Banner Image

NHL VIHJEET

Rapakon takana pelattava NHL on yksi suomalaisten vedonlyöjien ykkössarjoista, eikä tämä toki ole varsinainen yllätys, sillä onhan jääkiekko vedonlyönti Suomessa hurjan suosittua. Vuosien saatossa NHL on kerännyt mainetta yllätyksellisenä sarjana, joka voi tuntua vedonlyönnillisesti jopa vaikealta sarjalta veikata. Taalaliiga avaa kuitenkin vedonlyöjän näkökulmasta upeita mahdollisuuksia, sillä yllättävät tulokset tarkoittavat sitä, että korkeat kertoimet osuvat normaalia useammin. Tältä sivulta löydät meidän asiantuntijoiden NHL-vihjeet, joita tarjoamme runkosarjan alusta aina Stanley Cup -finaaleihin asti.

PARHAAT NHL VIHJEET

Meiltä löydät päivittäin parhaat NHL vihjeet, jotka kirjoitetaan todellisten asiantuntijoiden toimesta. Moni vihjesivustoista kirjoittaa vinkkejä vain niihin otteluihin, joissa suurimmat suomalaistähdet pelaavat, mutta emme tästä perusta, sillä kaikki vedonlyöntivihjeet NHL:ään kirjoitetaan sen mukaan, löytyykö niistä positiivista odotusarvoa. Panostamme vihjeisiimme enemmän kuin muut sivustot yhteensä, jonka ansiosta voit olla varma, että pääset nauttimaan ensiluokkaisista pelivinkeistä.

Vihjeemme erottuvat muista sillä, että perustelemme pelivalintamme aina yksityiskohtaisesti, eivätkä ne pohjaudu niin sanottuun Livetulokset-analyysiin, jossa on huomioitu vain edellisten otteluiden tulokset. Asiantuntijamme käyvät jokaisen kohteen huolellisesti läpi, käyttäen uusimpia datapalveluita ja hyödyntäen tarkkaa tilastoanalyysia, unohtamatta vedonlyönnin perusperiaatteita. Voit lukea tiimimme päivittäiset NHL-vihjeet ja peesata ne suoraan – tai käyttää laadukkaita vihjeitämme omien pelipäätösten tukena.

Parhaat NHL vihjeet
Parhaat NHL vihjeet

ILMAISET NHL VIHJEET

Vedonlyontivihjeet.org -sivuston pelivinkit ovat aina ilmaisia, eli sinun ei tarvitse koskaan maksaa vihjeistämme. Voit hyödyntää ilmaiset NHL-vihjeet omien pelivalintojen tukena – tai peesata ne suoraan, mikäli haluat olla suoraan mukana ammattilaisten kyydissä. Löydät jokaisesta vihjeestä laadukkaat perustelut, joissa esitellään syyt pelivalintojen taustalla, eivätkä meidän NHL tipsit todellakaan nojaa vain kuntopuntarin lukemiin. Vihjaajamme ottavat ennen pelivalinnan lukitsemista tutkintaan joukkueiden väliset voimasuhteet, yksittäisten pelaajien esitykset, mahdolliset poissaolot sekä ottelun merkityksen, joka on tietenkin tärkeä asia.

Kuten ylempänä jo mainitsimme, ovat vihjeemme aina positiivisen odotusarvon kohteita, eli vihjatut kertoimet ovat ylikertoimia. Jos siis peesaat sivustomme ilmaiset NHL-vihjeet, on sinulla erinomainen mahdollisuus takoa sievoiset voitot pitkässä juoksussa. Asiantuntijamme vertailevat peliyhtiöiden tarjoamia kertoimia omiin todennäköisyysarvioihinsa, ja mikäli tarjotut kertoimet ovat liian korkeita, on kyseessä vedon arvoinen kohde.

