Banner Image
27.6 Jalkapallon EM-kisat: Hollanti – Tsekki | Oranssin tahtiin

2021-06-27 19:00:00

Hollanti

Panos
2.5/5

Sunnuntaina pelataan jälleen kaksi neljännesvälieräkamppailua EM-kisoissa. Ensimmäinen, Hollanin ja Tsekin välinen ottelu alkaa klo 19.00.

Hollannin hyökkäyspeli on rautaa

Hollannin EM-kisat ovat toistaiseksi sujuneet mainiosti, kun joukkue nappasi C-lohkon voiton puhtaalla saldolla 3-0-0. Joukkue kaatoi alkusarjassa Ukrainan 3-2, Itävallan 2-0 ja Pohjois-Makedonian 3-0. Hollannin maajoukkue on selvästi palaamassa jalkapallomaailman huipulle tai ainakin sen lähelle, joukkuehan oli ulkonan kaksista edellisistä arvokisoista.

Hollanti on hyvillä otteillaan nostanut statustaan ja sitä pidetään jo yhtenä isona suosikkina neljän parhaan joukkoon. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut nopeaa ja tehokasta, alkusarjassa vastustajien puolustukset eivät ehtineet aina organisoitua nopeiden hollantilaisten vyöryessä maalille. Memphis Depay on osunut kahdesti ja ja keskikentällä laadukkaasti pelannut Wijnaldum jo kolmesti. Hollannilla on hyvä vire ja selkeä pelitapa jota se toteuttaa, ja on näin ollen vaikeasti kaadettava.

Tsekki lohkokolmosena jatkoon

Tsekki eteni D-lohkosta jatkoon lohkokolmosten vertailun kautta. Joukkueen saldo alkulohkossa oli 1-1-1, ensimmäisessä ottelussa se kaatoi Skotlannin 2-0, sitten tasasi pisteet Kroatian kanssa 1-1 ja hävisi englannille 0-1. Tuloksista huokuu tasaisuus, joukkue ei päästä paljon maaleja, mutta ei se itsekään kykene vaarallisia paikkoja luomaan kovin montaa ottelun aikana.

Patrik Schick on tehnyt kaikki joukkueensa maalit, ja on kolmella osumallaan korkealla koko turnauksen maalipörssissä. Joukkueen sisällä tarvittaisiin kuitenkin enemmän luontaisia maalintekijöitä, sillä otteluiden koventuessa yhden kortin varassa pelaaminen on riskialtista. Tsekki on jo ulosmitannut potentiaalinsa, eteneminen kahdeksan parhaan joukkoon vaatisi joukkueelta todella vakuuttavan esityksen.

Hollanti on laadukkaampi nippu

Hollanti on osoittanut olevansa kisoissa kovalla joukkueella ja tosissaan. Penkiltä löytyy edelleen apuja ja taidokkaita pelaajia kun turnaus etenee pidemmälle. Alkusarjassa Hollanti piti kahdessa ottelussa maalinsa puhtaana ja ainoastaan Ukraina-ottelun huono kymmenminuuttinen on ainoa hetki, kun sen puolustus näytti haavoittuvaiselta. Tsekki on parhaimmillaan todella tiivis ja ärsyttävä vastustaja, mutta Hollanti löytää ennemmin tai myöhemmin avaimet voittoon.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!