tiimi, niin sitä todennäköisemmin pääsemme myös nauttimaan positiivisesta lopputulemasta.

Ja kuten kerroimme aikaisemmin – Veikkausvihjeet Mestarien Liigaan kirjoitetaan vain positiivisen odotusarvon mukaan. Meitä ei kiinnosta, onko pelattava ottelu Barcelona – Real Madrid vai Ferencvaros – FC Midtjylland. Jos vihjaajiemme data hälyttää positiivisesta odotusarvosta, niin silloin raapustamme kyseisestä ottelusta vihjeen.

Pitkävetovihjeet Mestarien Liigaan ovat kuitenkin helppo tapa kalastella lukijoita, joten kannattaa olla äärimmäisen tarkkana, että mitä vihjeitä internetin ihmeellisestä maailmasta lukee. Varsinkin kaikki huippumatsit kirjoitetaan usein puhtaasti sen takia, että ne keräävät sivustolle mahdollisimman paljon klikkejä. Näissä pelivihjeissä ei ole mitään tietoa positiivisesta odotusarvosta, sillä kaikki toiminta perustuu pelkästään edellä mainittuun klikkihuoraukseen. Oikein käytettynä veikkausvihjeet Mestarien Liigaan ovat erittäin hyödyllisiä, mutta maukkaiden apajien takia markkinoilta löytyy satavarmasti myös heikosti tehtyjä vihjeitä. Ole siis tarkkana!

Hyvä Mestarien liiga vihje on helppo tunnistaa
Hyvä Mestarien liiga vihje on helppo tunnistaa

Tunnista hyvä Mestarien Liiga vihje – perusasiat haltuun

Edellisen kappaleen loppu oli hyvä johdanto tähän aiheeseen. Kuten mainitsimme, ovat Mestarien Liigaan kirjoitetut vihjeet joskus täyttä huuhaata, sillä se on helpoin mahdollisin tapa kalastella klikkejä sivustolle. Nyt opetamme teitä kuitenkin tunnistamaan hyvän veikkausvihjeen Mestarien Liigaan, tai jalkapalloon ylipäätään.

Hyvän vetovihjeen tunnistamisessa perustelut ovat kaikki kaikessa. Mikäli vihjaaja on osannut avata ottelun sisäisiä match-uppeja, joukkueiden voimasuhteita, pelityylejä, sekä muita ottelun sisäisiä aspekteja, on taustalla usein vankkaa tietämystä. Pelivihjeen tulisi käsitellä nimenomaan sitä ottelua, josta vihje kirjoitetaan. Jokainen ottelu on erilainen, ja siinä täytyisi huomioida joukkueiden väliset voimasuhteet, loukkaantumiset, motivaatio sekä muut ottelun sisäiset muuttujat. Vihjeen pääaiheena on siis nykyhetki ja muutaman päivän päästä pelattava ottelu.

Kun vähemmistöön kuuluvia, hyviä Mestarien Liiga vihjeitä ollaan avattu muutamalla sanalla, otetaan käsittelyyn myös hälyttävät merkit veikkausvihjeistä. Huonoin perustelu, mitä Mestarien Liiga vihjeelle voi antaa, on joukkueiden välinen historia. Yli maarajojen pelattava, kansainvälinen Mestarien Liiga meinaa sitä, että kilpailussa kohtaavat joukkueet eivät todellakaan kohtaa toisiaan tarpeeksi usein, että keskinäisistä otteluista voisi hakea jotain tarttumapintaa veikkausvihjeen perusteluun. Joskus jopa näkee, että esimerkkinä on häikäilemättömästi käytetty jotain kymmenen vuoden takaisia otteluita, kun yritetään perustella nykyhetkessä pelattavaa matsia.

Seuraava pointti menee myös samaan kastiin – tällä kertaa taustatukea on haettu lähihistoriasta, keskinäisten matsien sijaan. Älkääkä ymmärtäkö väärin, joukkueiden vireillä ehdottomasti on väliä, mutta täytyy aina muistaa, että joukkueet tulevat lähes aina eritasoisista sarjoista. Mestarien Liigan kestovierailija FC Porto on tästä loistava esimerkki. Kotimaista liigaansa vuodesta toiseen dominoiva lusitaanijoukkue joutuukin usein eurokentillä täysin erilaiseen testiin, mitä se joutuu kotimaansa liigassa kohtaamaan. Onkin erittäin tärkeä muistaa, että Mestarien Liigan pienimmät joukkueet ovat usein omia liigojaan mennen tullen dominoivia joukkueita, jonka takia näyttää siltä, että kyseiset joukkueet olisivat aina loistavassa vireessä. Kotimaan sarja ei siis vain yksinkertaisesti aina tarjoa joukkueille tarpeeksi kovaa vastusta.

