Banner Image
18.6 Jalkapallon EM-kisat: Englanti – Skotlanti | Skotlanti joutuu avaamaan omaa peliään

2021-06-18 22:00:00

Englanti & ottelussa yli 2.5 maalia

@2.160

Panos
2.5/5

Englanti ja Skotlanti kohtaavat D-lohkon ottelussa perjantaina klo 22.00 alkaen.

Englannilla jäi parannettavaa

Englanti aloitti kisat 1-0-voitolla Kroatiasta. Ottelu oli tasainen alusta alkean, vaikkakin Englannilla oli loistava paikka siirtyä ottelun alussa johtoon Phil Fodenin upealla laukauksella. Lopulta Raheem Sterling ratkaisi voiton toisen puoliajan läpiajollaan. Englanti oli hyökkäysuuntaan hieman vaisu, mutta puolustuspään tekeminen oli vakuuttavaa, eikä Kroatialla montakaan vaarallista paikkaa ollut ottelussa.

Skotlantia vastaan Englanti ottanee pallonhallinnan ja nyt hyökkäyspäässä pitäisi olla enemmän sähinää. MM-kisojen maalikuningas Harry Kane janoaa osumia, ja Marcus Rashford saanee avauspaikan myös. Harry Maguire pitäisi olla pelikunnossa, ja topparipari Maguire – Stones on laadukas mihin joukkueeseen tahansa verrattuna. Jack Grealish on edelleen sivussa jalkavamman vuoksi, mutta paikkaajia keskikentälle kyllä löytyy.

Skotlanti kaipaa pisteitä

Skotlanti taipui avausottelussa 0-2-tappioon Tshekille ja asema D-lohkon hännillä on vaikea. Vastassa on vielä Englannin jälkeen Kroatia, joten helppoja pisteitä ei ole tarjolla. Skotlanti pääsi Tshekkiä vastaan parikin kertaa hyvään maalintekopaikkaan mutta kokonaisuutena joukkue oli Tshekkiä jäljessä. Tshekki-ottelun tappiolla voi olla vaikutuksia joukkueen pelihuumoriin, vaikkakin Englantia vastaan joukkue varmasti syttyy taistelemaan.

Skotlanti antaa tasoitusta materiaalissaan usealle EM-kisajoukkueelle, vaikkakin joukkueessa pelaa useampikin Valioliigassa pelaava pelaaja. Andrew Robertson on isossa roolissa vasemmalla laidalla ja laidalta tuleekin useat vaaralliset keskitykset. Myös Scott McTominay on tärkeä palanen Skotlannin joukkueessa, fyysinen pelaaja on ilkeä vastus kenelle tahansa.

Peli on avonaisempaa

Englanti ja Skotlanti ovat toisilleen tuttu taistelupari jo vuosisadan ajalta. Englanti lähtee otteluun seitsemän matsin voittoputkessa ja hamuaa vahvistaa lohkon ykköspaikkaansa. Kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta Englanti on vienyt viisi, ja onnistunut joka kerta tekemään kaksi maalia tai enemmän. Skotlanti joutuu avaamaan peliään mikäli se haluaa murtaa Englannin puolustuksen, joten oletettavaa on että maalipaikoille päästään molemmissa kenttäpäädyissä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!