Banner Image

Vedonlyönti jääkiekossa – pieni opas aloittelijalle 

Urheiluvedonlyönti on ollut kautta aikain suosittua, mutta vasta kuluneen vuosikymmenen aikana se on saanut aivan uudenlaisia muotoja. Teknologian kehittyessä ja vedonlyönnin siirtyessä nettiin yhä useammat ovat innostuneet veikkaamaan omissa suosikkilajeissaan, sillä se on nyt helpompaa ja viihdyttävämpää kuin koskaan. Nykyään vedonlyönnissä on lisäksi kyse paljon muustakin kuin vain pyrkimyksestä voittaa suuria rahasummia. Veikkaamisesta on tullut aiempaa kokonaisvaltaisempaa ja sen yhdistäminen jonkin urheilulajin seuraamiseen tuntuu luontevalta. Koska vedonlyönti netissä mahdollistaa panosten asettamisen missä ja milloin tahansa ja jopa otteluiden ollessa jo käynnissä, voi vetoa lyödä aina kun siltä tuntuu. 

Suomalaiset kiekkofanit seuraavat tiiviisti suurimpien jääkiekkoliigojen lisäksi erityisen paljon jääkiekkoturnauksia, joista kenties kaikkein parhaimpana esimerkkinä voidaan pitää jääkiekon MM-kisoja. Loppuvuonna käynnistyvien kiekkotapahtumien osalta muun muassa U20 MM vedonlyönti tuleekin todennäköisesti olemaan yksi suurimmista ilmiöistä vedonlyöntisivustoilla. Edessä on myös muita hyvin mielenkiintoisia suuria kansainvälisiä jääkiekkotapahtumia esimerkiksi tulevien talviolympialaisten merkeissä, joten vedonlyönti jääkiekossa tulee olemaan ennennäkemättömän suosittua. 

Kuinka valita sopiva vedonlyöntisivusto?

Koska vedonlyönti kiinnostaa tätä nykyä yhä useampia, on myös kysyntä erilaisia vedonlyöntisivustoja kohtaan kasvanut kohisten. Vedonlyöntisivuston valinta ei kuitenkaan ole yhdentekevä, sillä niiden välillä voi esiintyä suuriakin eroja. Joillekin voi hyvin riittää aivan yksinkertainen veikkaussivusto, mutta jos sivusto tarjoaa monipuolisesti eri urheilulajeja ja jos tarjolla on mahdollisuus myös esimerkiksi live-vedonlyöntiin ottelun jo alettua, on sivustossa silloin jo paljon enemmän potentiaalia. Luonnollisesti vaakakupissa painavat myös henkilökohtaiset mieltymykset esimerkiksi sivuston ulkoasun ja käyttöliittymän suhteen. Myös mobiiliystävällisyys on tärkeässä roolissa sivustoa valittaessa. 

Yhtenä tärkeänä mittapuuna voidaan pitää vedonlyöntikohteiden määrää — vaikka kyseessä olisi jääkiekon kaltainen suosittu urheilulaji, tarjoavat jotkut vedonlyöntisivustot mielenkiintoisempia vaihtoehtoja kuin toiset. Usein kaikkein suosituimpia veikkaussivustoja ovat ne, joilta löytyy vedonlyöntikohteita myös suurimpien liigojen ulkopuolelta. Esimerkiksi suurten jääkiekkoturnausten aikana vedonlyönti on hyvin aktiivista, mutta myös pienempiä kansallisia liigoja kohtaan löytyy yllättävän paljon kysyntää vedonlyöntiharrastajien keskuudessa. Kun tarjolla on jatkuvasti vedonlyöntikohteita, on sivustolla silloin enemmän kävijöitäkin. 
 
Toinen merkittävä kriteeri vedonlyöntisivustoja vertailtaessa liittyy tarjolla oleviin panostyyppeihin. Jääkiekkovedonlyönti voi tempaista mukaansa jo parilla aivan yksinkertaisella vedolla, mutta mitä enemmän vedonlyöntiä harrastaa, sitä hauskempaa on kokeilla myös vaihtoehtoisia vetotyyppejä.  

Vedonlyönti jääkiekossa on paljon muutakin kuin voittajajoukkueen veikkaamista. Tavallisimpia jääkiekkovedonlyönnissä nähtäviä vetomuotoja ovat ottelun voittajan veikkaamisen lisäksi esimerkiksi handicap eli tasoitusveto sekä maalit yli/alle. Nämä kaikki vedot ovat sen verran yksinkertaisia, jotta jo aloittelevatkin penkkiurheilijat pääsevät niistä nopeasti jyvälle. Hieman kokeneemmat veikkaajat saattavat uskaltautua kokeilemaan myös erikoisempia vetotyyppejä. 

Jääkiekkoa enemmän seuraavat etulyöntiasemassa

Monet jääkiekkofanit harrastavat vedonlyöntiä penkkiurheilun ohessa. Otteluiden seuraaminen onkin vieläkin jännittävämpää silloin kun peleihin on asettanut panoksia myös omasta takaa. Vaikka mieli tekisikin veikata aina oman lempijoukkueensa voiton puolesta tunneperäisistä syistä, ei se välttämättä ole kuitenkaan järkevää. Veikkauksissa onkin pystyttävä astumaan askel taaksepäin ja pohdittava kokonaiskuvaa realistisesti, mikäli toiveena on laittaa panostetut rahat poikimaan. 

Etulyöntiasemassa jääkiekkovedonlyönnissä ovat luonnollisesti enemmän jääkiekkoa seuraavat, joilla on jo jokin pohjatuntuma lajiin sekä käsitys parhaista pelaajista ja joukkueiden välisestä dynamiikasta. Mitä tarkemmin lajiin ja siinä pelaaviin joukkueisiin tai yksittäisiin pelaajiin on perehtynyt, sitä paremmat edellytykset on myös tehdä valistuneita veikkauksia ottelun kulun suhteen. Samanaikaisesti on kuitenkin syytä muistaa, että jääkiekko on erityisen vauhdikas ja yllätyksellinen laji, jossa lopputulema voi olla mikä hyvänsä. Kuten vedonlyönnissä yleensäkin, voi kohdalle osua onnekkaampia ja kehnompia kausia, mutta kaikkein oleellisinta vedonlyönnissä on kuitenkin sen tarjoama viihdearvo. 

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!