Banner Image

VALIOLIIGA VIHJEET

Täältä löydät Vedonlyontivihjeet.org -sivuston vihjeet Valioliigan otteluihin. Tavoitteemme on julkaista vihjeitä jokaiselle kierrokselle, mutta väkisin emme vihjeitä kirjoita, sillä haluamme tarjota lukijoillemme vain positiivisen odotusarvon pelikohteita. Jokainen vihje on kirjoitettu ammattilaisen toimesta, jonka ansiosta voit luottaa siihen, että sivustomme Valioliiga vihjeet ovat aina laadukkaita.

VALIOLIIGA VEDONLYÖNTI

Englannin Valioliiga on monelle futisfanille se ehdoton ykkössarja, eikä toki ihme, sillä onhan kyseessä maailman kovatasoisin jalkapallosarja. Brittifutiksella on pitkä historia suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa, sillä Valioliiga-otteluita alettiin televisioida Suomessa jo 1970-luvulla. Legendaarisiksi muodostuneiden Valioliiga-lauantaiden myötä Saarivaltion kuningassarja keräsi valtavan määrän suomalaisia faneja, joka näkyy sarjan suosiossa myös nykypäivänä.

Sarjan valtavan suosion myötä on luonnollista, että myös Valioliiga vedonlyönti on hurjan suosittua. Lähes jokainen suomalainen betsaaja on varmasti joskus lyönyt vetoa Valioliigan kohteista, sillä pelattavaa riittää satojen otteluiden muodossa syksystä aina myöhään kevääseen asti. Useimmiten ensimmäiset vedot Valioliigaan on pelattu legendaarisen lauantaivakion kautta, jonka jälkeen on haluttu lähteä kokeilemaan ottelukohtaista veikkaamista, joka on tietenkin selvästi tuottavampi vedonlyönnin muoto.

PARHAAT VALIOLIIGA VIHJEET

Tavoitteemme on tarjota markkinoiden parhaat Valioliiga vihjeet, jonka vuoksi olemme keränneet tiimiimme kovan luokan ammattilaisia, jotka ovat lyöneet vetoa Englannin ykkössarjasta vuosikymmenien ajan. Meillä pääset nauttimaan vain oikeasti laadukkaista vihjeistä, jotka on kirjoitettu positiivisella odotusarvolla, sillä toisinkuin monella muulla vihjeisivustolla, meillä Valioliiga vihjeitä ei kirjoiteta liikenteen vuoksi.

Mikäli asiantuntijoidemme laskemat odotusarvot eivät kohtaa kerrointa, ei meille ole mikään ongelma jättää kierrosta väliin, sillä haluamme tarjota lukijoille vain niitä kohteita, jotka ovat oikeasti pelaamisen arvoisia. Jos siis olet etsimässä niitä kaikista parhaita Valioliiga vihjeitä, olet saapunut perille oikeaan osoitteeseen.

ILMAISET VALIOLIIGA VIHJEET

Mikä parasta, kaikki sivustomme Valioliiga vihjeet ovat aina ilmaisia. Maksuttomuus ei tarkoita sitä, etteikö vihjeiden takaa löytyisi aitoa osaamista, sillä kuten ylempänä mainitsimme, on jokainen vihje kirjoitettu ammattilaisen toimesta. Löydät jokaisesta vihjeestämme kattavat perustelut, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti kaikki ne syyt, miksi vihjaaja on päätynyt kyseiseen pelivalintaan. Emme siis luettele vain joukkueiden sarjasijoituksia tai muita tilastotietoja, sillä nostamme esille ne asiat, jotka oikeasti vaikuttavat ottelun lähtökohtiin.

Meidän vihjeistä ei tulla veloittamaan maksua tulevaisuudessakaan, sillä haluamme jakaa tietotaitoamme mahdollisimman monelle brittifutiksen ystävälle. Pääset siis nauttimaan ilmaisista vihjeistä myös tulevien vuosien ajan, ja mikäli hyödynnät asiantuntijoidemme laatimat Valioliiga vihjeet kurinalaisesti, on enemmän kuin todennäköistä, että jäät kauden päätteeksi reilusti voitolle.

VALIOLIIGA VEIKKAUS

Brittifutiksen ykkössarjalla on pitkä yhteinen historia suomalaisten vedonlyöjien kanssa. Valioliigan otteluita alettiin televisioida Suomessa jo 1970-luvulla, jonka myötä sarja keräsi valtavan suosion myös kylmässä Pohjolassa ja erityisesti Valioliiga-lauantait keräsivät legendaarisen maineen jalkapallofanien keskuudessa. Pelkkä otteluiden katsominen ei monelle riittänyt, vaan tämän lisäksi ihmiset halusivat lyödä vetoa suosikkijoukkueiden puolesta, ja mikseipä myös  fanittamiaan seuroja vastaan, mikäli tarjotut kertoimet oliva turhan korkeita ohitettavaksi.

