Banner Image
8.6. ATP Ranskan avoimet: Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev | Nimimiehet vastakkain puolivälierissä

2021-06-08 22:00:00

Yli 36.0 peliä

Panos
3/5

Ranskan avointen puolivälierissä päästään tiistai-iltana seuraamaan todellisten nimimiesten välistä kohtaamista, kun kreikkalainen Stefanos Tsitsipas saa vastaansa venäläisen Daniil Medvedevin.

Tsitsipas on pelannut erinomaisesti

22-vuotiaan Tsitsipasin kausi on ollut vahva. Kreikkalaistähti eteni Australian avoimissa semifinaaleihin asti, kaataen matkan varrella muun muassa Rafael Nadalin, mutta illan vastustaja Medvedeviä vastaan Tsitsipasilla ei kovalla alustalla riittänyt. Australian reissun jälkeen Tsitsipas esiintyi erinomaisesti niin Rotterdamissa kuin Acapulcossa, jossa hän eteni aina finaaliin asti, häviten lopulta tiukan väännön jälkeen saksalaiselle Alexander Zvereville luvuin 6-4, 7-6(2).

Kreikkalaispelaaja jatkoi erinomaisia otteitaan myös kauden edetessä massalla, kun hän voitti uransa ensimmäisen Masters 1000 -turnauksen Monte Carlossa. Tsitsipas voitti myös Lyonissa pelatun ATP 250 -turnauksen, mutta Barcelonan ATP 500 -turnauksen finaalissa hän joutui tunnustamaan Rafael Nadalin paremmakseen, kun espanjalaistähti kaatoi Tsitsin lukemin 6-4, 6-7(6), 7-5.

Tsitsipas saapui tämän vuoden Ranskana avoimiin kolmanneksi suurimpana voittajasuosikkina heti Nadalin ja Novak Djokovicin jälkeen, ja kreikkalaisnuori on lunastanut odotukset ensimmäisillä kierroksilla. Avauskierroksen pienten vaikeuksien jälkeen Tsitsipas kaatoi toisella kierroksella vaivattomasti espanjalaisen Pedro Martinezin, eikä vahvana syöttäjänä tunnetusta John Isneristäkään ollut kreikkalaisella vastusta, vaikka jättiläismäinen jenkki avauserän itselleen nappasikin.

Neljännellä kierroksella Tsitsipas nappasi jälleen Martinez-voiton tapaan jatkopaikan itselleen suoraan kolmessa erässä, kun Pablo Carreno Busta joutui kokemaan kreikkalaisen tulivoiman.

Medvedevin kausi on ollut erikoinen

Medvedev päätti viime vuoden upeasti, ja laadukas tekeminen jatkui myös vuoden vaihteen jälkeen, kun maailmanlistan toisena majaileva venäläispelaaja eteni Australian avoimissa finaaliin asti. Ensimmäinen Euroopassa pelattu turnaus ei kuitenkaan sujunut odotusten lailla, kun Mede putosi Rotterdamista jo ensimmäisellä kierroksella. Kurssi kääntyi kuitenkin nopeasti, kun 25-vuotias venäläinen voitti Marseillessa pelatun ATP 250 -turnauksen liki virheettömällä pelillä.

Turnausvoiton jälkeen Medvedev pelasi vielä Miamissa, mutta massakauden avaus jäi venäläiseltä väliin COVID-19 -tartunnan vuoksi. Medvedev joutui olemaan ulkona peleistä koko huhtikuun, ja hän tekikin paluun pelikentille vasta toukokuun alkupuolella.

Paluu ei sujunut kovinkaan ruusuisesti, kun Medvedev putosi Madridista jo toisella kierroksella häviämällä chileläiselle massaspesialisti Cristian Garinille. Vielä huonommin Medvedeville kävi Romassa, kun hän putosi jo avauskierroksella, mutta Ranskan avoimissa massaa vihaavan venäläistähden pelaaminen on ollut selvästi parempaa.

Medvedev takoi avasukierroksella hieman yllättäen Alexander Bublikin maanrakoon suoraan kolmessa erässä, eikä Tommy Paulistakaan ollut venäläistähdelle mitään vastusta, vaikka jenkki avauserän itselleen onnistuikin nappaamaan. Järisyttävänä syöttökoneena tunnettu Reilly Opelka oli myös Medvedeville helppo pala purtavaksi, kuten jo Madridissa kohdattu Garin, jonka Medvedev kaatoi suoraan kolmessa erässä.

Garinia vastaan Medvedev pelasi erinomaista tennistä kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä venäläisen ylle ilmestyi hieman epäilyksen pilviä. Venäläistähden olkapäätä jouduttiin hoitamaan kesken erän, mutta tästä huolimatta hän onnistui kääntämään erän itselleen luvuin 7-5, eikä vamma Medvedevin omien sanojen mukaan ollut vakava.

Tsitsipas vahvoilla

Tsitsipas ja Medvedev ovat kohdanneet toisensa Tourilla seitsemän kertaa, ja vain kerran 22-vuotias kreikkalainen on poistunut ottelusta voittajana. Tämän tilaston ei kuitenkaan kannata antaa liikaa hämätä, sillä nyky-Tsitsipas on massalla selvästi Medvedeviä laadukkaampi pelaaja.

Venäläistähti on kuitenkin osoittanut kyvykkyytensä turnauksen aikana, eikä Tsitsille ole odotettavissa helppoa iltapuhdetta, mikäli Medvedev saa syöttöpelinsä rullaamaan viime otteluiden kaltaisella tasolla.

Vetolapulle napataan pelioveria maistuvalla kertoimella, sillä vaikka Tsitsipas voiton todennäköisesti nappaakin, ei Medvedev häntä helpolla tule päästämään.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!