Ilmaiset NHL vihjeet ammattilaisilta
Ilmaiset NHL vihjeet ammattilaisilta

NHL VIHJEET AMMATTILAISILTA

Nykyisin lähes jokainen vihjesivusto tarjoaa NHL-vihjeitä sivuillaan, mutta niiden laatu voi heitellä aivan laidasta laitaan. Ne saatetaan kirjoittaa harrastelijoiden tai lajinörttien toimesta, mutta ne parhaat, eli ammattilaisten NHL-vihjeet ovat harvassa. Me Vedonlyontivihjeet.org –sivustolla astumme kuitenkin tässä vaiheessa apuun, sillä olemme keränneet kirjoitustiimimme kokeneita vedonlyöjiä, jotka ovat lyöneet voitollisesti vetoa tarunhohtoisesta änäristä jopa vuosikymmenien ajan.

Pääset siis nauttimaan laadukkaista vihjeistä änäriin, jotka on aina kirjoitettu todellisten asiantuntijoiden kynistä. Ne sisältävät kattavat perustelut, vihjaajan omat arviot ottelun lähtökohdista sekä todennäköisyysarvion lopputuloksesta. Tämän lisäksi ammattilaisten NHL-vihjeet sisältävät esittelyn vedonlyöntiyhtiöstä, joka tarjoaa parhaan kertoimen vinkatulle kohteelle. Haluamme antaa lukijoillemme parhaat mahdolliset työkalut voitolliseen NHL-vedonlyöntiin, ja mikäpäs tähän olisi parempi tapa, kuin tarjota alan todellisten pioneerien vihjeitä sivustollamme.

Kilpailuta NHL kertoimet huolellisesti

Kertoimien kilpailuttaminen on elintärkeä osa voittavaa vedonlyöntiä, jonka myötä myös NHL kertoimet on syytä käydä huolellisesti läpi ennen pelivalinnan lukitsemista. Markkinoilta löytyy lukuisia sivustoja, jotka tekevät kerroinvertailun puolestasi ilmaiseksi, mutta mikäli luet meidän NHL-vihjeitä, ei sinun tarvitse edes suunnata näille sivustoille. Asiantuntijamme ovat käyneet kertoimet läpi ennen vihjeen julkaisua, jonka ansiosta löydät markkinatopit päivän pelikohteisiin jokaisen tekstimme alalaidasta.

Mikäli kuitenkin luet NHL-vihjeet vasta hieman ennen ottelun alkua, on markkina voinut muuttaa kerrointa. Tässä tapauksessa sinun on ehdottomasti syytä kilpailuttaa kertoimet huolellisesti, sillä vaikka yksittäisen ottelun peesaaminen hieman markkinatoppia heikommalla kertoimella voi tuntua pieneltä asialta, on kyseessä todella epäedullinen päätös pitkässä juoksussa. Jo muutaman prosenttiyksikön suuruiset erot kertoimien välillä voivat tarkoittaa tuhansien eurojen menetyksiä yhden kalenterivuoden aikana, jonka vuoksi korostamme aina kerronvertailun tärkeyttä.

Mitä NHL vedonlyönti on
Mitä NHL vedonlyönti on

MITEN NHL VEDONLYÖNTI EROAA MUISTA SARJOISTA

Lähes jokainen suomalainen lätkäfani on lyönyt joskus vetoa NHL:stä, mutta kovinkaan suuri prosentti näistä ihmistä ei varmasti ole perehtynyt siihen, mitä NHL vedonlyönti pohjimmiltaan on. Yksi merkittävimmistä asioista vedonlyönnin näkökulmasta on se, että NHL-kaukalot ovat selvästi pienempiä, kuin esimerkiksi Liigan tai KHL:n vastaavat. Tämä tarkoittaa sitä, että änärissä vauhtia on selvästi eurooppalaisia sarjoja enemmän, sillä pienempi pelikenttä yhdistettynä korkeaan taitotasoon johtaa todella nopeaan pelitempoon.

