Banner Image

NBA VIHJEET

NBA, eli National Basketball Association on maailman suosituin, sekä korkeatasoisin koripallosarja. Valtavasti yksilötaitoa sisällään pitävä NBA tarjoaa illasta toiseen huikeita yksilösuorituksia sekä mahtavia otteluita. Kaikki 30 joukkuetta pelaavat yhteensä 82 runkosarjaottelua, joten koripalloilun ystäville on herkkua tarjolla 2 460 runkosarjaottelun muodossa, jonka jälkeen pelataan vielä kaksi kuukautta kestävät pudotuspelit. Matka Larry O’Brien -palkintoon kestää neljä pudotuspelikierrosta, jotka kaikki pelataan paras seitsemästä -formaatilla. Sormuksen sormeensa saa siis voittamalla yhteensä 16 pudotuspeliottelua.

Pitkälle päässeiden joukkueiden kausi kestää siis reilusti yli 100 ottelua, joten myös pelaajien rasitustaso on huipussaan. Koripallo on muutenkin yksi maailman rankimmista urheilulajeista, sillä pelaajille kertyy valtavasti juoksukilometrejä sekä hyppyjä, jotka rasittavat varsinkin jalkoja todella paljon. Pitkän runkosarjakauden aikana tulee siis reilusti ohipelejä, jonka lisäksi nykyään trendinä on lepuuttaa joukkueen tähtipelaajia pitkän runkosarjakauden aikana, että heistä saadaan paras mahdollinen terä irti pudotuspeleissä.

NBA VEDONLYÖNTI

NBA on myös vedonlyönnin näkökulmasta yksi maailman suosituimmista urheilusarjoista. NBA-ottelu ei voi päättyä tasatulokseen, joten veikkaajalle jää aina valittavakseen vain kaksi lopputulosvaihtoa. NBA on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo veikattava, sillä vaikka lopputulosvaihtoehtoja on vain kaksi, pelataan liigassa valtavasti epätasaisia otteluita, jolloin kuvioihin tulevat tasoituslinjat.

Tasoituslinjoilla altavastaajajoukkueelle annetaan x määrä pisteitä eteen, jotta kertoimista saataisiin mahdollisimman tasaiset. Normaaliolosuhteissa edes 10 pisteen tasoituslinjat eivät ole NBA:ssa harvinaisia, joten välillä on todella vaikea arvioida joukkueiden tarkka tasoero. Tasoeron lisäksi täytyy ottaa huomioon joukkueen rasitustila, motivaatio, sekä monia muita, lopputulokseen vaikuttavia aspekteja. Koripallossa on myös tapana ottaa vaihtomiehistö kentälle, kun piste-ero alkaa olemaan sitä luokkaa, että voittaja on jo ratkaistu. Tämä on yksi syy välttää massiivisia tasoituslinjoja, sillä hyvin usein isosti tappiolla oleva joukkue kuroo pistemarginaalia tasaisemmaksi ottelun loppuhetkillä.

NBA vedonlyönti on kovassa nosteessa
NBA vedonlyönti on kovassa nosteessa

Joukkueiden voimasuhteiden lisäksi vetoa voi toki lyödä myös ottelun pistemäärästä. Klassisella 2-way tasoituksella lyötävät yli/alle -vedot tarjoavat niin ikään kaksi lopputulosvaihtoehtoa. Aasialaisilla pistelinjoilla voi toki bongata esimerkiksi pistemäärän 227.0, jolloin pelaajan panos palautetaan, mikäli ottelussa tulee täsmälleen 227 pistettä.

Myös pistemäärävetoihin vaikuttaa ottelun tila, sillä mikäli ottelu on jo ratkaistu esimerkiksi kolmannen neljänneksen jälkeen, laittavat molemmat joukkueet hyvin todennäköisesti kentälle enemmän tai vähemmän vaihtomiehistä koostuvan miehistön. Aloitusviisikon huilatessa kentältä katoaa valtavasti yksilötaitoa, joka vaikuttaa taas viimeisen neljänneksen pistemäärään. Vaihtomiehet pelaavat usein myös työpaikoistaan, sillä NBA-joukkueessa on ainoastaan 15 pelaajaa, joten kilpailu jokaisesta pelipaikasta on äärimmäisen kovaa. Tällöin viimeisestä neljänneksestä tulee erittäin kilpailtu, vaikka itse ottelun lopputulos onkin jo ratkaistu.

