Banner Image
15.10. ATP Indian Wells: Taylor Fritz – Alexander Zverev | Kotiyleisön suosikki palaa takaisin maanpinnalle

2021-10-15 21:00:00

Zverev -4.0

Panos
2/5

Indian Wellsin puolivälierissä saksalaistähti Alexander Zverev saa vastaan yhdysvaltalaisen Taylor Fritzin. Yltääkö Fritz vielä kerran yllätykseen, vai lyökö Zverev kotiyleisön suosikin maanrakoon?

Zverev pelaamassa vahvaa syyskautta

Zverev on pelannut viime kuukausien aikana todella vahvasti kovalla alustalla, sillä 21 pelaamastaan ottelusta saksalaistähti on voittanut peräti 20. Ainoan tappionsa Zverev koki US Openissa, kun Novak Djokovic kaatoi 24-vuotiaan pelurin turnauksen välierissä jännittävässä viisi erää kestäneessä kamppailussa. Voittorikkaan loppukesän ja syksyn aikana Zverev on päässyt juhlimaan kahta turnausvoittoa, sillä heinä-elokuun vaihteessa hän voitti Olympiakultaa Tokiossa, ja elokuun puolivälissä hän pääsi nostamaan voittopokaalia ilmaan Cincinnatissa.

Indian Wellsissä Zverevin alle jäi viime kierroksella kokenut Gael Monfils, joka on pelannut syksyn aikana hyvää tennistä. Maailmanlistan nelosta vastaan Monfilsin eväät eivät kuitenkaan riittäneet, sillä Zverev takoi ranskalaisen maanrakoon suoraan kahdessa erässä. Zverev pelasi läpi ottelun tasaisen laadukasta tennistä, josta kertovat myös miehen lyöntitilastot. Kahden erän aikana Zvereville kertyi vain 11 pakottamatonta virhettä, kun taas puhtaita voittolyöntejä saksalaistähti takoi 19.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Fritz napannut upeita voittoja

Kotiyleisön suosikki Taylor Fritz on pelannut turnauksessa erinomaista tennistä, ja laadukas tekeminen on palkittu myös makeilla voitoilla. Turnausmatkansa aikana Fritz on kaatanut Brandon Nakashiman, Matteo Berrettinin sekä Jannik Sinnerin, eikä 23-vuotias jenkki ole hävinnyt turnauksen aikana vielä erääkään.

Viime kierroksella Fritz järjesti melkoisen näytöksen, kun hän takoi viime viikolla Sofiassa edukseen esiintyneen Jannik Sinnerin ulos turnauksesta suoraan kahdessa erässä. Fritz aloitti ottelun nihkeästi, mutta kun Sinner oli onnistunut murtamaan jenkin syötön muutamaan otteeseen, onnistui Fritz nostamaan tasoaan merkittävästi. Toki myös Sinner avitti Fritziä huolimattomalla pelaamisellaan, mutta tästä huolimatta myös Fritz ansaitsee ottelusta isot kehut.

Yhdysvaltalaispelaaja voitti Sinneriä vastaan yli 50% niin syöttö- kuin palautuspisteistä, joka on todella kova suoritus. Fritz ylsi lähes vastaavaan suoritukseen myös edellisellä kierroksella Berrettiniä vastaan (Syötöt 63%, palautukset 48%). Zvereviä vastaan vastaavanlaisten prosenttien toteuttaminen tulee kuitenkin olemaan vaikeaa, sillä vaikka Fritz on pelannut erinomaista tennistä, on perjantai-illan vastus tällä hetkellä aivan omaa luokkaansa.

Kotiyleisön suosikki putoaa takaisin maanpinnalle

Fritz lähtee otteluun kertoimien perusteella selkeänä altavastaajana, ja sitä hän on myös allekirjoittaneen papereissa. Vaikka jenkkipelaaja onkin napannut turnauksen aikana hienoja voittoja, on Zverevin tämänhetkinen taso hänelle liikaa. Zverev on Fritziä edellä jokaisella pelin osa-alueella ja erityisesti pelin rytmittämisessä sekä pallorallipelaamisessa Zverev on merkittävästi Fritziä parempi.

Zverevin voittomahdollisuuksia nostaa myös Indian Wellsin todella hidas alusta, joka sopii aggressiivisena baselinerina tunnetulle saksalaiselle kuin nenä päähän. Mikäli Zverev pystyy pelaamaan edes lähellä viime aikaista tasoaan, on vaikea nähdä, miten Fritz pystyisi saksalaistähden puolustusmuurin murtamaan.

Peleille napataan Zvereviä -4.0 pelitasoituksella, jolle tarjotaan 59,5% arviooni nähden hyvää kerrointa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!