Banner Image
9.6. ATP Ranskan avoimet: Novak Djokovic – Matteo Berrettini | Serbitähti vahvoilla isokokoista italialaista vastaan

2021-06-09 22:00:00

Djokovic -2.5 erää

Panos
1/5

Ranskan avointen puolivälierissä päästään keskiviikkoiltana seuraamaan mielenkiintoista kohtaamista, kun serbialainen Novak Djokovic saa vastaansa italialaisen Matteo Berrettinin.

Djokovic pienissä vaikeuksissa viime kierroksella

Djokovic aloitti kauden erinomaisesti voittamalla Australian avoimet uransa yhdeksännen kerran. Serbitähti joutui kuitenkin voittoisan Australian reissun jälkeen jättämään talvikauden loppupuoliskon väliin, sillä hän reväytti vatsalihaksensa helmikuussa. 

Djokovic palasi pelikentille huhtikuun puolivälissä, kun massakausi lyötiin käyntiin Monte Carlossa. Legendaarisesta turnauksesta lähtö tuli kuitenkin jo aikaisessa vaiheessa, mutta kevään edetessä Djokon tekeminen alkoi lähennellä jo vanhaa tuttua tekemistä. Roomassa Djokovic eteni aina finaaliin asti, häviten lopulta Rafael Nadalille, mutta Belgrafe 2 -turnauksessa serbitähti pääsi nostamaan voittopokaalia ilmaan.

Ranskan avoimissa Djokovic hoiti ensimmäiset kolme kierrosta tyylipuhtaasti häviämättä erääkään, mutta maanantaina kohdattu Lorenzo Musetti aiheutti kokeneelle Djokovicille jo hieman harmaita hiuksia. Superlupaava italialainen nappasi kaksi ensimmäistä erää itselleen tie breakien kautta, mutta Djokovic onnistui kääntämään matsin itselleen melkoisella tavalla.

Djokovic nosti tasoaan kolmeen seuraavaan erään, eikä Musetti voittanut 17 pelatusta pelistä kuin yhden. Lopulta Musetti luovutti ottelun viidennessä erässä, kun Djokovic johti erää 4-0.

Berrettinillä vaiherikas alkuvuosi

Berrettinin alkukausi oli upea, kun hän johdatti Italian finaaleihin ATP Cupissa. Hieno tekeminen jatkui myös Australian avoimissa, sillä 25-vuotias Berrettini pelasi kolmella ensimmäisellä kierroksella erinomaista tennistä. Italialainen joutui kuitenkin jättämään turnauksen kesken loukkaantumisen vuoksi, ja Djokovicin tapaan hän teki paluun pelikentille vasta Monte Carlossa.

Paluuturnaus meni Berreltä penkin alle, mutta kurssi kääntyi nopeasti, kun italialaispelaaja voitti Belgradin ATP-turnauksen vajaat kaksi viikkoa myöhemmin. Myös Madrid Mastersissa Berrettini pääsi finaaliin asti, mutta Espanjan pääkaupungissa italiaano ei päässyt nostelemaan voittopokaalia ilmaan, sillä saksalainen Alexander Zverev kaatoi Berrettinin jännittävien vaiheiden jälkeen luvuin 6(8)-7, 6-4, 6-3.

Kotiturnauksessaan Romassa Berrettini ei päässyt kolmatta kierrosta pidemmälle, kun Stefanos Tsitsipas osoittautui liian kovaksi palaksi purtavaksi, mutta Ranskan avoimissa italialaispelaaja on liitänyt voitosta voittoon. Berrettinin kaavio on kuitenkin ollut sen verran suotuisa, ettei 25-vuotias jättiläistä ole testattu toden teolla.

Djokovic lyö Berren laulukuoroon

Berrettini pelasi turnauksen ensimmäisellä viikolla hyvää tennistä, mutta keskiviikon vastustaja on aivan eri luokkaa kuin viime viikolla kohdatut Federico Coriat ja kumppanit. Italialaispelaaja pääsee otteluun levänneenä Roger Federerin annettua hänelle luovutusvoiton neljännellä kierroksella, mutta pelkkä lepoetu ei käännä vaakakuppia Berrettinin suuntaan.

Vaikka Djokovic oli kahdessa ensimmäisessä erässä vaikeuksissa Musettia vastaan, on Berrettinillä kova työ toistaa maanmiehensä temppu. Nopealiikkeinen Musetti oli Djokovicille viheliäinen matchup, mutta kun vastassa on Berrettinin kaltainen jättiläinen, pääsee serbitähti rullaamaan monipuolista peliään aivan eri tavalla.

Berrettinin vahvuudet ovat syöttöpelissä, mutta kun vastassa on maailman paras palauttaja, ei italialainen tule keskiviikkona saamaan syötöillään niin montaa ”ilmaista pistettä” kuin aiemmilla kierroksilla. Vetolapulle napataan Djokovicin voittoa suoraan kolmessa erässä, joka kelpaa peleille maltillisella panoksella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!