NBA vedonlyönnissä tulee ottaa monta asiaa huomioon
NBA vedonlyönnissä tulee ottaa monta asiaa huomioon

Kokoonpanot avainasemassa – tähtipelaajien poissaololla valtava merkitys

Kuten muissakin lajeissa, täytyy myös NBA:ssa tarkastaa erittäin huolellisesti joukkueiden kokoonpanotilanne ennen ottelua. Koripallon luonteen vuoksi yhdellä pelaajalla on suurempi merkitys, kuin missään muussa urheilulajissa. Ja mikäli lepovuorossa on selkeän lovin joukkueen tasoon tekevä tähtipelaaja, kääntyvät ottelun voimasuhteet enemmän tai vähemmän päälaelleen.

Myös vedonlyöntiyhtiöt reagoivat kokoonpanomuutoksiin rankasti, sillä liigan kirkkain huippu saattaa liikuttaa tasoituslinjoja yksinään 6–7 pisteellä johonkin suuntaan. LeBron Jamesin tai Stephen Curryn kaltaiset supertähdet ovat joukkueilleen niin tärkeitä, että kyseisten herrojen mahdollinen puuttuminen vaikuttaa ottelun lopputulokseen erittäin merkittävästi. Paras sääntö minkä aloittelevalle NBA-vedonlyöjälle voi siis antaa, on se, että ole aina kärryillä joukkueiden kokoonpanoista, ennen kuin lyöt haluamasi vedot sisään.

NBA vihjeet ammattilaisilta kannattaa lukea
NBA vihjeet ammattilaisilta kannattaa lukea

NBA-VIHJEET AMMATTILAISILTA

NBA on kiehtova sarja, sekä urheilullisesta, että vedonlyönnillisestä näkökulmasta. Kuten ylempänä mainitsimme, on kokoonpanoilla tässä lajissa niin suuri merkitys, että silmät ummessa tilastoja mukaillen ei kannata tästä sarjasta vetoa lyödä. Mikäli siis kuvittelet, että olet löytänyt mahtavan odotusarvon ylikertoimen, niin joudut usein valitettavasti pettymään. NBA:n vedonlyöntimarkkina on tämän lisäksi äärimmäisen tehokas. Terävä raha syö nopeasti kokoonpanomuutoksista saatujen ylikertoimien arvot pois, joten tavallisen tuulipukuvedonlyöjän on usein tyytyminen jo syötyihin kertoimiin.

Mutta, kuten kaikkien muidenkin urheilulajien kanssa, myös NBA:n kanssa voi kehittää itseään vedonlyöjänä. Tällöin esimerkiksi erilaiset NBA-vihjeet kannattaa hyödyntää. Hyvin perusteltuja NBA vihjeitä lukemalla opit sarjasta nopeasti lisää, ja alat myös pikkuhiljaa ymmärtämään, että kuinka tärkeä kukin pelaaja joukkueelleen on. Supertähtien liigana tunnettu NBA on myös täynnä erilaisia match-uppeja, sillä koripalloa pelataan rapakon takana hyvin usein puhtaasti 1vs1 -tilanteessa. Tällöin on äärimmäisen tärkeää tietää edes jollain tasolla, että miten esimerkiksi joukkueiden aloittavat point guardit pelaavat toisiaan vastaan.

NBA vihjeitä voit hyödyntää monella eri tavalla
NBA vihjeitä voit hyödyntää monella eri tavalla

NBA vihjeet kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää. Mikäli olet ennestään vaikka jalkapallon tai jääkiekon asiantuntija, niin voit heittää kaikki kyseisissä lajeissa esiintyvät lainalaisuudet roskakoriin, kun lähdet arvioimaan koripallo-ottelun voimasuhteita. Tässä vaiheessa kuitenkin Vedonlyontivihjeet.org kokee voivansa auttaa. Tiimistämme löytyy koripallon, ja varsinkin NBA:n asiantuntijoita, jotka tarjoavat laadukkaat NBA-vihjeet kattavine perusteluineen.

