Banner Image
27.4. ATP Estoril: Marin Cilic – Carlos Alcaraz | Kroatialainen suurissa vaikeuksissa?

2021-04-27 16:45:00

Alcaraz -2.0

Panos
3/5

Estorilin ATP-turnauksessa päästään tiistai-iltana seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun kokenut Marin Cilic saa vastaansa superlupaavan Carlos Alcarazin. Pysyykö kroatialainen Cilic mukana espanjalaisen pelitemmossa, vai pyyhältääkö Alcaraz vaivattomaan voittoon?

Cilicillä on ollut vaikeaa

Entinen US Openin voittaja ei ole kyennyt olemaan luomaan uhkaa Tourilla viime vuosien aikana. Vaikka röyhkeä kroatialainen pystyy parhaimmillaan aiheuttamaan ongemia, on hän kamppaillut viime aikoina runsaasti pelivireen ja loukkaantumisten kanssa.

Surkeasti menneen Australian reissun jälkeen Cilic esitti pirteitä otteita Miami Masterissa, jossä hän eteni neljännelle kierrokselle asti, pudoten lopulta Andrey Rubleville. Massalla kroaatti on pelannut tämän kauden aikana vain yhden ottelun, eikä tämä matsi aiheuttanut hurraahuutoja. Cilic oli jatkuvasti vaikeuksissa vikkeläjalkaista David Goffinia vastaan, joka löi isokokoisen kroaatin maanrakoon selvin lukemin.

Ongelmista huolimatta Cilic kykenee lyömään palloa lujaa, ja hän pystyy voittamaan ilmaisia pisteitä kovalla syötöllään. Mutta syöttöpelikään ei ole kulkenut entisaikojen tapaan, eikä Ciliciltä voi odottaa kovinkaan suurta menetystä kevään massakaudelta.

Alcaraz tekee nousua huipulle

Teinisensaatio Carlos Alcaraz eteni Estorilin turnaukseen karsintojen kautta. Superlupaava espanjalainen kaatoi suoraan kahdessa erässä Tallon Griekspoorin sekä Carlos Tabernerin, eikä kummastakaan ollut käytännössä mitään vastusta tulevaisuuden Rafael Nadaliksi tituleeratulle Alcarazille.

Vuodesta 2020 lähtien Alcaraz on voittanut peräti 40 ottelua monella eri tasolla, eikä turnausvoitoiltakaan olla luonnollisesti vältytty. Alcaraz on voittanut edellä mainitun ajanjakson aikana kolme Challenger-titteliä, jonka lisäksi maininnan arvoista on se, että 17-vuotias espanjalainen eteni Marbellan ATP-turnauksessa muutama viikko sitten hienosti semifinaaleihin asti.

Samaisella aikavälillä Cilicin voitto/tappio-tilasto massalta on 2/6, joka kertoo melkoisen hyvin kroatialaisen viime vuosista. Cilicin ura on selvässä laskusuhdanteessa, kun taas Alcaraz on tehnyt vahvaa sisääntuloa Tourin kirkkaimpiin parrasvaloihin.

Espanjalainen superlupaus vahvoilla

Alcaraz lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta kertoimien valossa espanjalaispelaaja on turhan pieni suosikki. Alcaraz on massa-alustan erikoismies, eikä samaa voi sanoa Cilicistä. Nuori espanjalainen on selvästi monipuolisempi pelaaja kuin Cilic, eikä kokenut kroatialainen ole Alcarazia edellä muussa kuin syöttöpelaamisessa.

Syöttöpeli ei kuitenkaan ole massalla niin merkittävässä osassa kuin esimerkiksi kovalla, joten Cilicillä todella riittää hommaa Alcarazin haastamiseksi. Uskomme 17-vuotiaan espanjalaisen laittavan Cilicin pakettiin helposti, jonka vuoksi pelilapulle napataan Alcarazia -2.0 tasoituksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!