Banner Image
28.4. ATP Estoril: Ugo Humbert – Marco Cecchinato | Italialaispelaaja turhan suuri suosikki!

2021-04-28 16:30:00

Humbert +3.0 peliä

Panos
3/5

Estorilin ATP-turnauksen toisella kierroksella päästään keskiviikkona seuraamaan mielenkiintoisten pelaajien kohtaamista, kun ranskalainen Ugo Humbert saa vastaansa italialaisen Marco Cecchinaton. Pystyykö Humbert kääntämään kurssinsa, vai jatkaako Cecchinato voittojen tiellä?

Humbertin alkukausi on ollut vaikea

Vaikka massa ei ole Humbertin suosikkialusta, oli ranskalaisen kokema tappio John Millmanille Monte Carlo Mastersissa suuri yllätys. Humbertin tie legendaarisessa turnauksessa katkesi jo avauskierroksella, eikä superlupaavan pelaajan viime aikojen vire ole muutenkaan ollut kohdillaan. Humbertin kautta on leimannut epätasaisuus, vaikka hän päätti viime vuoden kahteen turnausvoittoon. Montpellierin ATP-turnauksessa saavutettua puolivälieräpaikkaa lukuun ottamatta ranskalainen on pudonnut jokaisesta pelaamastaan turnauksesta viimeistään toisella kierroksella.

Potentiaalia Humbertilla kuitenkin riittää, sillä 22-vuotias ranskalainen on todistanut olevansa yksi tennismaailman kirkkaimmista tulevaisuuden nimistä. Humbert omaa vahvan syötön ja hyvän liikkuvuuden, jonka ansiosta hän on erinomainen puolustaja. 188 senttimetriä pitkä ranskalainen on kokoisekseen todella monipuolinen pelaaja, sillä hän kykenee haastamaan vastustajansa myös palloralleissa. Tason pitää kuitenkin löytyä nopeasti, sillä massakausi on muutaman viikon päästä jo historiaa.

Cecchinato vaivattomaan voittoon avauskierrroksella

Viime viikojen vaikeuksistaan huolimatta Cecchinato voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa vaivattomasti. Lloyd Harris kaatui italialaispelaajan käsittelyssä suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4, eikä paremmasta pelaajasta jäänyt epäselvyyttä. Ensimmäinen setti oli Cecchinaton ylijuoksua, sillä italialaistaituri nappasi ensimmäiset viisi peliä nimiinsä. Harris onnistui kuitenkin pitämään syöttönsä 5-0-tilanteessa ja murtamaan Cecchinaton syötön kertaalleen erän seitsemännessä pelissä, mutta kokenut italialainen paketoi erän lopulta itselleen rutiiniottein 6-3 lukemin.

Toisessa erässä Harris pelasi jo selvästi parempaa tennistä, mutta erävoitosta eteläafrikkalainen ei onnistunut missään nimessä taistelemaan. Cecchinato mursi Harrisin syötön kertaalleen, ja hänellä oli myös yksi ottelupallo erän yhdeksännessä pelissä. Harris onnistui kuitenkin pelastamaan tämän murtopallon, pakottaen Cecchinaton vielä syöttämään, mutta tämä ei aiheuttanut italialaiselle sen suurempia ongelmia.

Cecchinato on massa-alustan spesialisti, mutta parin vuoden takaisen suorastaan hurmoksellisesti sujuneen Roland Garrosin jälkeen menestystä ei ole liiemmin tullut. Neljässä viime massa-turnauksessaan italialaispelaaja on päässyt jokaisessa toiselle kierrokselle, mutta Humbertin tapaan Cecchinato ei ole onnistunut raivaamaan tietään kertaakaan kolmannelle kierrokselle asti.

Italialaispelaaja turhan suuri suosikki

Humbertin pelaaminen on parhaimmillaan kaunista katsottavaa, mutta tällä kaudella ranskalainen ei ole onnistunut näyttämään parasta tasoaan kuin ajoittain. Mikäli Humbert kuitenkin saa pelinsä kulkemaan Estorilissa edes hieman paremmin, on Cecchinatolle odotettavissa suuria ongelmia.

Cecchinato voitti avausottelunsa vaivattomasti, mutta Harrista ei voi pitää minkäänlaisena mittarina italialaisen tämänhetkisestä tasosta, etenkään massalla. Keskiviikon ottelusta on joka tapauksessa odotettavissa tasaista, mutta kertoimien valossa Cecchinato on arvostettu markkinan toimesta aivan liian suureksi suosikiksi.

Tätä asetelmaa me emme allekirjoita, sillä arviomme mukaan kerroinasettelun pitäisi olla selvästi lähempänä tasabookkia. Pelilapulle napataan Humbertia +3.0 pelitasoituksella, jolle tarjotaan erinomaista kerrointa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!