Kotimainen Veikkaus on tarjonnut pitkään pitkävetokohteita Valioliigaan, ja pitkävedon lisäksi mainetta on kerännyt perinteinen lauantaivakio, joka on ollut yksi Veikkauksen suosituimmista pelimuodoista vuosikymmenien ajan. Nykyisin samat vedot voi kuitenkin iskeä sisään kansainvälisillä vedonlyöntisivustoilla, joille myös meidän Valioliiga vihjeet on suurimmalta osin suunnattu. Ne tarjoavat parempien kertoimien lisäksi laajemman kohdevalikoiman, joka avaa tien voittoihin aivan uudella tavalla. Seuraavaksi esittelemme eroja Veikkauksen ja muun maailman välillä koskien Valioliiga vedonlyöntiä.

Kertoimet

Veikkaus jää kansainvälisten peliyhtiöiden jalkoihin erityisesti kertoimien osalta. Tämä on tietenkin hälyttävä asia, sillä parhailla kertoimilla pelaaminen on elintärkeä asia, mikäli pelaaja haluaa lyödä vetoa voitollisesti pitkällä aikavälillä. Veikkauksen palautusprosentti jalkapallokohteissa on tällä hetkellä 93,4%, joka on suorastaan surkea, kun sitä vertaa maailman suosituimpien vedonlyöntisivustojen tarjoamiin palautusprosentteihin. Hyvänä vertailukohtana toimii ammattivedonlyöjien suosiossa oleva Pinnacle, jonka palautusprosentti jalkapallossa on yli 97,8%. Myös muilla sivustoilla erot kotimaiseen monopoliin ovat huimia, sillä esimerkiksi Unibet tarjoaa ennen ottelun alkua lyötäviin jalkapallokohteisiin 97,1% palautusprosentin.

Voitollista vedonlyöntiä tavoittelevien ei siis ole mahdollista pelata Veikkauksella, sillä markkinatoppeja kotimaiselta monopolilta löytyy vain todella harvoin. Suositeltavaa on lyödä vedot aina korkeimmalla tarjotulla kertoimella, sillä kertoimista pihisteleminen johtaa pienilläkin panoksilla siihen, että jätät tuhansia euroja ottamatta vain sen vuoksi, ettet ole jaksanut kilpailuttaa kertoimai. Aktiivisen vedonlyöjän on syytä käyttää rotaatiossaan ainakin viittä bookkeria, jotta pelaaminen onnistuu aina parhailla mahdollisilla kertoimilla.

Kohteet

Kertoimien lisäksi kansainväliset vedonlyöntisivut murskaavat Veikkauksen kohdevalikoiman laajuudellaan. Yleensä ulkomaiset bookkerit tarjoavat Valioliiga kohteisiin monta sataa erilaista vetokohdetta, kun Veikkauksella määrä on vain joitain kymmeniä. Tämän tekstin kirjoitushetkellä Veikkauksella on auki 26 kohdetta Manchester Unitedin ja Evertonin väliseen kohtaamiseen, joka on todella surullinen määrä, kun samaan aikaan Unibet tarjoaa 427 pelikohdetta samaan otteluun.

Kohteiden niukkuus johtuu toki myös siitä, ettei Veikkaus tarjoa esimerkiksi aasialaisia tasoitusvetoja valikoimassaan. Maailman suosituimmilta peliyhtiöiltä nämä vetomuodot kuitenkin löytyvät, ja niitä tarjotaan moneen lähtöön. Meidän Valioliiga vihjeet sisältävät usein aasialaisia linjoja niin tasoitus-, kuin maalimäärävetoihin liittyen, ja valitettavasti näitä kohteita ei Veikkauksella ole mahdollista pelata.

Vedonlyöntibonukset

Ulkomaiset vedonlyöntisivustot erottuvat Veikkauksesta myös vedonlyöntibonuksillaan, joita kotimaan monopoli ei tunnestusti tarjoa. Tällä hetkellä lähes kaikki vedonlyöntisivut tajoavat jonkinlaisen vedonlyöntibonukset uusille pelaajilleen, jonka lisäksi vanhoja pelaajia hemmotellaan toinen toistaan paremmilla bonustarjouksilla. Vedonlyöntibonuksia on saatavilla erilaisten kampanjoiden ja kilpailujen kautta, ja parhaimmillaan vedonlyöntisivut jakavat bonuksia täysin ilmaiseksi.

