Banner Image

Näin valitset parhaan vedonlyöntisivun pitkävetovihjeiden pelaamiseen

Pitkävetovihjeet ovat erinomainen työkalu voitollisen vedonlyönnin tielle. Mutta pelkästään laadukkaat pelivihjeet eivät takaa voittoja. Etenkään jos pelaaja ei ole valinnut luotettavaa ja laadukasta vedonlyöntisivustoa vetojen pelaamiseen.

Tässä artikkelissa Pitkavetovihjeet.org käy läpi helpot vinkit parhaan vedonlyöntisivuston valintaan!

Sivuston luotettavuus

Vedonlyöntisivut saattavat vaikuttaa ensi alkuun kaikki hyvin samanlaisilta, mutta niiden eroavaisuudet ovat yllättävän isoja. Luotettavuus ja turvallisuus ovat tietenkin ensisijaisen tärkeitä. Turvallisuutta voidaan arvioida esimerkiksi sen perusteella, onko sivusto lisensoitu ja säännelty jollakin tunnetulla lisenssialueella. Euroopassa, vedonlyöntisivuston on yleensä lisensoitu Maltalla, Gibraltarilla tai Iso-Britanniassa. Lisensointitiedot löytyvät yleensä sivuston ”tietoa meistä” -osioista, ja ne antavat tärkeää tietoa siitä, kuinka sivusto on säännelty ja sen toimintaa valvotaan.

Nyrkkisääntönä todettakoon, että Maltan tai Viron pelilisenssin alla toimivat sivustot ovat pääsääntöisesti luotettavimpia. Mutta poikkeuksiakin on. Kaikista tärkeintä on pitää maalaisjärki mukana. Mikäli sivusto ei tunnu jostain syystä luotettavalta, ei sinne kannata missään nimessä tallettaa rahaa.

Kohteet ja kertoimet

Vedonlyöntisivujen kohdevalikoima ja kertoimet ovat ensisijaisen tärkeitä voitollisessa vedonlyönnissä. Muista kiinnittää huomiota sivuston kohdevalikoimaan. Löytyykö sivustolta pelikohteita niihin lajeihin ja pelikohteisiin, joita pelaat kaikista todennäköisimmin? 

Kertoimet ovat tietenkin itsestäänselvyys, sillä kertoimien laatu määrittelee hyvin pitkälti sen, kuinka paljon voit voittaa vedoillasi!

Vedonlyöntiammattilaiset suosivat sivustoja kuten Pinnacle Sports ja Bet365, joiden panosrajat ja kertoimet ovat varsin korkeat muihin toimijoihin verrattuna. 

Käyttäjäkokemus

Käyttökokemuksen merkitystä vedonlyöntisivuston valinnassa ei voi liikaa korostaa. Käyttäjäkokemus määrittää, kuinka helppoa ja nautinnollista sivuston käyttö on. Se vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti löydät tarvitsemasi tiedot, kuinka helppo vetojen asettaminen on, ja kuinka intuitiivinen ja ymmärrettävä sivuston käyttöliittymä on.

Ensimmäinen huomioon otettava seikka on sivuston ulkoasu. Hyvin suunniteltu, selkeä ja esteettisesti miellyttävä sivusto tekee käyttökokemuksesta paljon paremman. Fonttien, värien ja kuvien tulisi olla harmoniassa keskenään, eivätkä ne saa häiritä sivuston käyttöä.

Toinen tärkeä tekijä on sivuston navigointi. Hyvä vedonlyöntisivusto tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen navigointivalikon, jonka avulla pääsee nopeasti eri osioihin. Etsitpä sitten tietoa eri urheilulajeista, erityisistä peleistä, bonuksista tai yhteydenottotiedoista, kaiken tämän pitäisi löytyä helposti ja nopeasti.

Bonustarjoukset

Kun puhutaan vedonlyöntisivustoista, on mainittava myös bonustarjoukset. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia bonuksia uusille pelaajille, ja usein myös säännöllisiä tarjouksia tai bonuksia nykyisille asiakkaille. Suosittelemme tarkistamaan, löytyykö sivustolta sinulle sopivaa bonustyyppiä. 

Valtaosa pelisivustoista tarjoaa ainakin jonkinlaisen talletusbonuksen, esimerkiksi 100% vedonlyöntibonuksen 100 euroon saakka. Pelkän bonussumman sijaan kehotamme kuitenkin katsomaan bonusehtoja. Bonuksen kierrätysvaatimus tulee olla matala (mieluiten alle 6x) ja muidenkin bonusehtojen on oltava pelaajan näkövinkkelistä tarkastellen reiluja. Suurikin bonustarjous saattaa olla huono, mikäli sen bonusehdot ovat lähes mahdottomat täyttää.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun laatu on seuraava huomioitava asia. Hyvä asiakaspalvelu on elintärkeää, koska kysymykset ja ongelmat voivat syntyä milloin tahansa. Asiakaspalvelun tulisi olla saatavilla useilla eri kielillä, ja sen tulisi olla helposti tavoitettavissa, esimerkiksi sähköpostin, puhelimen tai live chatin kautta.

Asiakastukea kannattaa testata ennen tallettamista esittämällä kiperiä kysymyksiä esimerkiksi bonusehdoista ja sivuston palautusprosenteista. Asiakastuen tulee olla sekä asiantuntea että ystävällinen.

Voittojen kotiutus

Voittojen kotiutus ja kotiutusnopeus on usein ylenkatsottu seikka vedonlyöntisivustoa valittaessa. Tämä siitäkin huolimatta, että se on yksi ehdottomasti tärkeimmistä osa-alueista.

Ensimmäinen huomioon otettava seikka on kotiutusmenetelmien monipuolisuus. Hyvä vedonlyöntisivusto tarjoaa useita erilaisia kotiutusvaihtoehtoja, jotta jokainen pelaaja voi valita itselleen sopivimman. Yleisimpiä menetelmiä ovat pankkisiirrot, luottokorttikotiutukset, nettilompakot kuten Skrill ja Neteller, ja joissakin tapauksissa jopa kryptovaluutat.

Toinen tärkeä seikka on kotiutusten nopeus. Jokainen pelaaja haluaa saada voittonsa mahdollisimman nopeasti, joten nopeat kotiutukset ovat suuressa arvossa. Kotiutuksen nopeus riippuu usein valitusta menetelmästä. Esimerkiksi nettilompakot ovat usein nopeimpia, kun taas pankkisiirrot voivat kestää useita päiviä. Pay n Play sivustot ovat sen sijaan kaikista nopeimpia kotiuttamaan pelaajien voitot.

Sivuston yleinen maine

Lopuksi, on hyvä huomioida vedonlyöntisivuston maine. Mikäli sivusto on kerännyt paljon negatiivista palautetta esimerkiksi rahapeliaiheisilla foorumeilla, ei sivustolla todennäköisesti kannata pelata. Muiden pelaajien kokemuksia on helppo löytää esimerkiksi Googlen kautta ja taustatyön tekeminen kannattaa aina.

Voit löytää aina luotettavimmat ja maineikkaimmat vedonlyöntitoimistot Vedonlyontiyhtiot.com sivuilta.

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!