Banner Image
15.6. ATP Halle: Nikoloz Basilashvili – Gilles Simon | Simonin tappioputkelle jatkoa?

2021-06-15 13:30:00

Basilashvili -2.0 peliä

Panos
2/5

Hallen ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella georgialainen Nikoloz Basilashvili saa vastaansa ranskalaisen Gilles Simonin.

Basilashvili karsintojen kautta turnaukseen

Basilashvilin otteita on leimannut kauden aikana epätasaisuus, mutta nurmikauden kokenut georgialainen aloitti varsin hyvin. Basilashvili kaatoi saksalaisen Dustin Brownin murskalukemin Stuttgartin ATP-turnauksen avauskierroksella, mutta toisella kierroksella Basi joutui taipumaan turnauksen voittaneelle Marin Cilicille suoraan kahdessa erässä.

Hallen turnaukseen Basilashvili pääsi voittamalla molemmat karsintaottelunsa. Ensimmäisellä karsintakierroksella Basilashvili kaatoi lupaavan Rudolf Mollekerin 7-6(7), 7-5(5) ja toisella kierroksella georgialaisen alle jäi kotiyleisön suosikki Yannick Hanfmann.

Basilashvili on pelityyliltään aggressiivinen baseline-pelaaja, jonka ominaisuudet sopivat niin nurmelle, massalle, kuin kovalle. Georgialainen tykkää hallita palloralleja vahvalla kämmenellää, eikä Basilashvilin rystykään ole tilastojen valossa lllenkaan hassumpi.

Simonilla vaikeaa

Entisellä maailmanlistan kutosella on ollut viime ainoina todella vaikeaa. Stefano Travagliasta huhtikuun alkupuolella napattua voittoa on seurannut seitsemän pperättäistä tappiota, joista viimeisin tuli viime viikolla Stuttgartissa. Simon hävisi kauden ensimmäisessä nurmiottelussaan Lloyd Harrisille, joka takoi kokeneen ranskalaisen maanrakoon suoraan kahdessa erässä.

Parhaimmillaan Simon on vahva syöttäjä, mutta viime vuosien aikana myös syöttöprosentit ovat olleet selvässä laskussa. Kun syötön heikkenemisen yhdistää hidastuneeseen liikkeeseen, ei ole mikään ihme, että Simon ei ole voitoilla juuri päässyt juhlimaan.

Basilashvili jatkaa voittokulkua

Vaikka Basilashvili pääsi turnaukseen vasta karsintojen kautta, on hän selvä voittajasuosikki tiistain ottelussa. Simon on pelannut viime kuukausien aikana todella heikkolaatuista tennistä, ja ranskalaisen täytyy kyetä melkoisen valtavaan tasonnostoon, mikäli hän mielii Basilashvilin kaataa.

Peleille napataan Basilashvilia pienellä pelitasoituksella, sillä uskomme georgialaisen nappaavan ottelusta rutiinivoiton.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti! VAIN 4x KIERRÄTYS!

4x kierrätys pelasit sitten kasinolla tai vedonlyönnissä!