Banner Image
13.8 Valioliiga: Brentford – Arsenal | Kausi alkuun kiihkeällä paikalliskamppailulla

2021-08-13 22:00:00

Arsenal

Panos
2.5/5

Valioliiga käynnistyy jo perjantaina, kun vastassa ovat sarjanousija Brentford ja Arsenal. Ottelu alkaa klo 22.00.

Brentfordin pitkä odotus ohitse

Brentford nousi Valioliigaan oltuaan useamman kauden Championshipin kärkipäässä. Nousu lopulta toteutui kun joukkue kaatoi nousukarsinnoissa entiset Valioliiga-seurat Bournemouthin ja Swansean. Brentford on auttamatta ongelmissa ensimmäisellä Valioliigakaudellaan, sillä joukkueen materiaali on köykäinen ja kapea. Pelitavastaan joukkue tuskin tulee luopumaan, joten mitään pisteautomaattia joukkueesta ei tule.

Ivan Toney on isossa roolissa Brentfordin hyökkäyksessä. Toney voitti Championshipin maalikuninkuuden viime kaudella 31 osumallaan, ja on sanomattakin selvää että Brentford tarvitsee ykköshyökkääjältään tehoja. Marcus Forss tuo mielenkiintoa suomalaisittain, viime kaudella suomalainen iski pienehköstä roolistaan huolimatta kahdeksan osumaa Championshipissä ja kaksi EFL-cupissa. Vastuuta on tulossa tällä kaudella ainakin cup-kilpailuissa, mutta Valioliigan puolella minuutit voivat olla tiukassa.

Arsenalin pakko parantaa

Arsenalin viime kausi oli monella eri tasolla pettymys. Joukkue jäi Valioliigassa sijalle kahdeksan ja europelien ulkopuolelle. Huolta toi myös kokeneiden pelaajien ailahtelut ja etenkin ykköskärki Pierre-Emerick Aubameyangin poissaolot ja heikot otteet kentällä. Nyt joukkueella on näytön paikka ja tavoite selkeästi kuuden parhaan joukkoon ja paluu Euroopan kentille.

Arsenalilla on paljon nuoria, mielenkiintoisia pelaajia riveissään joilla nousua ylöspäin haetaan. Bukayo Saka, Emile Smith-Rowe ja Pepe saavat isoa roolia, ja etenkin Saka ja Smith-Rowe pystyivät viime kaudella vastaamaan huutoon. Liikaa vastuuta nuorille, tulevaisuuden tähdille ei voi kaataa niskaan, joten Arsenalin kokeneemman kaartin pitäisi nostaa myös tasoaan. Arsenal on pelannut kauden alla neljä valmistavaa ottelua, joista se ei ole voittanut yhtään, tappiot ovat tulleet Tottenhamille, Chelsealle ja Hibernialle, Rangersin kanssa joukkue tasasi pistett 2-2-lukemin.

Arsenalin materiaali riittää voittoon paikalliskamppailussa

Brentfordin pre-season on sujunut mukavasti, joukkue kaatoi mm. Valencian viimeisimmissä ottelussaan. Joukkue on yllätysvalmis kauden alussa, mutta pelaajien kypsyys ja malti ovat vielä kysymysmerkkejä Valioliigassa. Arsenalilla on paineita ja heikon kauden jälkeen näytönpaikka. Joukkue on materiaaliltaan laadukkaampi ja toiveissa on että kokenut osasto näyttää parastaan heti ensimmäisestä ottelusta lähtien. Kyse on paikallisottelusta, joka syö kotijoukkueen etua hieman, Arsenal vie voiton kerran kahdesta, mutta toisaalta maistuva peli-idea voisi olla maalimäärän veikkaaminen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!