Vedonlyöntibonusten hyödyntäminen on äärimmäisen suositeltavaa, sillä ne mahdollistavat normaalia suuremmalla pelikassalla pelaamisen. Voit siis napata mukavan boostin pelaamiseen ja tavoitella normaalia parempia voittoja – tai lyödä enemmän vetoja, kuin ilman bonuksia olisi mahdollista. Osa bonuksista voi mahdollistaa myös riskittömän pelaamisen, eli voit halutessasi yrittää napata todellisen jättikertoimen kotiin ilman oman rahan riskeeraamista.

LAADUKKAAT VALIOLIIGA VIHJEET

Meillä Valioliiga pitkävetovihjeet kirjoitetaan laadun kautta, sillä kuten aiemmin kerroimme, haluamme erottua muista vihjesivustoista ainutlaatuisen laadukkailla vihjeillämme. Monella saitilla vihjeitä kirjoitetaan hätäisesti vain klikkimäärien vuoksi, mutta me emme tällaisesta toiminnasta perusta. Yksi suurimmista tavoitteistamme on tarjota parhaat mahdolliset avaimet voitolliseen Valioliiga vedonlyöntiin mahdollisimman monelle suomenkieliselle brittifutiksen ystävälle, jonka vuoksi panostamme tarjontaamme valtavasti.

Perustelut

Jokainen vihjeemme on perusteltu huolellisesti, sillä olemme painottaneet kirjoittajillemme sitä, että pelivalintaan vaikuttaneet syyt tulee nostaa esille mahdollisimman selkeästi. Meillä vihjeitä ei perustella kuntopuntarin tai sarjataulukon sijoituksen perusteella, vaan käytämme pelivalintojen pohjalla oikeaoppista tilastoanalyysia, unohtamatta vedonlyönnin pääperiaatteita, kuten voimasuhteiden arvioimista, poissaolojen huomioimista ja motivaatiotekijöiden selvitystä.

Laadukkaiden perustelujen lisäksi pyrimme siihen, että kaikki Valioliiga vihjeet olisivat helppolukuisia. Tämä tavoite on asetettu lukijoitamme varten, sillä haluamme tehdä vihjeistämme mahdollisimman selkeitä, jotta niiden lukemiseen ei kuluisi liikaa aikaa. Näin jokainen vihjeistä kiinnostunut ehtii varmasti lukemaan päivän kuumimmat tärpit keskellä kiireistä päivää, eikä vihjeen lukemiseen tarvitse varata erityistä slottia muun toiminnan kustannuksella, vaan vinkit voi lukea muun toiminnan ohessa.

Seuranta

Seuranta on tärkeä osa jokaisen voittoa tavoittelevan vedonlyöjän pelaamista, joten on varsin luonnollista, että myös me vihjaajiemme kanssa seuraamme vetojamme tarkasti. Merkitsemme ylös kaikki Valioliiga vihjeet jotka sivustollemme julkaistaan, jonka avulla kehitämme toimintaa ja tarvittaessa puutumme epäkohtiin, mikäli niitä sattuu löytymään.

Erityisen tarkasti katsomme vihjaajiemme palautusprosentteja, sillä kyseinen tilastotieto kertoo tarkasti, onko vihjaaja voitollinen pitkällä aikavälillä. Palutusprosentin lisäksi tutkimme vihjattavien kohteiden päätöskertoimia, sillä myös ne antavat hyvää tietoa siitä, ovatko valitut pelikohteet kannattavia vetoja.

HYÖDYNNÄ VALIOLIIGA VIHJEET TEHOKKAASTI

Vihjeiden hyödyntäminen tehokkaasti optimoi kassankasvun pitkässä juoksussa. Tärkein asia vihjeiden peesaamisessa on tietenkin kassanhallinta ja maltillinen panostaminen. Panostustyylejä on monia, mutta yleensä ammattimaiset vedonlyöjät panostavat yhteen vetoon maksimissaan 5/100 suuruisen osan pelikassastaan. Löydät vihjeistämme vihjaajan määrittelemän panossuosituksen, jolla kerrotaan, kuinka paljon vihjattavaan kohteeseen suositellaan panostamaan. Suosittelemme lukijoitamme noudattaman vihjaajien panoskokoja, sillä kurinalainen pelaaminen on ainoa keino lyödä veto voitollisesti, kun voitollisuutta mitataan pitkällä aikavälillä.