Veikkausvihjeet NBA:han pitävät aina sisällään asiantuntevat perustelut, sillä emme halua myydä lukijallemme autoa ilman koeajomahdollisuutta. Voit siis lukea NBA vihjeen läpi, ja tehdä tämän jälkeen johtopäätöksen, että haluatko ottaa kyseisen pelivalinnan mukaan peleihisi. Voit toki lukea vihjeitä läpi myös oppimismielessä, jolloin voit napsia NBA vihjeestä asiantuntijan alleviivaavia pointteja mukaan omiin otteluanalyyseihisi.

Voitollinen vedonlyönti meille kaikki kaikessa

NBA-vihjeet, kuten kaikki muutkin Vedonlyontivihjeet.org -sivuston veikkausvihjeet kirjoitetaan aina positiivisen odotusarvon perusteella. Kyseisellä kohteella on siis korkeampi mahdollisuus tulla maaliin, mitä vedonlyöntiyhtiöiden tarjoama kerroin implikoi. Kyseessä on siis termi, jonka jokainen vedonlyöjä ainakin jossain määrin tunnistaa – ylikerroin. Aloittelevat vedonlyöjät usein kuvittelevat, että ylikerroin voi olla vain iso kerroin, mutta tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ylikerroin voi olla vaikka 1,05 kertoimella löytyvä kohde, kunhan kohteen osumatodennäköisyys on suurempi, kuin mitä tarjolla oleva kerroin antaa olettaa.

Meidän NBA-vihjeet eivät kuitenkaan sisällä 1,05 kertoimia, vaikka niistäkin voisi välillä arvoa löytyä. Ymmärrämme, että ajatus noin pienestä kertoimesta tuntuu useasta lukijastamme erittäin vastenmieliseltä, joten tahdomme keskittyä kaikille kelpaaviin kertoimiin. Veikkausvihjeet NBA:han tarjotaan usein linjakertoimen mukaan, joka vaihtelee yhtiöstä riippuen haarukan 1,90–1,99 välillä.

NBA & voitollinen vedonlyönti
NBA & voitollinen vedonlyönti

Positiivisen odotusarvon lisäksi on äärimmäisen tärkeää suorittaa asianmukainen kerroinvertailu. Emme vihjaa NBA-vihjeitämme yhteistyösivustoillemme, vaan lisäämme vihjeeseen oikeasti markkinoiden korkeimman kertoimen. Kerroinvertailu on voitollisen vedonlyönnin A ja O, sillä kun vastassa on lähes virheettömät vedonlyöntiyhtiöt, tarvitsee pelaajan nyhtää jokainen saatavilla oleva marginaali kotiin päin. Vaikka yksittäisen vedon kohdalla erotus saattaisi tuntua marginaaliselta, syntyy pelkästä kerroinvertailusta jo kausitasolla aivan valtava ero. Kilpailuta siis jokainen pelaamasi kerroin, jotta pääset maksimoimaan NBA-vihjeistä kertyneen tuoton.

NBA-vihjeet viimeistelee vihjaajan panossuositus. Mitä suurempi ylikerroin, niin sitä suurempaa panosta olisi syytä käyttää. Oikein laskettu panos on muiden asioiden lisäksi yksi voitollisen vedonlyönnin kulmakivistä, joten on äärimmäisen tärkeää, ettet lähde sooloilemaan panoskoon kanssa. Yli- sekä alipanostus ovat molemmat yleisiä virheitä, joihin aloittelevat vedonlyöjät sortuvat, joten myös tässä asiassa kannattaa kuunnella viisaampiaan.

ILMAISET NBA VIHJEET

Kyllä, luit täysin oikein. Vedonlyontivihjeet.org tarjoaa täysin ilmaiset NBA-vihjeet. Sivustollemme tuotettava materiaali on jokaisen lukijamme oikeus, joten NBA vihjeet ovat ilmaisia nyt sekä tulevaisuudessa. Pitkävetovihjeet NBA:han ovat Suomessa melkoisen harvinaisia, sillä kyseinen sarja jää täällä pohjolassa useiden muiden huippusarjojen jalkoihin. Siinä missä esimerkiksi NHL-vihjeitä kasvaa puissa, täytyy NBA-vihjeitä etsiä usein kissojen ja koirien kanssa.