Tilastot siis menettävät enemmän tai vähemmän arvoaan, kun puhutaan yksittäisistä Mestarien Liiga otteluista. Varsinkin silloin, jos niitä ei osata suhteuttaa liigojen väleillä vellovien tasoerojen mukaisesti. Jotkut Mestarien Liiga vihjeet ovat valitettavasti niin yksinkertaisesti tehtyjä, että vihjaaja on ainoastaan tutustunut joukkueen formiin, ja unohtanut kaikki muut vaikuttavat seikat. Tämä ei luonnollisestikaan ole pitkän päälle voittavaa vedonlyöntiä, sillä jos se oikeasti olisi noin helppoa, loppuisi oravanpyörässä juoksevat ihmiset nopeasti kesken ja yhteiskunnat kaatuisivat yksi kerrallaan.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT MESTARIEN LIIGA VIHJEET?


Parhaat pitkävetovihjeet Mestarien Liigaan löydät osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Runsaspäinen tiimimme kirjoittaa asiantuntevista perusteluista koostuvat Mestarien Liiga veikkausvihjeet jokaiselle ottelukierrokselle. Veikkausvihjeet Mestarien Liigaan kirjoitetaan sekä tiistain, että keskiviikon otteluihin, joten molemmat ottelupäivät ovat taatusti katettuina.

Poikkeuksena tietysti ne harvinaiset ottelukierrokset, jotka eivät tarjoa yhtään positiivisen odotusarvon kohdetta. Välillä markkina on hinnoitellut kertoimet täysin nappiin, ja silloin emme myöskään me lähde kirjoittamaan otteluista vihjeitä.

VOINKO PELATA PITKÄVETOVIHJEET MYÖS VEIKKAUKSELLA?


Kyllä, pitkävetovihjeet Mestarien Liigaan voi pelata myös kotimaisella Veikkauksella. Joskin kyseinen toiminta ei varmasti ole pidemmän päälle kannattavaa, sillä Veikkauksen kertoimet eivät mahdollista pitkässä juoksussa voitollista pelaamista.

Tili ulkomaalaiselle peliyhtiölle on siis erittäin suositeltava, muttei täysin välttämätön. KV-yhtiöllä pelatessasi huomaat kuitenkin erittäin nopeasti, että kuinka paljon enemmän tuottoa saat jokaiselle Mestarien Liiga vihjeelle, puhumattakaan mahtavista vedonlyöntibonuksista.

ONKO MESTARIEN LIIGA VIHJEISSÄ PARHAAT KERTOIMET?


Kyllä on. Veikkausvihjeet Mestarien Liigaan sisältävät markkinatopin, joskin se on lisätty vihjeeseen sen kirjoitushetkellä, joten kannattaa aina tehdä myös omatoiminen kerroinvertailu. Vedonlyöntimarkkina elää jatkuvasti, ja markkinatopin sijainti voi vaihtua useastikin lyhyen ajan sisällä.

Lähtökohtana kuitenkin on, että kaikissa Mestarien Liiga vihjeissä on markkinoiden korkein kerroin sisällytettynä. Mikäli olet siis kärppänä paikalla, ja pääset nopeasti peesaamaan, on kerroin todennäköisesti vielä meidän suosittelemallamme peliyhtiöllä.

KOSKA MESTARIEN LIIGA VIHJEET JULKAISTAAN?


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 13.0px 0.0px; font: 13.0px Helvetica}
Pitkävetovihjeet Mestarien Liigaan pyritään julkaisemaan jo viikonlopun aikana. Ns. early-markkina kannattaa hyödyntää lajista riippumatta, jotta pääsee mahdollisimman usein mukaan parhaisiin kertoimiin. Vihjeet Mestarien Liigaan kirjoitetaan siis mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman hyvissä ajoin.
Tällä hetkellä vellova koronavirus on kuitenkin tuonut omia haasteitaan early-vedoille, joten aikaisin kannattaa napsia vain maltillinen positio, ja lisätä panostusta myöhemmin, jos sille on tarvetta. Veikkausvihjeet Mestarien Liigaan sisältävät myös vihjaajan suositteleman panostuksen, jotta lukijan ei itse tarvitsisi laskea sopivan suuruista panosta.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!