NHL-kausi on myös todella pitkä, sillä jo pelkkä runkosarja pitää sisällään 82 ottelua. Tähän tulevat päälle neljä pudotuspelikierrosta, eli joukkueet saattavat pelata kauden aikana jopa yli 100 ottelua. Rasitustasot ovat siis korkeita, eivätkä kaikki tähtipelaajat aina ole aivan parhaalla jalalla liikkeellä varsinkaan silloin, jos joukkue pelaa useamman ottelun peräkkäisinä päivinä. Meidän NHL-vihjeet sisältävät tietenkin pohdinnat myös näistä tekijöistä, mikäli ne vaikuttavat pelivalintaan merkittävällä tavalla.

HYVÄT NHL VIHJEET

Me tarjoamme sinulle tiimimme kanssa hyvät NHL-vihjeet, joita kotimaiset pelaajat tunnetusti arvostavat. Pyrimme tarjoamaan lukijoillemme mahdollisimman laadukasta sisältöä, emmekä julkaise yhtään vihjettä vain klikkausten vuoksi, vaan kirjoitamme NHL tipsejä vain niistä kohteista, joiden uskomme olevan pitkässä juoksussa voitollisia. Tarjoamme pelivinkeille aina kattavat perustelut, jotta jokainen lukija ymmärtäisi, miksi olemme päätyneet juuri kyseiseen pelivalintaan.

Hyvin perustellut vihjeet änäriin tuovat varmasti apua jokaiselle, oli kyseessä sitten aloitteleva tai kokenut vedonlyöjä. Mikäli tipsi on perusteltu asianmukaisesti, tuo se varmasti uutta näkökulmaa kenelle tahansa ja parhaassa tapauksessa se voi auttaa kyseenalaistamaan omia pohdintoja, jotka eivät välttämättä ole tarpeeksi tarkkaan mietittyjä. Toki hyvät NHL-vihjeet voivat tuoda tukea myös jo tehdyille vetopäätöksille, jonka myötä lukija voi saada lisää itseluottamusta siitä, että myös asiantuntijat ovat hänen kanssaan samaa mieltä.

Hyvät NHL vihjeet
Hyvät NHL vihjeet

Missä NHL vihjeet kannattaa pelata

Moni suomalainen iskee NHL-vedot sisään Veikkauksella, vaikka kotimaisen monopolin kertoimet eivät edelleenkään kestä vertailua kansainvälisille vetoyhtiöille, vaikka Veikkaus hiljattain palveluntarjoajaan vaihtoikin. Pitkäveto NHL:ään kuuluu vahvasti myös netissä operoivien vedonlyöntisivustojen tarjontaan, ja parempien kertoimien lisäksi ne tarjoavat liki poikkeuksetta myös selvästi laadukkaamman kohdevalikoiman. Tämän vuoksi Vedonlyontivihjeet.orgin NHL-vihjeet on usein suunnattu muualle kuin Veikkaukselle, sillä pelaamme aina siellä, missä kertoimet ovat parhaat.

Voit siis hyödyntää NHL-vihjeitä monella eri sivustolla, jotka ovat aina suomalaisille luotettavia ja turvallisia. Pitkän linjan ammattilaiset ovat testanneet jokaisen esittelemämme vedonlyöntisivuston läpi suurennuslasin kanssa, jonka ansiosta voit pelata rauhallisin mielin ja napata parhaat NHL-kohteet taskuun. Kärkikertoimien lisäksi voit napata bookkerin tarjoamat vedonlyöntibonukset taskuun, mikäli et ole vielä aikaisemmin pelannut kyseisellä pelisivustolla. Bonusten hyödyntäminen on aina suositeltavaa, sillä ne tarjoavat normaalia suuremman pelikassan, jonka myötä tuottoprosenttisi voi olla pitkässä juoksussa merkittävästi parempi kuin ilman bonuksia.