Ja kun asiantunteva vihjaaja löytyy – tajuat myös että hänen palvelunsa maksaa kuukaudessa x summan rahaa. Tässä vaiheessa Vedonlyontivihjeet.org on kuitenkin pelaajan apuna, sillä me emme peri minkäänlaista maksua lukijoiltamme. Ilmaiset NBA-vihjeet sallivat peesaamisen lisäksi myös opiskelumahdollisuuden, sillä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pääset niin hyvään kuukausituottoon, mikä paikkaisi myös vihjaajan pyytämän palvelumaksun.

Ilmaiset NBA vihjeet
Ilmaiset NBA vihjeet

Pitkävetovihjeet NBA:han tarjoavat vapaan lukuoikeuden kautta siis monta eri käyttötarkoitusta. Suora peesaus on näistä ylivoimaisesti suosituin, mutta meillä on myös valtavasti lukijoita, jotka haluavat lukea NBA-vihjeitä myös oppimismielessä. Kolmas lukijakunta koostuu pelaajista, jotka tietävät jo NBA:n alkeet, mutta he haluavat hakea uusia näkökulmia, pointteja tai lähestymistapoja otteluanalyysien tekemiseen.

Olit sitten vedonlyöntiurasi alkutaipaleella, tai jo kaiken nähnyt kokenut kettu, niin ilmaiset NBA-vihjeet kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tässä kaupassa lukija ei nimittäin häviä, sillä ilmaiset NBA-vihjeet tarjoavat täysin stressivapaita pelaamis- tai oppimishetkiä.

NBA TARJOAA VALTAVASTI ERILAISIA KOHDEMUOTOJA – TÄSSÄ NIISTÄ MUUTAMA

Kuten mainitsimme ylempänä, on asiantuntevat NBA-vihjeet Suomessa melko harvinaisia. Suomessa lyödään muutenkin todella vähän vetoa NBA:sta, sillä esimerkiksi NFL, MLB, NHL sekä MLS ovat kaikki vedonlyönnillisestä näkökulmasta suositumpia urheilusarjoja. Koimme siis, että voisimme avata hieman sitä, että mitä kohteita NBA-veikkausvihjeet saattavat sisältää. Tämä aihepiiri ei nimittäin varmasti ole lukijoillemme ainakaan liian tuttu.

  • Moneyline – Ottelun lopullisen voittajan veikkaaminen. NBA-veikkausvihjeet, jotka tulevat ML-muodossa, tarkoittavat absoluuttisesti sitä, että kyseinen joukkue voittaa pelattavan ottelun. Tässä vetomuodossa on myös jatkoaika mukana, joten mikäli 48 minuutin jälkeen ollaan tasatilanteessa, voi vetosi vielä tulla maaliin.
  • Over/Under – Suomeksi yli/alle. Kyseisessä kohdemuodossa veikataan siis ottelun kokonaispistemäärää. Myös tämä vetotyyppi pitää sisällään jatkoajan, joka voi pelastaa vähäpisteisen ottelun overiksi – tai vastakohtana pilata maukkaan underin muutamalla jatkoajalla.
  • Quarter ML – Tämä kohdetyyppi antaa mahdollisuuden veikata neljänneksen voittajaa. Voit veikata joko kyseisen neljänneksen voittajaa, tai että kumpi joukkue johtaa kyseisen neljänneksen jälkeen. Ole siis tarkkana, sillä nämä kaksi eri tarkoitusperäistä vetoa menevät joskus sekaisin.
  • Half ML – Ensimmäisen tai toisen puoliajan voittajaveto. Voit siis esimerkiksi lyödä vetoa sen puolesta, että voittaako Golden State Warriors ensimmäisen puoliajan vai ei. Ottelun lopputuloksella ei tässä kohdemuodossa ole mitään merkitystä.
  • Player Props – Pelaajaerikoiset. Nämä NBA-vihjeet ovat meidän puolestamme harvassa, mutta aina silloin tällöin myös maukas pelaajakohde tulee tarjolle. Tämä vetomuoto tarjoaa mahdollisuuden veikata esimerkiksi pelaajan pisteitä, syöttöjä, levypalloja, riistoja vai vaikkapa harvinaista triplatuplaa.
  • Player Awards – Kausikohtainen voittajaveto, jossa veikataan jonkin tietyn palkinnon voittajaa. Nämä NBA-veikkausvihjeet kirjoitetaan usein kauden alussa, mutta nykyään lähes jokainen vedonlyöntiyhtiö pitää palkintovedot auki myös läpi pitkän kauden. Voit siis halutessasi veikata vielä vaikka maaliskuussa, että tuleeko Stephen Curry voittamaan kolmannen MVP-palkintonsa.