Tehokkaassa peesamisessa tärkeää on myös se, että pelaat aina korkeimmalla kertoimella. Jokaisen pelurin on aina syytä kilpailuttaa kertoimet, sillä pitkässä juoksussa parhaimmilla kertoimilla pelaaminen maksimoi pelikassasi kasvun. Oikean panostustyylin ja markkinatopeilla pelaamisen lisäksi vedonlyöntibonukset avaavat erinomaisen mahdollisuuden vihjeiden tehokkaaseen hyödyntämiseen. Bonuksien avulla pääset pelaamaan normaalia muhkeammalla pelikassalla, ja parhaimmillaan pääset tavoittelemaan voittoja jopa riskittömästi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ LÖYTÄÄ PARHAAT VALIOLIIGA VIHJEET?


Voit lukea parhaat Valioliiga vihjeet suomeksi meiltä. Löydät sivustoltamme pelisuosituksia lähes jokaiselle kierrokselle, ja jokaisen vihjeen takaa löytyy sarjan todellinen asiantuntija. Perustelemme jokaisen vihjeemme huolellisesti, eivätkä pelivalintamme pohjaudu vain viime otteluiden tuloksiin, vaan otamme oikeasti huomioon kaikki ottelun lähtökohtiin, joukkueiden voimasuhteisiin sekä matsin lopputulemaan vaikuttavat tekijät.

Jokainen ottelutapahtuma on analysoitu yksityiskohtaisesti, sillä pyrkimyksemme on tarjota markkinoiden ylivoimaisesti parhaita vihjeitä brittifutikseen. Voit siis luottaa siihen, että löydät sivustoltamme vain aidosti laadukkaita vihjeitä, jotka on tuotettu ammattilaisten toimesta.

OVATKO KAIKKI VALIOLIIGA-VIHJEET ILMAISIA?


Kyllä ovat! Kaikki sivustoltamme löytyvät Valioliiga-vihjeet ovat aina ilmaisia, eikä meillä ole aikeissa veloittaa vihjeistä tulevaisuudessakaan. Haluamme jakaa vuosien aikana kertynyttä tietotaitoamme mahdollisimman monelle Englannin pääsarjan ystävälle ja tarjota parhaat mahdolliset työkalut voitolliseen vedonlyöntiin.

Vihjeitämme ei ole tarkoitettu luettavaksi vain peesaamismielessä, sillä niitä voi tutkia myös oppimielessä. Hyvin perustelluista vihjeistä ei varmasti ole haittaa edes kokeneille vedonlyöjille, sillä huolella kirjoitetut tekstit voivat tuoda esille aivan uusia asioita, joita lukija ei välttämättä ole aiemmin edes miettinyt.

MISSÄ VALIOLIIGA VIHJEET VOI PELATA?


Valioliiga-vihjeiden pelaaminen on mahdollista lähes millä tahansa vedonlyöntisivustolla. Jokaiselta asianmukaiselta peliyhtiöltä löytyy brittifutiksen ykkösarja valikoimastaan, joten huolta sen suhteen ei ole tarpeen kantaa, etteikö tähän sarjaan olisi vetokohteita tarjolla.

Esittelemmen jokaisessa vihjeessämme myös pelisivuston, joka tarjoaa vihjattavalle kohteelle parhaan kertoimen. Voit siirtyä markkinatopin tarjoavalle saitille klikkaamalla ”Pelaa” -nappia, joka löytyy jokaisen vihjeen alareunasta.

ONKO JOKAINEN VALIOLIIGA VIHJE LUOTETTAVA?


Olemme keränneet tiimiimme vain luotettavia asiantuntijoita, jotka ovat työskennelleet alalla jopa vuosikymmenien ajan. Voit siis olla varma siitä, että kaikki Valioliiga vihjeet ovat takuulla luotettavia, sillä ne ovat aina lähtöisin ammattilaisen kynästä.

Toki huomioarvoista on sekin, että pelaamme vinkatut kohteet myös itse. Haluamme jakaa lukijoillemme rehellisesti ne Valioliigan kohteet, jotka päätyvät myös meidän omille vetokupongeille.

MISTÄ TUNNISTAA HYVÄT VALIOLIIGA VIHJEET?


Hyvissä vihjeissä perustellaan pelivalinta selkeästi, eivätkä ne perustu pelkkiin viime matsien tilastoihin, vaan niissä syvennytään joukkueiden voimasuhteisiin. Lukijan kannalta hyvät vinkit ovat myös kieliopillisesti virheettömiä, eikä niistä löydy myöskään asiavirheitä.

Tärkeää on myös se, että vihjeessä esitellään rehellisesti paras kerroin kohteelle. Rehelliset vihjesivustot eivät esittele vain yhteistyökumppaneiden kertoimia, vaan kertoimien kilpailutuksessa huomioidaan myös ne yhtiöt, joiden kanssa saitti ei tee yhteistyötä.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!