Banner Image
29.4. Primeira Liga: Maritimo – Braga | Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä

2021-04-29 22:30:00

Braga -0.5

Panos
2.5/5

Portugalin Primeira Ligassa pelataan torstai-iltana isoista pisteistä, kun Braga saapuu Maritimon vieraaksi Estádio dos Barreirosille. Pystyykö ennakkosuosikin viitta harteillaan otteluun lähtevä Braga hakemaan täyden pistepotin itselleen, vai kykenevätkö isännät kiusaamaan vierailijoita?

Bragalle harmittava tappio viikonloppuna

Braga nappasi arvokkaan 2-1 voiton viime keskiviikkona Boavistasta, mutta voittojuhlat päättyivät lyhyeen, kun joukkue hävisi kotonaan sarjajohtaja Sportingille 0-1. Isännät pääsivät pelaamaan yhden miehen ylivoimalla 18. minuutista lähtien, ku Goncalo Inacio ajettiin ulos toisen keltaisen kortin vuoksi, mutta isännät eivät onnistuneet käyttämään etua hyväkseen.

Braga hallitsi palloa 71 prosenttisesti ja laukoi pallon 17 kertaa kohti maalia, mutta isäntien suruksi Sporting oli ainoa joukkue, joka onnistui maalinteossa. Matheus Nunes laukoi pallon maaliin pienestä kulmasta 81. minuutilla, jonka avulla vierailijat onnistuivat vankistamaan asemaansa sarjan piikkipaikalla.

Tappion vuoksi Braga on nyt viisi pistettä viimeisessä Mestarien liiga -paikassa kiinni olevaa Benficaa jäljessä, kun ottelukierroksia on jäljellä viisi. Mahdollisuudet top3-sijoitukseen ovat siis valumassa pois Arkkipiispojen käsistä, mutta Benfican vaikean loppuohjelman ansiosta Bragalla on vielä mahdollisuudet nousta Eaglesin ohi, mutta pistemenetyksiin sillä ei enää ole varaa.

Maritimo napannut arvokkaita pisteitä

Putomisviivan tuntumassa majaileva Maritimo on ollut viime viikkoina mainiossa vireessä. Joukkue on voittanut neljästä viime ottelustaan kolme, joka on nostanut seuran 14 sijalle, neljän pisteen päähän Farensesta, joka on 17. sijalla suoran putoajan paikalla.

Maritimo haki viime sunnuntaina arvokkaan 1-0 vierasvoiton Boavistasta. Ali Alipour varmisti pisteet vierailijoille 63. peliminuutilla, mutta pelillisesti Maritimo ei ottelussa liiemmin vakuuttanut. Julio Velazquezin miehistö oli ottelussa vaisu, eikä Boavistan maalia – tai jopa muutamaa maalia olisi voinut pitää vääryytenä.

Maritimo pelasi edellisen kerran Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kaudella 1984-85, joten putoaminen olisi piskuiselle seuralle valtava isku. Viime aikaiset tulokset ovat kuitenkin antaneet hieman turvaa sarjapaikan puolesta, ja voitto Bragasta nostaisi seuran jo 11. sijalle. Helpolla pisteet Bragasta eivät kuitenkaan irtoa, sillä torstaiset vierailijat ovat Maritimoa parempi joukkue niin pelillisesti, kuin myös materiaalilta.

Braga hakee pisteet itselleen

Torstain ottelu on molemmille joukkueille valtavan tärkeä. Braga tarvitsee täyden pistepotin Mestarien liiga -unelman ylläpitämiseksi, ja Maritimolle pisteet maistuisivat sarjapaikan säilyttämisen kannalta erinomaisesti.

Kertoimien valossa Braga on ottelun selvä voittajasuosikki, ja myös meidän arvioiden mukaan vierailijat ovat valtavia suosikkeja. Markkinat ovat asettaneet noin 60% suosiksiki, mutta meidän papereissa Braga nappaa täyden pistepotin itselleen huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!