Veikkausvihjeet NBA:han saattavat siis sisältää vaikka mitä kohdemuotoja. Kaksi yleisintä on kuitenkin juuri ML- sekä Yli/Alle -vedot, joista koostuu myös valtaosa meidän NBA-vihjeistämme. Aina silloin tällöin vihjaaja kuitenkin kaivaa arvoa vaikka mistä kohteesta, joten myös muita kohteita saattaa NBA-vihjeistämme löytyä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OVATKO NBA-VETOVIHJEET LAADUKKAITA?


Vedonlyontivihjeet.org NBA-vihjeet ovat takuuvarmasti laadukkaita. NBA-vihjeet kirjoitetaan vain lajin pitkän linjan asiantuntijoiden toimesta. Eikä pelkkä NBA-asiantuntemus riitä, vaan vihjaajalta täytyy löytyä tietopankistaan myös voitollisen vedonlyönnin perusteet.

Veikkausvihjeet NBA:han voit siis ottaa huoletta mukaan peleihisi, sillä ne tarjoavat pitkässä juoksussa taatusti plusmerkkisen tuloksen.

MITÄ NBA-VIHJEET SISÄLTÄVÄT?


Vetovihjeet NBA:han tarjoavat peesaamisvalmiin paketin. Kaikki NBA vihjeet sisältävät positiivisen odotusarvon kohteen, kattavat perustelut, vihjaajan suositteleman panoskoon sekä markkinatopin. Pitkävetovihjeet NBA:han voi siis hyödyntää vaikka työpaikan kahvitauolla, sillä tätä nopeammin et tule laadukkaiden NBA vihjeiden pariin pääsemään.

Ja mikäli et halua suoraan peesata NBA vihjeitä, voit lukea vihjeestä löytyvät, erittäin asiantuntevat perustelut, ja käyttää niitä omien arvioidesi tukena.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT NBA VIHJEET?


Parhaat NBA vihjeet löydät osoitteesta Vedonlyontivihjeet.org. Kuten artikkelissa mainitsimme, ei NBA-vihjeitä ole ihan liikaa tarjolla täällä pohjolassa, joten mikäli hakusessa on absoluuttisesti parhaat NBA vihjeet, niin suuntaa ihmeessä osoitteeseen Vedonlyontivihjeet.org, ja ota asiantuntijoiden laatimat NBA-veikkausvihjeet haltuun.

Laadukkaita NBA vihjeitä kirjoitetaan lähes jokaiselle kierrokselle, joten tarkasti sivustoamme silmällä, ettet missaa maukkaita kohteita.

OVATKO VEIKKAUSVIHJEET NBA:HAN ILMAISIA?


Kyllä ovat! Kaikki NBA pitkävetovihjeet ovat sataprosenttisen ilmaisia. Sinun ei siis tarvitse maksaa penniäkään siitä ilosta, että pääset lukemaan NBA-asiantuntijoiden laatimia vetovihjeitä. Vetovihjeet NBA:han tarjoavat täydellisen paketin, jonka avulla viet vedonlyöntitietämyksesi seuraavalle levelille.

Tähän ei ole myöskään tulossa muutosta tulevaisuudessa – NBA veikkausvihjeet pysyvät täysin ilmaisina myös jatkossa, joten voit jatkaa niiden lukemista leppoisin mielin.

MISSÄ VOIN PELATA NBA VETOVIHJEET?


NBA veikkausvihjeet voit pelata millä tahansa vedonlyöntiyhtiöllä. NBA on yksi maailman suosituimmista palloilusarjoista, joten jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa erittäin kattavat NBA-kohdevalikoimat. Vedonlyöntiyhtiöstä ei siis jää NBA vihjeiden peesaaminen kiinni, sillä nämä kohteet löydät jokaiselta yhtiöltä.

Ja jokainen yhtiö pitää sisällään myös Veikkauksen. Kaikki peruskohteet voit pelata myös kotimaisella Veikkauksella. Vaikka Veikkauksen kertoimet ovatkin usein kansainvälisiä toimijoita perässä, voivat mukavuudenhaluiset suomalaiset pelata NBA-vihjeet myös Veikkauksella!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!