Kirjanpito on tärkeä osa NHL vedonlyöntiä

Tarkka kirjanpito on olennainen osa NHL vedonlyöntiä, mikäli haluat lyödä vetoa voitollisesti tästä legendaarisesta sarjasta. Kirjanpitoon merkitään kaikki asetetut vedot, sillä mikäli jokaista betsiä ei oteta ylös, ei kirjanpidosta ole mitään hyötyä. Huolellisen kirjanpidon kautta voit oppia lisää omasta vedonlyöntikäyttäytymisestäsi, ja mahdollisesti välttää sellaiset pelikohteet, jotka ovat olleet sinulle tappiollisia.

Jokaisen pelaajan kirjanpidosta on aihetta löytyä ainakin kohteet, asetetut panokset sekä tulos, joka kertoo, oletko tehnyt voittoa tai tappiota. Kokeneilla vedonlyöjillä on tapana ottaa ylös myös kohteiden päätöskertoimet, joilla voidaan tutkia, onko vedot asetettu markkinaa vastaan vai sen mukaisesti. Myös meidän tiimimme pitää todella tarkkaa kirjaa vedoistaan, ja käymmekin säännöllisesti läpi, ovatko julkaisemamme NHL vihjeet olleet voitollisia.

Perusteltuja NHL vihjeitä
Perusteltuja NHL vihjeitä

PERUSTELTUJA NHL VIHJEITÄ

Perustellut NHL-vihjeet ovat haluttua tavaraa erityisesti Suomessa, sillä olemmehan me kylmän pohjolan asukit tunnetusti jääkiekkohullua kansaa. Vihjeiden kautta aloittelevat vedonlyöjät pystyvät hakemaan tietoa siitä, mitä mieltä asiantuntijat ovat yön matseista, eikä vihjeiden lukemisesta ole varmasti haittaa kokeneillekaan pelaajille. Asiantuntevien ammattilaisten NHL tipsit sisältävät nimittäin monia eri apukeinoja voitollisen vedonlyönnin saavuttamiseksi, jonka vuoksi vihjeiden lukemista voi pitää eräänlaisena oppimiskeinona, jolla lukija voi kehittää itseään vedonlyöjänä.

NHL-vihjeitä jokaiselle kierrokselle

Pyrimme tarjoamaan laadukkaita NHL-vihjeitä jokaiselle kierrokselle, mikäli positiivisen odotusarvon kohteita on tarjolla. Asiantuntijamme käyvät läpi kaikki runkosarja- ja playoff-ottelut, jotka tutkitaan todella tarkasti, mutta mikäli etua ei löydy, niin ei sekään ole ongelma. Meitä ei haittaa, jos jollekin yölle ei löydy pelaamisen arvoisia kohteita, sillä kirjoita NHL tipsejä liikenteen vuoksi. Haluamme tarjota vain aidosti pelaamisen arvoisia vinkkejä, jonka ansiosta kaikki näkemäsi NHL-vihjeet sivustollamme ovat takuulla laadukkaita.

Vihjeemme sopivat mainiosti myös niille pelureille, jotka eivät itse ehdi käymään yön otteluita läpi. Pyrimme tekemään vihjeistämme mahdollisimman helppolukuisia, emmekä kirjoita niihin turhaa jargonia, joka ei liity pelivalintaan millään tavalla. Löydät siis vihjeistämme vain vedon kannalta olennaisia asioita, sillä me keskitymme olennaiseen, eli pitkässä juoksussa voitollisten NHL tipsien tarjoamiseen. Yhden vihjeen lukemiseen menee maksimissaan muutama minuutti, ja halutessasi voit peesata vihjeen suoraan painamalla Pelaa –nappia, joka löytyy jokaisen vihjeen alareunasta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYTÄÄ PARHAAT NHL VIHJEET?


