Banner Image

Erota parhaat vedonlyöntibonukset kierrätyksestä

Vedonlyöntibonukset ovat varmasti jo monille käyttäjille arkipäivää, mutta mitä kannattaa ottaa oikeasti huomioon vedonlyöntibonusten kierrätyksessä?

Vedonlyöntibonusten kierrätys voi kuulostaa yksinkertaiselta asialta, mutta on kuitenkin useita asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon kierrätysprosessin optimoimiseksi. Tässä artikkelissa syvennymmekin tarkasti kaikkiin asioihin, jotka tulee pitää mielessä vedonlyöntibonusta kierrättäessä.

Erilaisten bonusten välillä voi olla merkittäviäkin eroja mitä kierrätykseen tulee, ja itse kierrätysprosessin aikana kohtaat useita valintoja jotka määrittävät, kuinka paljon sinulle lopulta bonuksesta oikeaa rahaa oikein jää. Lisäksi bonuksissa voi olla rajoituksia siihen, miten kierrätysprosessi tulee suorittaa.

Helpoimmat vedonlyöntibonukset kierrättää

Tärkein asia, mitä pelaajan tulee ottaa huomioon vedonlyöntibonusta kierrättäessä on totta kai itse kierrätysvaatimus. Tämä voi vaihdella merkittävästikin eri vedonlyöntisivustojen välillä, ja pelaajan kannattaa aina lukea valitsemansa bonuksen säännöt ja ehdot, josta kierrätysvaatimukset aina löytyvät.

Vedonlyöntibonuksia lunastaessa kannattaakin ensi alkuun valita bonuksia, jotka on mahdollisimman helppo kierrättää. Näiden avulla voit kasvattaa pelikassaasi vedonlyöntiä varten ilman suurta vaivaa tai tuuria, ja kertyneiden varojen avulla pääset lunastamaan uusia bonuksia, joiden kierrätys ei ole niin helppo, ja joista voitolle jääminen on vaikeampaa tai riskialttiimpaa kassallesi.

Tämän vuoksi bonusten vertailu on ensisijaisen tärkeää, ja sitä varten kannattaa ottaa oikeat työkalut käyttöön. Esimerkiksi tällä sivustolla voit lajitella parhaat vedonlyöntibonukset kätevästi löytääksesi pienimmän kierrätysvaatimuksen bonukset.

Kannattaa aina myös tarkastaa, että yhtiöt toimivat MGA-lisenssin alaisena. Lisenssi takaa sivuston turvallisuuden, luotettavuuden, verovapauden sekä sen että vastuullisen pelaamisen asiat ovat kunnossa.

Tämän kaltaisten sivustojen ansiosta ongelmapelaaminen onkin vähentynyt viime vuosina merkittävästi.

Helpoimmat bonukset kierrättää ovat kierrätysehdoiltaan yleensä 3-6x, mutta pienempiäkin kierrätysehtoja toki on. Mitä pienempi lukema on kyseessä, sitä helpompi sinun on jäädä voitoille, ja joiltakin sivustoilta voit löytää satunnaisesti jopa vedonlyöntibonuksia, joissa ei ole kierrätysehtoja lainkaan!

Nämä kierrätysvapaat bonukset ovat totta kai paljon harvinaisempia kuin tavalliset tervetuliaisbonukset, ja ne ovat useimmiten talletusbonusten sijaan ilmaisia tai riskittömiä vetoja. Etenkin uusilta vedonlyöntisivuilta voi löytää kokonaan kierrätysvapaita tervetuliaistarjouksia, ja ne hyödyntämällä voit saada pelikassaasi merkittävästi extraa jo heti alkuun riskeeraamatta itse pennin hyrrää!

Kierrätysvaatimus pelkälle bonusrahalle vai myös talletukselle?

Itse kierrätysehtojen ohella ensimmäinen asia mitä tulee ottaa kierrätyksen kannalta huomioon vedonlyöntibonusta valitessa on se, koskeeko kierrätysvaatimus pelkkää bonusrahaa, vai myös talletusta jonka avulla bonus on lunastettu.

Näiden kahden välinen ero onkin kuin yöllä ja päivällä, sillä jos lunastaisit esimerkiksi ensitalletuksesi tuplaavan 100% bonuksen 100€ asti 4x kierrätyksellä, olisi pelkän bonusrahan kierrätys 400 euron urakka – mutta jos myös talletus tulisi kierrättää samaan tapaan, nousisi summa peräti kaksinkertaiseksi aina 800€ suuruiseksi!

Talletuksen vaatiminen mukaan kierrätykseen nostaa siis 100% bonusten tapauksessa kierrätysvaatimuksen käytännössä kaksinkertaiseksi, 50% bonusten tapauksessa nelinkertaiseksi ja 200% bonareiden osalta puolitoistakertaiseksi. Mitä pienempi bonus on siis kyseessä, sitä suuremmin myös talletuksen kierrätysvaatimus voittojesi todennäköisyyteen iskee.

Voit löytää informaation siitä, vaaditaanko pelkkä bonusrahan vai myös talletuksen kierrätys aina bonuksen säännöistä ja ehdoista. Yleensä nämä tiedot näkyvät samassa paikassa kuin itse kierrätysehtokin, mutta joskus ne voivat näkyä samalla sivulla alempana – kannattaa siis olla tarkkana, jottei tämä elintärkeä informaatio vahingossakaan mene silmien ohi!

Näin se onnistuu – Paras tapa kierrättää vedonlyöntibonus

Kun kierrätysehdot ovat tarkasti selvillä myös talletuksen osalta, voidaankin sitten lähteä itse kierrätysprosessin pariin. Tätä ennen kannattaa selata säännöt ja ehdot vielä kerran läpi tarkkaan katsoaksesi, onko kierrätystä suorittaville vedoille mitään ehtoja, tai onko jotkut vetotyypit suljettu kokonaan kierrätyksen ulkopuolelle.

On äärimmäisen yleistä, että kierrätysehtoja suorittaville vedoille on aina jokin minimikerroin. Nämä minimikertoimet ovat yleensä noin 1,4-2,0 luokkaa, ja helpoin bonus kierrättää on tietenkin sellainen, jossa minimikerroin on mahdollisimman pieni. Kierrätysvaatimukset kannattaakin suorittaa single-vedoilla, jotka ovat mahdollisimman lähellä minimikerrointa, jolloin voittosi todennäköisyys on kaikkein suurin.

Pitkäjänteisesti ajattelevan vedonlyöjän kannattaakin pitää vedonlyöntibonusten kierrätyksessä aina riski mahdollisimman pienenä. Tämä onnistuu pysymällä kierrätysprosessin aikana (ja muutenkin) erossa yhdistelmävedoista tai altavastaajan puolesta lyömisestä – pidetään homma singlenä pienillä kertoimilla, ja johan on vedonlyöntibonaritkin äkkiä kierrätetty!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!