Parhaat NHL-vihjeet löydät helposti tältä sivulta. Tarjoamme jokaisessa vihjeessämme asiantuntevat perustelut, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti syyt, minkä takia vihjaaja on päätynyt kyseiseen vetoon. Tämä ei tarkoita sitä, että luettelisimme vain erilaisia tilastotietoja, vaan esittelemme tarkasti tiedot joukkueiden voimasuhteista, jossa paneudutaan tarkasti kyseiseen ottelutapahtumaan.

Perusteluiden ja pelivalinnan lisäksi esittelemme aina sivuston, joka tarjoaa kohteelle markkinoiden parhaan kertoimen. Emme siis esittele vain yhteistyökumppaneidemme kertoimia, vaan NHL-vihjeet vinkataan oikeasti niiden yhtiöiden kertoimilla, jotka tarjoavat julkaisuhetkellä markkinatopin

OVATKO NHL-VIHJEET ILMAISIA?


Kyllä ovat. Kaikki sivustomme NHL tipsit ovat lukijoillemme ilmaisia, eikä niistä tulla pyytämään maksua tulevaisuudessakaan. Vihjeiden maksuttomuus ei tarkoita sitä, että ne kirjoitettaisiin amatöörien toimesta, sillä meidän NHL-vihjeet ovat aina lähtöisin asiantuntevien ammattilaisten kynästä.

Ilmaiset vihjeet änäriin kannattaa ehdottomasti hyödyntää, vaikka et niitä suoraan peesaisikaan. Ne tarjoavat lukijalle vähintään uusia näkökulmia illan otteluista, eivätkä ammattilaisten ajatukset pelikohteista varmasti ainakaan pahaa tee, olitpa sitten aloitteleva tai kokenut pelaaja.

MISSÄ NHL VIHJEET VOI PELATA?


Meidän NHL-vihjeitä voit pelata käytännössä millä tahansa vedonlyöntisivustolla. Pelivalinnat on suunnattu aina niille yhtiöille, jotka tarjoavat parhaat kertoimet, emmekä siis käytä vain yhtä bookkeria pelaamiseen. Yleensä markkinatopit löytyvät kansainvälisiltä peliyhtiöiltä, jonka vuoksi suosittelemme lukijoitamme tutustumaan myös ulkomaiden tarjontaan, mikäli olet pelannut ikäsi vain Veikkauksella.

Tärkein asia NHL-vihjeiden pelaamisessa on kuitenkin se, että kilpailutat kertoimesi. Kaikki Vedonlyontivihjeet.orgin NHL-vihjeet kirjoitetaan julkaisuhetken parhailla kertoimilla, mutta lukuhetkellä markkinatopin tarjoava yhtiö on voinut jo vauhtia. Tämän vuoksi on hyvä tehdä kerroinvertailu vielä ennen vedon asettamista, jotta pääset varmasti pelaamaan korkeimmilla tarjolla olevilla kertoimilla.

MISTÄ LÖYTÄÄ LUOTETTAVAT NHL-VIHJEET?


Myös luotettavuuden osalta voit luottaa Vedonlyontivihjeet.org –sivuston tarjontaan. Jokainen vihjeemme on kirjoitettu positiivisella odotusarvolla, jonka ansiosta voit luottaa siihen, että vihjeidemme pelaaminen on pitkässä juoksussa kannattavaa. Pelaamme myös jokaisen vihjeen itse, joten NHL-vihjeitä ei kirjoiteta vain liikenteen vuoksi, sillä haluamme voittaa bookkereilta rahat pois yhdessä lukijoidemme kanssa.

Vihjeiden takaa löytyy pitkän linjan ammattilaisia, joka lisää niiden luotettavuutta entisestään. Meidän tiimiimme ei helpolla pääse, sillä kelpuutamme vain sellaiset kirjoittajat, jotka ovat lyöneet vetoa voitollisesti vuosien ajan. Kaikki NHL-vihjeet tuotetaan siis asiantuntevien kirjoittajien toimesta, jotka ovat ansainneet arvostuksensa pitkäjänteisellä työllä.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!